tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
MemberArumaisaa …osta rasvata kohupiima …
ja siis igasugu lisanditega ta kordades rasvasemaks muuta kui tavaline kohupiim …
no ei jõua asja loogika minuni,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on sinu probleem, kui sa ei ole kohupiimade hindadega kursis ning ei oska arvutada.. pole vaja uilata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberOi kurja.. peab otsima minema..Siiani ostnud 12 EEK, 280 g Kodujuustu, milles on 18g valku 100g kohta.
Soovitan sellele kohupiimale hapukoort ning kakaod sisse panna – tulemus on super!
tarmzz
MemberSäästumarket – Alpenrose rasvatu kohupiim 4.40!!!!!
200 g pakk, 100 g kohupiimas on 16 g valku.
ANNAB ÜLE TRUMBATA!!!!
tarmzz
MemberSuurimad õnnitlused!
tarmzz
MemberTule MyFitnessi haaberstis!Ütles ju, et kesklinna kandis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberNo on pulbrigeneratsioon…miks toit ei kõlba?No esimese asjana torkab pähe, et tavatoit võib metsas palavaga suht kähku hapuks minna..
tarmzz
MemberSportlane ei saa teisiti kui karsklust harrastada. Vahel harva klaasike, mingi sündmse puhul, see vaid on mõeldav.Ainsad asjad, mis minu puhul üldse kõne alla tuleksid, on mõni kallim shampus (mitte sovetskoje, see liiga hapu), või mõni kokteil. Õlle lõhn ajab südame pahaks, viina ple kunagi proovinudki.
Paljud profisportlased on just offseasonil päääris suured joodikud.. ja mõni ka hooajasiseselt

tarmzz
MemberSportlane ei saa teisiti kui karsklust harrastada. Vahel harva klaasike, mingi sündmse puhul, see vaid on mõeldav.Ainsad asjad, mis minu puhul üldse kõne alla tuleksid, on mõni kallim shampus (mitte sovetskoje, see liiga hapu), või mõni kokteil. Õlle lõhn ajab südame pahaks, viina ple kunagi proovinudki.
Palju profisportlased on just offseasonil päääris suured joodikud.. ja mõni ka hooajasiseselt
august 26, 2009 at 9:26 e.l. in reply to: Lihaspinge, lõdvestamine, foam rolling, trigger-pointid ja vahtkummirullide ostuvõimalused #215534tarmzz
MemberEnda jaoks lõdvestab lihaseid kõige paremini korralik saun koos vihtlemisega.Mina väldin sauna enemasti.. väsitab liiga ära.
tarmzz
Memberiga kord kui näen endast tehtavaid pilte, saan shoki. Ja täna jälle. Ma tean milline ma olen, tean et peaksin dieeti pidama, trenni tegema, et vormi saada, aga EI SUUDA. Ma ei suuda jooksma minna, ei suuda külmikust eemale hoida. Äkki peaksin endast kõige jubedama pildi külmikule kleepima?Minust niipalju, et pikkus 160, kaal 63. Numbrid ei tundugi kõige hullemad, aga kehast on hästi ülekaal näha. Ma ei taha enam selline olla. Tahaks jälle ilus olla. Aga ei tea kuidas… Puudub motivatsioon…
Kuidas teie end olete motiveerinud? Kust alustada?
1. Kust alustada:
Nagu siin soovitati, telli toitumiskava.. põhitöö teed köögis ära.
Proovi ennast harida.. loe selle site-i artikleid ning näiteks Muscle and Fitnessi ajakirja (ka vanu numbreid).
Vali meelepärane treening
2. Kuidas end motiveerida?
Tundub, et sul on motivatsioon tegelikult ju olemas. Kui sa natuke sellesse teemasse rohkem süvened, näed sa, et tegelikult ei ole korralikult toitumine mingi enesepiinamine.. Lihtsalt tuleb teada, mida ja millal tohib süüa.
Algus on võib-olla harjumatu või raske, aga ära üleliia mõtle.. lihtsalt tegutse. Järjepidevus on kõige alus minu arust.
tarmzz
MemberRaske uskuda, et puhtalt surus..
Muidu korvpallur Earl Boykins kaalub/kaalus 63 kg ja surus üle 140 kg (315 pounds, u 143 kg)… Muidugi selle kohta kirjutatakse ka, et võib tegu olla müüdiga vms
“>tarmzz
MemberPaari halba kogemust ei tasuks üldistada seda enam kui endal pädevus antud valdkonnas puudub.Ei ühtegi inimest, kes arvaks, et Mustamäe traumapunkti töös midagi normaalset on..
Ise olen seal käinud ikka päris palju ja iga kord satun mingite ebaviisakate arstide otsa..
tarmzz
Member675kaabakad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
Member625
tarmzz
Member375
-
AutorPostitused