tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
Memberma kommenteeriks neid väiteid ükshaaval:1) “ülerahvastatud” on tegelikult suhteline. peale tööpäeva lõppu on muidugi rahvast rohkem, aga kui ma seal näiteks pühapäeviti käisin, siis heal juhul kolm inimest leidis.
2) varustuse kohta niipalju, et jah, asi ei olnud enam tuttuus, aga kas pisut vanema varustus ei võimalda treeningul sama tulemust saada? mõned asjad oleks ilmselt tulnud välja vahetada, aga katkiseid agregaate seal küll ei olnud. ja komplekteeritus oli ikka suht hea.
3) riitusruumid olid tõesti tippaajal kitsad, aga räpased küll mitte.
4) võtmete kohta ei oska öelda, aga mina näiteks ei pannud pesema ja sauna minnes kordagi isegi kapi ust lukku. vot nii kõva mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Njah, mis puudutab ülerahvastatust ja riietusruume, siis ma peaks vist mainima, et ma käin seal sellel ajal, kui on TTÜ kehalisetunnid..
Varustuse koha pealt oli praegu katki üks sõudeergomeeter, mis ei võtnud pilti ette. Teised vist hetkel töötavad.. Kuid vahepeal olid korraga katki jooksurada ja rinnatrenaźöör (see oli päris ammu muidugi).
Kettaid on vähe – see häirib kõige rohkem isegi.
detsember 12, 2008 at 1:47 p.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #174726tarmzz
MemberLoodan, et ei pane teemast mööda, aga.. just lugesin Tudengiekspressi (tiraaź 10 000) ja seal on intervjuu ühe kergejõustiklasest neiuga.
K: Kuidas saada selliseid kõhulihaseid nagu sinul?
V: Igal õhtul tuleb teha väiksed seeriad. Alguses 10 kõhulihaseharjutust (!!!) ja viis seeriat ning aegamööda seeriate arvu tõsta. Ilusaid kõhulihaseid on väga raske saada. See ei tule nii, et detsembri alguses hakkad tegema ning jaanuaris on juba ruudud ees. Ma olen teinud neli aastat normaalselt trenni ja alles nüüd hakkas midagi tekkima. Teen põhimõtteliselt iga päev kõhulihaseid, nii et see ei ole kerge.
K: Kas jälgid oma toidulauda?
Mina isiklikult ei jälgi, aga väga paljud sportlased jälgivad. Lihtsalt pärast kuute ma ei söö. See on põhiline, sest õhtul inimene ei liigu enam nii palju ja organism ei suuda toitu ära seedida. Lõunat üritan süüa korralikult, näiteks kodutoitu. Näksida ei tohi, unustage see ära. See on ka üks kurjajuur, mis tõstab kõvasti kaalu.
Selle inimese teadmise on suhteliselt nullilähedased lihaste treenimise ja toitumise osas… Mul läheb silme eest kirjuks kui hakkan mõtlema, mitu tudengineiut seda loeb ja tõepähe võtab
tarmzz
MemberHeipaOstsin Canyon pulsikella. Kaasas cd-peal õpetus et rinnavöö anduri alla pane spets geeli. Olen paarist spordipoest küsinud seda geeli aga imelikult on vaadatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi teab mis geelist jutt ja kus küüakse?
Mul Sigma pulsikell ja tavaliselt ma üldse ei niisuta spetsiaalselt.. Aga põhimõtteliselt peaks vesi, sülg, higi ka asja ära ajama jah…
tarmzz
MemberSul on ju alati võimalus öelda, kuidas harjutust õigesti teha. Mind on mitmedki korrad saalis tavakülastaja (st mitte treeneri) poolt juhendatud, kui on tähele pandud, et valesti teen ja ma olen selle eest ainult tänulik.Mind vist natuke mõistetakse valesti..
Ma pidasin rohkem silmas neid, kes nagu eriti abi ise ei tahagi.. kuigi nad seda vajaks. Vahel nagu tekib kange kiusatus minna küll ja veidi nõu anda, aga… vaevalt neist keegi minu abivalmidust väga hindaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest leidub palju selliseid inimesi ju ka, kes lihtsalt on enda arust jube targad… ja ei lasegi ennast juhendada / õpetada.
Näiteks eelmise aasta treeneritekoolitusel vaidles üks naine kõigutamatult Otiga, et valgupulber on doping

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OTIGA!!!Aga ärme pane seda punkti väga suure kella külge.. Selliseid inimesi olen suhteliselt vähe kohanud – tahtsin lihtsalt midagi uut välja tuua
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberAga mis siis saab, kui teen väiksele biitsepsile tätoveeringu, ja seejärel kui biitseps on paari aasta pärast suureks kasvanud, kas siis tätoveeringu pilt läheb häguseks võõi?Peaks vist moonutatud / venitatud olema, kuna aluspind ju venib suuremaks…
Igatahes üldlevinud arvamuse kohaselt, ei soovitata sellisel juhul tattood teha (sinna kohta)…
Ise plaanin teha kas a) kuklale või b ) käsivarrele .. mujale ei julge küll hetkel.
tarmzz
MemberMind häirib:
* Mehed, kes jõllitavad võõraid naisi… Kui enda tüdrukuga koos saalis käisin, tekkis päris sageli tahtmine kellelegi hantliga pähe lajatada. Jõusaal pole ööklubi… Laske naistel trenni teha!
* Häirivad need algajad, kes ise ei tunnista / saa aru, et nad on võhikud… Üsna imelik on vaadata, kuidas pannakse jõhker raskus peale ja siis haktakse mustalt tegema harjutust… Ehk siis tüübid, kes vajaks õpetamist, kuid kes ise ei tunnista seda (veel hullem on see, kui nad ise kedagi õpetama hakkavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)* Muusikavalik (ainult siis, kui mp3 mängija kodus on)… Paar korda olen pidanud rinnapäeva tegema nii, et Norah Jones mängib taustaks

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> VÄGA RASKE on nii ikka.tarmzz
MemberÕhu osas arutasime ühes trennis just Otiga, et olgu pigem veidi soojem, kui et kont näkku puhub- soojus paneb korralikult higistama ja keha ei jahtu maha, ei teki olukorda, kus jääd lihtsalt peale seeriat pingile vedelema ja jutustama, vaid et muudkui asuks aga uuesti asja kallale. Intensiivne treening korralikult ülestöötatud ja sooja kehaga on kindlasti efektiivsem, kui pikk ja lohisev jahedas saalis. Seega, pea püsti ja higistage, mehed!Mul hakkas veidi pilti eest kiskuma.. nii umbne oli lihtsalt.. Aga no tegime tagaukse lahti ja mure lahendatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberKuna eelnevalt on olnud küsimus,et “millised mehed meeldivad naistele” siis nüüd küsiks,et millised naised mehed teile meeldivad ? Kirjeldage nii põhjalikult kui oskate
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seejuures ma ei mõtle ainult kehaehitust vaid ka nt. nägu/riietust jms 
Pruunid silmad, u 165 cm pikkust, brünetid juuksed, ilus naeratus…
Iseloomult.. hea südamega (armas) , kaastundlik, edasipüüdlik, põhimõttekindel, hea huumorimeelega, sportlike/tervislike eluviisidega..
See on minu jaoks olnud ideaalne kombinatsioon konkreetse näite põhjal.. Välimuselt võib variatsioon olla suur, kuid iseloomu arvelt ei saa väga palju järeleandmisi ikka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üldiselt on iga neiu / naine ju kordumatu ja igaühel oma tugevad küljed..
tarmzz
MemberSa mõtled ,et see jooksurada mis seal hallis oli, mille keskel kergejõustiklased kaugust hüppasid jm vigureid tegid, et seal jooksuraja keskel ehk areenil on nüüd väike jõusaali piirkond või? Või msi mõttes areenil? Kui seal jooksuraja keskel liivakastide vahel seadmed on, siis oleks päris huvitav seda näha:)Ei ma sain aru, et seadmed pandi reklaamtahvlite taha (kurvide juurde)..
tarmzz
MemberJah 800 ta oli, meenub. Aga Planet Spordid jm uhkemad asutused olid ka tolla juba kallimate killast, ses suhtes see aasta-lepinguta 800 eeku selline keskmisem hind rohkem tundub mulle. On jah ka odavamaid, ses suhtes kallimavõitu jah see 800, olen nõus ses suhtes.Muide nüüd on peaaegu kõik masinad tõstetud areenile ning need on avatud kõikidele areeni kasutajatele.. eraldi jõusaali enam pole. (Hakkas huvi pakkuma ja helistasin Audentesesse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)tarmzz
MemberHind oli vanasti ja ilmselt ka nüüd veidi odavam kui uhkemates kohtades, tegu väiksema-kesisema saaliga, veel väiksemaid-kesisemaid saale on ka olemas, neil hinnad veel väiksemad, näiteks Tulbi spordiklubi, kusagil Kristiine spordiklubi jne.Hinna mõõtjatel on olulisimaks aspektiks see, kas tuleb aastaks liitumisleping teha, mis kohustab kuumaksu aasta vältel iga mukst, või ei tule sellsit lepingut teha, audenteses ei tulnud vanasti sedalaadi lepingut teha, see kategoriseerib asja soodsaks-mugavaks neile, kel rahaga raskusi, kuumaks nii oluline pole.
Audenteses oli hind ju väga kõrge.. 800 eek kuu. Aga nüüd tõesti pole ka selle audentese jõusaali kohta nende kodukal enam mingit infot..
edit: olen pime http://www.audentes.ee/?id=15532
tarmzz
Membermeeste pool alati suht ok…..naised mäkerdavad siis rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki koristajale meeldib meeste poolel lihtsalt rohkem koristada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberTäna veel isegi november ja eile oli kohe kindlasti . Äkki said Spartas tüssu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ma ise käisin ka eile ja tasuta ..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah mõtlesingi seda, et homsest enam vist ei ole seda kampaaniat..
tarmzz
Membermr scubamonkey, mis teil TTÜ jõusaali vastu on? käin seal pidevalt, seega kärbikuteema on suht põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastaksin ise ka sellele küsimusele..
TTÜ jõusaal on ülerahvastatud, vananenud ja katkise varustusega ning riietusruumid kitsad, mustad + varastatakse (jutud käivad, et mingid sulid on endale umbes kapivõtmeid paljundanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)tarmzz
MemberTallinna Arctic on kahjuks jah kohati vägagi räpane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tõsiselt? Ma pole küll juba pool aastat Arcticu liige.. aga minu mäletamist mööda oli alati kõik väga tip-top..
Vahepeal tervisehädade tõttu lõpetasin ära liikmestaatuse.. nüüd vaikselt mõtlen, et äkki peaks uuesti liituma.
Aga võib-olla mu mälu lihtsalt petab mind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Käin TTÜ-s kehalises ja TTÜ spordihoone riietusruumi põrand on väga rõve alati
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käisin ka eile Spartas.. Tasuta esimese korra kampaania oli vist ainult novembrikuus (admin ütles vähemalt nii).
Mind häiris õhupuudus (väga väga palav oli.. ).. kuid see pidi olema mingi ajutine häda admini sõnul.. Eks ta ole veel ehitamisjärgus ka.. loodetavasti pannakse duśśiruumidesse ka sellised paremad nagid / riiulite moodi asjad, kuhu saaks kuivatamise ajaks oma asjad visata (pudelid). Jõusaalis polnud ka mingit serva vms, kuhu oma vihikut, telefoni jms panna.. pidi kogu aeg kaasas kandma.
Suur miinus on kindlasti ka parkimine.
Plussidest räägivad Sparta kasuks hind. Avarus (riietusruumis väga palju ruumi veel hetkel). Masinad meeldisid ka.. eriti meeldis alaselja pink (meestele sobivas kohas oli selline auk
.. väga mugav).. plokil kukla taha tõmmet teha oli ka hea, sest need käepidemed on väga heast materjalist.. (pehmed, samas hea haarduvusega).Muidu on väga normaalne.. aga kuna käisin nii pikalt Arcticus, siis kipun võrdlema.. Arcticus oli/on õpilastele / üliõpilastele pmst 700 EEK kuu.. Seega on nad minu jaoks samas hinnaklassis.
Kuid no täiskasvanute jaoks on Arctic muidugi palju kallim..
-
AutorPostitused