tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
MemberSee näeb rämedalt sadomaso välja, see rihm. Aga kodus proovisin omale ise sellised rihmad teha (suht ekstreemne ehitis tuli) agaproovitud sai. Rohkem teha igaksjuhuks ei julge.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberJah, halvasti välja kukkunud või olen varemgi taolisi videoid küllaga näinud.Minu arust ei ole halvasti välja kukkunud. Arvan just vastupidiselt, et päris õnnestunud film. On tehtud piisavalt huvitavalt, et ka mittesuitsetajad viitsiks seda vaadata ning samas tekitab kõmulisust ja seeläbi huvi ka nendes, kes veel ei ole filmi näinud. (Milllal viimati arutati fitness.ee-s filmi üle? … Arnoldi ja Marek Kalmuse filmid ei lähe arvesse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Ise olen 110%-line mittesuitsetaja..
tarmzz
MemberKorraldage hääletus. Saatke pildid nüüd ja pärast siia fitnessi. Pakun, et see on parim varjant.See on vist tõesti parim variant.
Samas see 10-võistluse idee oli ka päris huvitav. Lamades surumise saaksite arvutada wilksi kalkulaatori järgi, mis asub ka siin lehel “tööriistad” all.
tarmzz
MemberPraegu võis öelda, et kõht oli hea (või väga hea isegi), aga muidu oli poiss küll üsna kidur.. Ju siis tema erilisus siiski peitub selles, et ta tegi nii noorena nii palju spetsiifilist trenni ning toitus vastavalt (mitte geneetikas).
märts 7, 2009 at 2:54 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #185284tarmzz
MemberNooh kuidas teile Arnoldi eri meeldis.Ma lugesin ise ühekorraga läbi selle teema.Peaks nüüd kuskilt Pumping Iron filmi ka saama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pumping Iron-t võid vaadata Youtube-st isegi
märts 6, 2009 at 3:46 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #185153tarmzz
Member“Ostsime Otiga Selveris kodujuustu, kohupiima ning lilli”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
veebruar 24, 2009 at 5:03 p.l. in reply to: 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida #160568tarmzz
MemberNõus! Kes tahab tähelepanu, see seda ka saab. Kes tahab trenni teha, teeb trenni.Asi ei ole päris nii mustvalge.. Sa saad ise ka aru sellest ju?
veebruar 23, 2009 at 6:29 p.l. in reply to: 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida #169112tarmzz
MemberKui teil endal tüdruk käib jõusaalis ja kurdab, et teda pidevalt passitakse, mida te teeksite?
Minul tekib alati tahtmine kellelegi hantliga pähe lajatada igatahes..
tarmzz
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas ma olen ainuke, keda h2irib see anorektiline lihasteta naise tagument? …v6i on see hetkemood?
Pole ju üldse anorektiline. Milleks üldse selline teema ja selline postitus? :S:S:S
Fitness.rate pildid on ju tihti palju maitsetumad.
tarmzz
MemberEi tohi juuksuris käia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ise käin aastas 1-3 korda ja juuksed jämedad ja tugevad nagu tamiil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära võta isiklikult, aga mina näiteks oleks pigem kiilakas kui lõnkar
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberOlen tarbinud vaniljemaitselist Whey Goldi ja nüüd on mul Rocky Road, mille ostsin samamoodi foorumi kiituste peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga minule see Rocky Road igatahes ei maitse ja vanilje oma oli ka suhteliselt kehv.
Dorian Yates-i banaanimaitselisega ei anna võrreldagi (nii Lean Gain kui tavaline proteiin).. ja isegi Hera80 on parem maitselt (tunduvalt).
tarmzz
Membernimelt olen juba 3kuud põletikulises palavikus seoses mandli põletikuga. palavik on selline 37-37.2 ja küsimus selline et kas ma võiksin kergemate koormustega ja madala intensiivsusega teha jõusaali trenni ja käia jooksmas või on see vastu näidustatud sellises olukorras. Hetkel pean dieeti ja tahaks asjale veidikene kiirust juurde anda ning samas ka vormi säilitada kuna pole 3 kuud treeninud.Mandlite kohta on päris palju teemasid..
Ma copingi enda loo ühest vanemast teemast:
“Minul oli pikka aega mandlitega jama.. Päris angiini ma ei jäänudki viimase 2 aasta jooksul, kuid väga tihti läksid nad paiste peale igat külmemat tuuleiili.
Tegin päris kõvasti trenni 2008 kevad.. vahepeal paistes mandlitega. Mingil hetkel tundsin hommikuti voodis, et süda kuidagi nõrk.. nagu hakkaks seisma jääma.
Käisin arstide vahet.. tehti Holteri uuring, millega selgus, et mu ööpäeva madalaim pulss oli 38 ärkvel ja 32 magades.. keskmine pulss oli 51!!!
Arstid arvasid ka, et küllap see mandlitest on.. et süda on reumas tänu nendele vms.. Lasin kiiremas korras mandlid ära lõigata selle peale.”
Praegu on olukord selline.. pulss on madal endiselt. Vererõhk, mille ülemine näitaja oli vanasti 120-130, on nüüd 100-110…
Hommikuti on endiselt tihti üsna nõrk tunne.
Kokkuvõtvalt siis: Ära riski oma tervisega… Ole kannatlik, lase endal mandlid ära lõigata ning seejärel hakka uue hooga treenima.
tarmzz
MemberMees, 44
tarmzz
Membersul läks hästi. mul juhtus enne jõule maadlustrennis ka õnnetus. hüppeliiges pooleks, mõlemad jala nukid küljest murdunud ,jalg moondunud(tagurpidi) ja sidemed kaa kahjustada saanud.ootasin 30.min kiirabi. arstid tulid võtsid maadlusjalatsi ära ja viisid minema. haiglas selgus ,et jalaga sittad lood ja osakonnajuhataja teeb ainult selliseid oppe.osakonnajuhataja ei viitsinud kodunt välja tulla ja mind pandi palatisse. palatis seoti jalg nii valesti kinni ,et öö otsa lahas murdis jalga . magada ei saanud ja rohud ei aidanud. olin nats üle kuu voodis ja püsti seistes tahtis pilti tasku lüüa. Nüüdseks üle 2 kuu möödas ja eelmine reede võeti jalast need 3 traati välja. nüüd jalg jälle haige ja kodusel ravil.soovitan jalal lasta rahulikult paraneda ja ütlen ,et karkudega on parem olla kui olla peaaegu poolteist kuud voodis.
Kui arst pole määranud ravi siis midagi erilist ei ole vajalik tehagi. kui võimalik siis õhtuti võta jalg lahti , leota kuumas vees ja võid püüda natuke liigutada aga üldiselt ära käima kohe hakka , lase rahulikult jalal paraneda.
Edu paranemisel!
Aiii.. mul hakkab selle jutu peale endal juba jalg valutama.. Tunnen kaasa.
tarmzz
MemberKui mees käib solaariumis(mitte ravi eesmärgil), oleme ausad see natuke veider, või ütleme kohe välja, et suht pede.Sul on lihtsalt aegunud arusaamad asjadest.
AutorPostitused