tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
MemberBolt tõmbasgi ära, 9.58 – kiire poiss!!!
Ebareaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
Member22.35 hakkab 100 m finaal
tarmzz
Memberdextro

tarmzz
MemberNeed maits eüle pirtsutajad ei saa kunagi suureks
))
Ise pole veel halvamaitselise valgu otsa sattunud …olen ka Nr1 proovinud.
Huuh.. ma mäletan, et kunagi sai Biotechi vms ostetud.. Täiesti mööda ost oli ikka – maitse kohutav ja lahustuvus nullilähedane.
Väike offtopic, vabandust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
Member21.30 siis ETV lainele

tarmzz
MemberVideo aastast 2007.
Quote: “Michael Lockett hits some poses the day after the 2007 Arnold Classic in Columbus, Ohio. Michael later won the overall title at the NPC Jr. Nationals in June, 2007.”
tarmzz
MemberKõige kuulikindlam viis, pöördu kosmeetiku või nahaarsti poole.Pole mõtet ajutisi lahendusi otsida.
Ma olen 2x akne pärast haiglas olnud ja igasuguseid asju proovinud.
Mida varem alustad, seda vähem arme jääb.
2x haiglas??

tarmzz
MemberÜhinen õnnitlejatega!
tarmzz
Membervaata ookeani taha. üks NBA mängija suurem lihamass, kui teine.ja teema algatajale- ära loe igast jama…
Pole sinu asi, mida ma loen
august 12, 2009 at 9:08 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #213011tarmzz
MemberAleksander
tarmzz
MemberUudiseid võetakse internetifoorumitest… kuhu on ajakirjandus jõudnud…
“>Ja youtubest

tarmzz
MemberNjaa…päris mitmed arvavad, et kõik fitness.ee kasutajad ongi need jõusaalitolad, kelle üle ka meie ju tegelikult nalja heidame.. (Kavas on biits ja rind ainult jne..)
tarmzz
MemberTavaline asi ameerika autode puhul, 7L mootoriga ameeriklasel on sama palju kw kui 1.4l vankelmootoriga jaapanlasel
“>läheb veits liiga offtopicuks juba..
august 8, 2009 at 7:49 e.l. in reply to: NBA tähtmängija sai toidulisandi tõttu võistluskeelu #212069tarmzz
MemberOsades maades on vist kreatiin ju ka keelatud aine? (Oli vist mingi selline artikkel, kus Zidane rääkis, et Prantsusmaal mängides patustas dopinguga – kreatiiniga ??)
tarmzz
MemberMa tahaks oma keha rasva % vähendada, kuid ei tea täpselt, kuidas seda teha. Ma olen palju artikleid lugenud ja seal on alati kirjas, et kui liiga suure intensiivsusega teha, siis ei põleta sa mitte rasva vaid lihast. Et ma tahaks soovitusi ,et kuidas oleks kõige parem teha kardio trenni?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sugu, vanus, kaal, pikkus?
AutorPostitused