Tartlane21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tartlane21
MemberJungaTrolli linkist oli täitsa suur abi, kui ka htilga soovitustest, suur tänu teile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga sealt lehelt lugedes tuleks süüa täisterahelvestest putrusi, kapist leidsin Heleni neljaviljahelbe pudru ja siis veel üks imelik, aga nendel pole kuskil kirjas et need oleks täisterahelbed… või puder on puder? Ning kas peaks putru sööma aind hommikuti või sobib nt ka õhtusöögiks? Suht debiilne küsimus, aga äkki on neil vahe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tartlane21
MemberMitte pulgad vaid need mis on vaakumpakkis ja õli ka veel sees, sealt pakendilt loeb välja et süsivesikuid ka mingi 0, see ju hea?
Tartlane21
MemberVici kalad, mis juba valmis pakis, neid hea võtta toidukõrvale või peaks ikka ise ostma külmutatud kala ja praadida?
Tartlane21
MemberPmst teist keegi ei kavatse mind aidata?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> las see piim nüüd olla 
Tartlane21
MemberKui keegi viitsib siis võiks tuua mingi näite mida ma saaks õhtul peale tööd söögiks teha, mis oleks siis igati tervislik ja mida võiks järgmiseks tööpäevaks kaasa võtta. Olen teinud muidu nii et keedan riisi ära, panen pannile juurvilja segu (hiina segu) praen läbi olen lõikand sealiha sisse nagu väikeste kuubikutena ja siis riis otsa, see tundub küll igati tervislik või mis?
Tartlane21
MemberEndal sama probleem, mis teema algatajal, aga küsimus,kui piim pole nii kasulik nagu tundub, kas siis keefir toitude kõrvale on mõistlik? Teine küsimus oleks, et kas gaseeritud vett tohiks ka juua (nt säästu vesi) kui soovid sangadest ja kõhust vabaneda, sest suht suur isu on vahepeal midagi gaseeritud juua
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tartlane21
Membernüüd siis 2 nädalat möödas ja olen vaatand mida söön ja isegi kaal on langend (2 kg)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nägu ja keha ülaosa on kõhnemaks läinud aga sangad alles, aga eks tasapisi jõuab sinna sangadeni ka kui samas tempos jätkan, vähemalt loodan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tartlane21
MemberEks minu viga siis ole see jah, et söön seda rämpsu sisse vast, neid külmutatuid pizzasi ja snäkke, väga sooja toitu ei tee, pmst võileivad ja niisama siukest toitu mis külmikus on ja õlut tarbin palju.. pmst kindlat söömaaega mul pole, tavaliselt söön aind enne magama minekut kõhu punni ja vsjo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tartlane21
Memberpikkus 196 kaal 85, väga ei tunne ennast ülekaalulisena, aga lihtsalt äkki vale toitumine ladestub nö sangadeks.
-
AutorPostitused