tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
MemberSellegipoolest pane end kohe kirja, minu järjekord kestis 5 aastat, ausalt! Õnneks ei olnudki mul erilist kiiret, kuna ortodontiline ravi kestiski mainitud aja.Sinu halbadest kogemustest lugeda on muidugi kurb, aga loodetavasti on nii suhtumises patsienti kui ka arstide professionaalsuses ehk teatud progress toimunud.
Ja veel – poksi vähem!
tarmzz
MemberMustamäel, dr Viidebaum. Jäin rahule, hetkel paistetus juba taandub ja tundub, et asi õnnestus. Mida ehk enim kartsin, oli see, et nad lõikavad mõne strateegilise närvi kogemata läbi; hetkel võin väita, et suudan siiski oma lõuga mõttejõuga suunata
tarmzz
MemberEsteetilistel põhjustel, ……. mitte et ma endast Tiina Parki vormiks, aga ….. ortodont käskis.Haiglast tulles teatasin uudishimulikule taksojuhile siiski blaseerunud ilmel: Thai-Kick-Box accident!
Tõde ei pea alati valitsema.
Lõualuumurd on ikka üks päris jube asi.. eriti see traatide panek ja äravõtmine.
Ma arvan, et tulevikus ma lasen endal siiski ka uue operatsiooni teha, sest Mustamäe Haigla geniaalne kirurg lükkas mul lõua natuke viltu kokku
tarmzz
MemberTänan tähelepanu eest, olen tõepoolest Tallinnas, seega longin poodi.Jaa mul endalgi lõualuu katki olnud ning tean, mida tunned (mul on plaat ka lõuas). Proteiini koha pealt arvan, et Dorian Yatesi seeriast võiksid midagi võtta..
Aga jah natuke küll teemaväline, kuid.. kas tohib küsida, kuidas lõualuu õnnestus murda?
Ise sattusin poksija rusika otsa
tarmzz
MemberMassiperiood lihtsalt

tarmzz
MemberPalju Õnne, Purustaja Marek!!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberTavaliselt on raadio (jõusaalis mängib koguaeg), aga võimalusel raskem rock. Nagu eelmised juba maininud on, siis on väga hea Rammstein (kõik laulud).tarmzz
MemberNiisiis kas keegi võiks seletada mis seos on kurgumandlitel ja treeningul. Siit foorumist on paar korda läbi käinud et raskejõustliklased nendega hädas olnud – vajanud ravi ja lõikust. Kas sellel on mingi seos jõutreeninguga? Kui on..siis paluks ammendavat vastust.Siin foorumis lihtsalt peamiselt raskejõustiklased käivadki.
Endal oli samuti mandlitega probleeme.. olin tihti haige ning lõpuks hakkas südamele (pulss läks madalaks, samuti vererõhk). Lõikasin 2008 suvel ära ja pole siiani haige olnud kordagi.
tarmzz
MemberTere.Mis harjutusi teha sõrmedele, kaelale ja randmetele(mitte käsivarrele, vaid just randmetele), et neid suuremaks saada.
Ülejäänud keha areneb korralikult.
Ära vaeva ennast mingite sõrmede ja randmete eraldi treenimisega.. Need peaksid niigi vatti saama.
Kaela teen ka ise eraldi – sulle anti üks link teise foorumisse, seal olen ära toonud ka lingi ühele seadmele. (nö “sadomaso pearihm”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)tarmzz
MemberLisaks ei tohi kuuluda ühegi ettevõtte juhatusse või omanike ringi ehk ei tohi majanduslikku tulu saada muialt.Et kui kuulud juhatusse või omanike ringi või saad majanduslikku tulu mujalt, siis pole lootust liisingupausi osas? Sain ma õigesti aru?
tarmzz
MemberSee on klubiti erinev.Mina r22giks j2lle teretamisest. Kui j6usaal on suur, siis ei ole see v6imalik. Kyll on inimesed aga eksiarvamusel riietusruumide osas.
Tere ei 8elda, kui sisenetakse trammi v6i trolli jne. Kuid trammis v6i trollis ei v6eta ka riidest lahti. Riietusruumi sisenemisel mitte teretada seesolijaid…see oleks nagu anda neile m6ista, et nad on sisuliselt sama ebaturvalises ja l2bik2idavas paigas.
2rge harjutage endale seda yksteise mittet2helepanemise rumalat kommet.
Samas – eks need riietusruumid ole ka ju küllaltki suured tänapäeval.
tarmzz
MemberMinu probleemiseks on hetkel see, et dieet ja tarbitatvad ja kulutatavad kalorid on paigas( defitsiit on 800-1000kcal) Esimesel nädalal kaal langes ja teisel jäi sootuks toppama ja tundub, et kaal tahab hoopis tõusta. Minu jaoks on arusaamatu, kuidas mu kaal taas tõuseb, kui olen alakaloraazis? Hakkasin siis otsima probleemi toidulisanditeks mida tarvitan. Hetkel võtan siis glutamiini, kreatiini ja peale trenni valku. Pluss üks nutrend rasvapõletaja.Mainiks selle ka ära, et trennis on jõudu peaaegu samapalju kui massiperioodi ajal, mis on imelik kuna enne trenni olen ju tarbinud max 100g süsikaid terve päeva vältel.
Kreatiin lisab ikka päris palju neid kilosid kehakaalu (mida rohkem kreatiini, seda rohkem vett lihaskiududes) ja tänu kreatiinile kasvab ka lihaste töövõime.
tarmzz
MemberÖeldakse, et ei ole olemas halbu toiduaineid, on olemas vaid halb menüü.
Võin öelda, et “joo palju vett” ja “liigu palju” on väga õiged mõtted, kuid kahjuks ülejäänud mõtted ei ole enam nii kuldsed..
1. Ära söö magusat – magusat võib süüa ja näiteks peale trenni on ju vaja energiat taastada.. kõik oleneb ajastusest ja kogusest.
2. Söö puu-ja juurvilju ning jogurteid – jogurtid ja puuviljad sisaldavad palju süsivesikuid.. kindlasti ei ole kaalulangetuse mõttes hea nendega liialdada. Samas juurviljade mõte on hea, kuna juurviljad sisaldavad palju kiudaineid, mis aitavad näiteks hoida kaua “täiskõhutunnet”.
5. Ära söö peale 18.00 – Kõige jubedam müüt ÜLDSE minu arvates.. Kahjuks väga levinud tänu Cosmopolitanidele jms-le.. Kõik oleneb sellest, milline on sinu päevakava – mis kell ärkad/magama lähed, mis kell treenid jne..
Fitness.ee lehel on palju artikleid toitumise kohta – soovitan väga alustada just nende lugemisega. Toitumine on küllaltki keeruline ja vastuoluline teema, kuid põhiteadmised on võimalik kiiresti omandada.
tarmzz
MemberSelveris on grilltooted peale 21.00i 50eeku kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas grilltoodete all pead silmas seda nö “Selveri kööki” ?
tarmzz
MemberLihastele on arenemiseks vaja ka puhkust – vahel on parem teha vähem kui rohkem. Seega arvan, et esimese asjana võiksid ära jätta need kätekõrverdused. Kõhulihaseid võiksid teha näiteks iga 2 päeva tagant (seega 3 korda nädalas) – üldine arvamus on, et rohkem pole mõtet.
Sa võiksid keskenduda siiski rinnale, seljale ja jalgadele. Kui su jõusaalis on vabad raskused olemas, siis on kõik lihasgrupid võimalik ilusasti läbi teha. Suuremate lihaste kõrvalt saavad väiksemad nii ehk naa vatti..
AutorPostitused