tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
MemberNo kui koiges muudes jou- ja ilunumbrite mooduvottudes ma Imrele kaotaks siis olle mittetarbimises ma loon teda taiega, sest ma ei ole veel mitte kordagi olut oma elus proovinud, isegi mitte alkoholivabat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muud alkot? Imre vist ei joo üldse.
tarmzz
MemberÄrme riku fitness.ee-d ka poliitikajuttudega ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oli veel seni ainus pelgupaik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberOtt teeb jälle head tööd, pole midagi öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberKindlasti ta pingutab väga palju, kuid samas tema võimalused on ju piiramatud.. seda nii toidu, trenni kui kõige muu (ilukirurgia) suhtes.
Aga eks ta on need privileegid välja teeninud raske tööga, nii et pole midagi öelda..
tarmzz
MemberOlen kuulnud, et kreatiiniga on natuke teised lood.. et tuleks vahetult enne tarvitamist valmis teha.
Keegi kinnitab/lükkab ümber?
tarmzz
MemberPääskülas on kraanivesi päris ok.. pudelivett ei osta enam.
tarmzz
MemberIga päev oma liitri või rohkem joon ära. Ostan ühe 2,5l pudeli ja tavaliselt 2-ks päevaks jätkub.Ei kujuta ettegi, kui peaks kraanivett sisse lahmima. Teed ei viitsi ka nüüd kogu aeg teha ja igasugu muud joogid on veelgi kallimad.
tarmzz
MemberKes on pildil olev naisterahvas?Liisa Otsus.. kas ma saan õige vastuse eest auhinna ka?

tarmzz
Memberega endale ka enam eriti õlu ei meeldi viin ja kange ei meeldi kohe ültse niiet mul tuleb ka vict karsklus ette võtta:)Ju vist
MemberNo õlu ei lähe kohe üldse alla.. ei mõista neid, kes seda maitse pärast joovad.
Viimased 8 kuud olen üldse karsklane olnud.. Imrele jään veel kõvasti alla, aga muidu olen täitsa uhke enda üle
MemberKõige paremini on arenenud vast triitseps, aga geneetiliselt on säär suht hea.Mul sama, et geneetiliselt parim säär.. aga selja ja triitsaga olen ka väga rahul.
Biits ei arene..
tarmzz
Member125150
tarmzz
MemberVäga veider, aga hakkasin isegi täna just selle peale mõtlema.. Loodetavasti keegi oskab valgustada..
tarmzz
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=RKQgDY0pZ68
Põhiline laul, mida ma trenni kuulan… annab +25% jõudu juurde mulle

tarmzz
MemberKeemik vist.Selliseid jalgu juba kohupiima ja kartuliga ei saa..
-
AutorPostitused