tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
MemberKohatu lausa privaatsaali tunne jah, päevasel ajal eriti- rahvast vähe, mõnus kohe trennida!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja üks suur pluss- PUHAS! Ei mingit mustuseraasugi, nii et minusugune puhtusefriik igatahes on ülirahul.Kas Arcticus oli siis must?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberLäbi lugenud? Ei
“> Aga sirvinud – Golemani EQ’d; self-help emaraamatut “Kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi” Igasugust pseudopsühholoogiat on veel kätte sattunud.
Eks self-help raamatuid on ka erinevaid. Pädevad psühholoogiataustaga inimesed kirjutavad kindlasti ka self-help raamatuid, lihtsalt need asjad, mis tokavad silma kui hästi müüvad… ei ole mulle seni meeltmööda olnud.
Ok arusaadav..
tarmzz
MemberMinu arvates on normaalse suhtlemise aluseks olla aus ja ehe. See, et paljud ennast sellisel juhul kohmetuna tunnevad on minu arvates ühiskonna viga. Eks siis igaüks ise otsustab, mida ta saadud infoga peale hakkab. Ja kui ta kohmetumist alla ei suuda neelata siis… siis tõenäoliselt polegi tegemist inimesega, kellega ma inimlikul tasandil suhelda tahaks.Edu ja ebaedu on subjektiivsed kogemused inimestele, mitte objektiivsed sündmused
“>Nagu ütlesin – minu arust on see edujanu, mille promomine riigis nagu USA (sest sellel põhineb ju ka tarbimiskäitumine, mis seda riiki teatud hetkel viis sinna maailmaliidri positsioonile), mille vastu peaks võitlema.
Näide eesti lasteaiast: kodune ülesanne teha kastanikette… teed siis lapsega koos kette ja küsid, et mis lasteaias tehakse nendega – vastus: kõik ketid pannakse kokku ja see rühm kellel kõige pikem kett on see saab auhinna!
Tule taevas appi… ja siis imestatakse miks noored (pealtnäha nii lõbusates ja kasulikes tegevustes nagu nt. sport) nii alamotiveeritud on. Kui juba varavarasest east õpetatakse töötama ainult homse prääniku mitte asjade nautimise iseenda nimel, siis mida sealt oodata?
Samasugused on minu arvates sellised self-help raamatud… Õpi see ära, tee nii nii ja nii ja siis homme tuleb see präänik… tuleb tuleb… sa pead ainult endasse uskuma ja pingutama.
Eesmärk on eesmärgi saavutamine samas kui eesmärkide kasutamine tehnikana peaks olema vahend mitte eesmärk omaette.
Protsesse tuleb nautida:) Siis tuleb see präänik justkui iseenesest.
(säh teile nüüd self-helpi siin postituses ka:)
Ma lihtsalt küsiks, et kas sa ka ise mõnda self-help raamatut lugenud oled? Ja kui oled, siis milliseid.. ?
tarmzz
MemberTere. Mäletan, et keegi küsis siin kunagi, et kuidas hüppevõimet suurendada ning talle anti mingi kava vms, kahjuks ei leia ma seda teemat. Probleem selline, et tahaks enda hüppevõimet suurendada (võrkpall). Kes oskab aidata, võiks seda teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.streetball.ee/downloads/airalert.doc
Korvpallurite seas väga populaarne kava.. (Räägitakse, et Riis ja Dorbek võlgnevad oma hea hüppevõime osaliselt sellele programmile.. Riisil on küll lisaks ka mingi suurus 50 jalg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Ise olen proovinud seda 4 nädalat.. peale seda läks liiga aeganõudvaks ja kuidagi jäi sinnapaika. Aga 4 nädalaga läks hüppevõime juba lakke ka.. kiirus ka… (sellest ajast pärinevad nii mu kiiruslikud- kui hüpperekordid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)tarmzz
MemberHuvitav kui hakkaks lihtsalt näperdama äkki ehmatab/kohkub ära ja jookseb minema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hahahahah !!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberOlin alles hiljuti ka esimest korda angiinis…paar esimest päeva oli tervis täitsa käest ära niiet ei saanud magadagi…siis läks järsult paremaks tänu antibootikumidele aga tegin siiki nädalase pausi trennist. Samal ajal uurisin ka nende mandlite kohta. Üldiselt on nii, et inimese kehas ei ole mittevajalike osi. Mandlite eesmärk on koheselt kinni püüda organismi sattuvad bakterid ja kui mandlid ära lõigata siis satuvad nad palju sügavamale ja on suurenenud oht näiteks jääda kopsupõletiku. Kuid kui mandlitega pidevalt probleeme tuleb nad siiski eemaldada. Kui tervisega probleeme siis tasuks ennast kindlasti ennem terveks ravida ja siis edasi trenni teha muidu võivad olla kurvemad tagajärjed.Kõik arstid, kellega rääkisin, ütlesid küll, et mandlitel puudub funktsioon.. ju siis ei tasu mandlite vajalikkust ülehinnata lihtsalt.
Aga minu südamereuma puhul oli imelik see, et ma ei olnud haige enda arust üldse, vaid lihtsalt mandlid olid natuke paistes aeg-ajalt.. Oleksin pidanud lihtsalt kohe mandlid ära lõikama, mitte üritama ennast ravida, sest eluviisid olid mul igati tervist-hoidvad (käisin soojalt riides, sõin vitamiine, toitusin korralikult, ei tarbinud alkoholi, tegin sporti… kõigest hoolimata läksid mandlid väiksemagi tuuletõmbuse peale paiste ALATI).
Minu isiklik soovitus oleks: Kui mandlitega on üle ühe-kahe korra probleeme olnud, laske need nuhtlused ära lõigata.. sest kui teil juba pidevalt probleeme on olnud, võib-olla kahju juba liiga suur..
tarmzz
MemberKuidas ma aru saan, kui mul on mandlitega jama?Kõige kindlam viis on minna perearsti juurde ja lasta teha vereproov.. Kui mingi streptokoki (vms) tase on kõrge, siis see on halb..
Aga no mul olid nad nii tihti haiged, et tundsin kohe ära, kui nad paiste läksid.. Hingata oli raskem, natuke oli valulikkust ning peeglist oli tegelt ka näha , et nad paistes..
Ja eks kurguarst vist oskab ka välimuse järgi nende kohta midagi öelda..
tarmzz
MemberMinul oli pikka aega mandlitega jama.. Päris angiini ma ei jäänudki viimase 2 aasta jooksul, kuid väga tihti läksid nad paiste peale igat külmemat tuuleiili.
Tegin päris kõvasti trenni 2008 kevad.. vahepeal paistes mandlitega. Mingil hetkel tundsin hommikuti voodis, et süda kuidagi nõrk.. nagu hakkaks seisma jääma.
Käisin arstide vahet.. tehti Holteri uuring, millega selgus, et mu ööpäeva madalaim pulss oli 38 ärkvel ja 32 magades.. keskmine pulss oli 51!!!
Arstid arvasid ka, et küllap see mandlitest on.. et süda on reumas tänu nendele vms.. Lasin kiiremas korras mandlid ära lõigata selle peale.
Nüüd vahel annab süda ikka tunda, kuid sellist seismajäämise tunnet mul südames hommikuti enam pole. Samas nagu ütles mu kurguarst Dr. Solovjov, et väärtuslikud keharakud (tema kasutas sõna kalliskivid) on tänu mandlitele asendunud nüüd segu ja kördiga.. ja see on taastumatu.

Mandlid on täiesti ebavajalikud peale puberteeti arstide sõnul, kuid samas võib neist tulla väga väga VÄGA suur jama.. Soovitan kõigile mandlioppi, kel vähegi kunagi on probleeme olnud mandlipõletikuga vms.. See op on käkitegu ning salli ei pea enam kunagi kandma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberTTÜ ärindus, 1. aasta
tarmzz
MemberAir Alert III programm on selliste asjade jaoks loodud lausa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Omast kogemusest tean… seda tehes muutusin päris lennukaks ikka ja suutsin oma nõrgema jalagagi (vasak) tonki panna.. Pikkust on 184,5 cm mul.
tarmzz
MemberSeal üks selline kahtlane harjutus võib-olla on, kus peab põlvedest ära lukustama ja siis hüppama. Aga teistes harjutustes nagu põlvedest läbi ei pea laskma. Eks see selline üles-alla hüppamine on lihtsalt.. ma ei kujuta ette, kuidas haiged põlved seda kannatavad. Tean ainult seda, et neid hüppeid saab edukalt teha ka ilma erilise põrutuse ja mürtsuta, kuna ise tegin Air Alerti hilisõhtul kortermajas ja üritasin naabreid mitte segada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust ei mõju ta põlvedele nii hullusti kui jõusaalis mingite raskustega rassimine..
Ja tahtsin veel seda ka lisada, et lisaks hüppele parandab ta üli hästi kiirust ka!
tarmzz
MemberProovi Air Alert III!!!
Ise olen seda 5 nädalat teinud. Mõjus isegi sellise perioodiga väga efektiivselt. Hüppe võtab ikka väga lahti..
-
AutorPostitused