tarvi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarvi
Membermina olen lugenud et tal oli ikka 43 biitseps….55 on vbl unes
tarvi
MemberMarek Kalmus 2koht
Imre Vähi 4koht
Argo Vaible 3koht
Ott Kiivikas 4koht
tarvi
MemberProovi Dietmix ja sa ei kahetse!
tarvi
MemberKui Jay tõsti finaalis tihedam oli siis ok, olgu see võit tema. Dennis aga oleks pidanud küll olema Ronniest eespool. Mina oleks ta isegi teiseks pannud. Jay esimese päeva piltide põhjal isegi Dennis parem. Aga need on ainult pildid ja ainult nende järgi hinnata ei saa. Sama mees liikumises, reaalis võib olla natuke teine. Pole midagi Ron läheb oma teed, nüüd siis juba pensioni poole. Eks igaühe füüsis väsib, paraku ei taha vaim sellega kohe leppida. Kõva vend igal-juhul aga nooremad, vähem piinatud mehed tulevad peale. See on loodusseadus ja kehtib ka nende farmaatsiameeste puhul.Igal juhul oleks pidanud olema dennis 2 minu arust pole võimatu et wolf on järgmine Mr O mitte vic
tarvi
Memberehtne poliitika atm võitis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Cutler on nii ümmargune ju!minu arust polnud kah cutler seda väärt
tarvi
Member1jay
2vic
3dexdert
4ronni
5wolf
tarvi
Memberigal juhul need pildid näitavad vähe sest taustaks on must taust ja ei erisata ronnie lihaseid ültse välja…eks filmi pealt näeb kõige paremini.
igal juhul kui tuleks valida kas vic voi cutler on seal aastal vic kõvasti parem.
tarvi
MemberTäiesti lõpp kui hea ikka Dennis Wolf on!
tarvi
MemberMille põhjal sa ütled et Cutler seda võitu väärt pole?kuju,suuruse,reljeef jne….ainult üks asi on Cutleril parem säär muu jääb Colmanile alla nii suuruse kuju poolest.
Igal juhul on veel Ronnie nr 1
tarvi
MemberMa ei usu et keegi saaks Ronnile lähedalegi veel sellel aastal mitte!!!(kuid see on minu arvamus)
muidugi loodan et Dennis Wolf saab 10 sisse ise arvan,et temast tuleb järgmine MR O ja loodan veel Dexteri peale(minu arust on temal parimad käed).
Igal juhul loodan,et Cutler EI võida ta pole seda väärt…
tarvi
MemberSa mõtled peale 9/ndat klassi?jah
tarvi
MemberLeidsin siit foorumist, ühe kava endale, aga küsi teilt mis arvate sellest.Esmaspäev:rind,triits,kõht
Rind
Lamades kangiga surumine 10,8,6,4
Käsikute lennutamine kaldpingil 3 x 8
Kahe ploki vahel alt üles ristivedu 3 x 8 -12
Surumine rööbaspuul 2 x max
Triitseps
Allasurumised plokil (peopesad üleval) 10,8,6,4
Kangisurumine lamades kitsa haardega 3 x 6-8
Kõht
Tavalise pingi peal 2 x 30 sirgelt
Tavalise pingi peal 2 x 20 viltu
Kolmapäev:biits,jalad,kõht
Biitseps
Soendus seeriad hantlitega
Seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 5 x 5 , 4 x 8 , 3 x 10 (10 sek vahedega)
Masinal alttõmbed 3 x 8
Scott pingil 3 x 8
Jalad
Kükkimine kang turjal 10,8,6,4
Jalgadega sirutamine taga trena?ööril 3 x 8
Good morning kang seljal 3 x 8
Kõht
Tavalise pingi peal 2 x 30 sirgelt
Tavalise pingi peal 2 x 20 viltu
Jalgade kõverdamine 2 x max
Reede:selg,õlad,kõht
Selg
Traktor kahekäega 3 x 8
Tõmbed plokil ülalt rinnale 2 x 8
Tõmbed kangiga ettekallutatult 3 x 8
Keretõsted seljapingil (raskusega) 3 x 8
Kangi tõmmamine lõua alla 3 x 8
Õlad
Käetõstmine kõrvale alaplokil taga 3 x 8
Kangi surumine kukla tagant 2 x 6-8
Kangi surumine eest 2 x 6-8
Õlakehitused kangiga eest 3 x 8-10
Kõht
Tavalise pingi peal kõhulihased 2 x 30 sirgelt
Tavalise pingi peal kõhulihased 2 x 20 viltu
Kas biitsepsi ja triitsepsi võib omavahel ära vahetada, sest ma arvan et ma ei suuda triitsa rinnapäeval teha, ning kas oleks mõtekas 1 päev kõhu vahele jätta?
Ning üldse mida muuta? Kõik soovitus teretulnud.
kui rinnapäeval on surumine siis on väga mõtekas sellel päeva triitsa teha!
tarvi
MemberKõva mees!
tarvi
Memberno samas profidest ruhlil pole ka nii hea triic kui levronel aga õlg selle eest laiem.no minu arvates rühl on mõttetu mees…Rühl pole kunagi olnud teine nii nagu levrone see räägib kõik
tarvi
MemberNii, mul on abi vaja.Oleks siis vaja teada, kas on kasu. Ja mõtet, ja kuidas.
Enda andmed vms.
12 aastane.
160 cm midagi pikk umbes.
45 kg kaalu umbes.
Ja tahaks teada, et kui käia umbes 2 korda nädalas jõusaalis, + mul muid trenne ka veel, ega kasvuga probleeme ei teki ? Sest tean mõnda kellel on niimodi. Kui teeks vaikselt rahulikult, üle ei pinguta, vaid hoiaks jõusaali abil vormis ja keha veidi trimmi. Aga kasv on eriti probleem.
Palun abi.
Jõusaal ei mõju kasvule…
-
AutorPostitused