taros
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
taros
MemberKahjuks ei saa täna tundi tulla. Tulen õhtul kell 20.00 trenni.
taros
MemberKaaluteemast välja:
Kukkusin eile veidi õnnetult õla peale. Vasakut kätt eriti liigutada ei saa, st. olen sunnitud ca. 2 nädalat jala- ja kõhutreeninguga piirduma.
Paar päva tuleb korralikku puhkust teha, kuna ka selg, rind ja kael on väga valusad.
Edu kõigile!
taros
MemberTervist, olen üks grupi liikmetest. Vanust 19. Võin öelda, et noorte treeningrühma koostamine oli väga hea mõte. Ma ei ole mitte kordagi kahetsenud, et alaga tegelema hakkasin. Igal treeningul saab mõnusa positiivse laengu, mis aitab pimedat talve üle elada.
Hakkasin treenima 6. oktoobril. Minu põhimõte on võimalikult naturaalselt trenni teha(toidulisanditeta), nii on minu jaoks parim rahulolu garanteeritud. Mul on olmas võrdlemiseks mõõdud enne teeningute alustamist ja 12.12.2009. Trenni on olnud enamasti nädalas 4 korda.
Mõõdud enne trenni->12.12.2009 (sentimeetrites)
Pikkus 179cm
Mass 79 +/- 1kg
Kael 41-> 41
Õlg 118-> 121
Rind 96-> 100
Rinna alt 90,5-> 93
Talje 79-> 79
Puus 90,5-> 93(?)
Tagumik 102-> 103(?)
Reis p/v 58/58-> 60,5/60,5
Säär p/v 40,5/40,5-> 41,5/41
Biitseps p/v 30,5/30,5-> 32/32
Käsivars p/v 29/29-> 30/31,5
Paar mõõtu on küsimärgiga, nende eelmist mõõtmist täpselt ei mäleta. Mõõteviga võib olla ca. 0.5cm siia-sinna.
Areng pole olnud suur, kuid siiski areng. Välimust on niipalju tulnud, et on põhjust rannahooaega oodata. Jõudu on ka veidi tulnud. Üldiselt täpselt niipalju, kui on treenitud. Biitseps ja õlg on kahtlaselt maha jäänud.
Vahepeal olin ka haige. Kurgupõletiku vastu võtsin 4-5 päeva Hexorali. Seal toimeaineks heksadetiin, andis kahel trennil jõudu juurde umbes nagu Xymelin.
Söönud olen Omega-3 + E-vitamini õlikapsleid, need ei tohiks kuidagi mõjutada. Mitte ühtegi toidulisandit ega spordisööki/jooki ostnud ei ole. Trennis joon tavaliselt umbes 0,5l vett. Tavalist toitu olen kogu aeg normaalselt söönud, nüüd on portsionid/söögikorrad ca. 15% suuremad olnud. Valke olen hakanud ka rohkem sööma(endisest ca. 20% rohkem), Nende kogust proovin suurendadagi.
Teised poisid võiksid siia suuremaidki numbreid kirjutada. Eks minagi loodan, et kunagi neile järgi jõuan.
-
AutorPostitused