tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
MemberPikkus – 185
Kaal – 83
Vanus – 20
Rasvaprotsent – 11
tarmzz
MemberKas siis varastatakse ja ongi külm vesi või?Sõber kurdab, et liiga kuum on vesi temajaoks.
“>Ma oleksin pidanud mainima, et see võib olla väga vana info..
Midagi selle veega igatahes oli jama..
Reval on minule mulje jätnud kui klubi, kus käib protsentuaalselt kõige rohkem “härgasid”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… ei oska paremini seletada.tarmzz
MemberMitte ainult. Kui syveneda natuke toodete sisaldusse, siis paljudele asjadele on lisatud, kas suhkrut, glykoosi, mett jne.Valget jahu ei s88 ja sellest tehtud tooteid. Hmm… Ma ei ole eriti tootjas6bralik tarbija.
Lihtsam oleks vist küsida, et mida sa sööd?
“>tarmzz
MemberSooviks arvamusi ja kiitusi ja värki. Reval jõusaali külastajatelt.Et kuidas seal treenida on? On väga ülerahvastatud koht?
“> Ja kuidas üldse meeldib? Kiivikase töökoht küll aga see vist teda kohe superjõusaaliks ka ei tee vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kunagi kui ise researchi tegin, siis leidsin mingi teema, kus kirjutati sellest, kuidas sooja vett ei ole jne.. ja kuidas kapist asju varastatakse.
tarmzz
MemberL6petasin p2evapealt… Palju kergem kokkuv6ttes. Augustist alates sugarfree….Mida see tähendab? Üldse ühtegi toodet ei söö, kus on suhkur sees? (k.a. näiteks kohupiimad jms)
tarmzz
MemberScotti pingil ei meeldi biitsepsit teha.. Seetõttu pole kavas sees ka.
Harjutustest, mis kavas sees ka – ütleks, et kükiga on selline armastus/vihkamine suhe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
Member1. Rinnalt surumine
2. Tav. haardega lõuatõmbed
3. Ühe käega triits plokil
tarmzz
MemberVäga hea artikkel / intervjuu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberImelik saade oli täna…
tarmzz
MemberPäris kõhe värk
tarmzz
MemberTahaks osta endale mingit spordikella, mis näitaks palju ma treeningu ajal kaloreid põletan, pulssi jne. Mis funktsioonid nendel kelladel üldse veel on, palju umbes maksavad ja milliseid soovitaksite? ja kus oleks hea valik tallinnas?tarmzz
MemberKui tegemist naisterahvaga, pikkade juusteg või sooviga kasvatada, siis pidev pesemine muudab juuksed ülirabedaks ja peatab ka juustekasvu, hoolima sellest, mis tooteid kasutad. Vaheta aegajalt shampoone ja pese u 2x nädalas, harjud ära. Algul võib olla tunne, et peale trenni on juuksed kohe eriti mustad, see tunne aga kaob ja harjud asjaga.Varem pesin enda omi ka peale igat trenni ehk siis iga päev, mõnikord lausa 2x päevas- nüüd enam mitte. Juuste kasv on oluliselt muutunud, samuti juuste üldine seisukord.
Ja muide, odav, Prismades müüdav Vene looduskosmeetika võib ka vahel imesid teha (shampoonid, raviampullid jms)
aprill 2, 2009 at 11:07 e.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Fat Burners For Women Universal ilt #189753tarmzz
Member325
tarmzz
Member5. Proteiini ja valku on vaja umbes 2g/1kg e. minu puhul umbes 200g x 2.Selle loogika järgi kaalud sa 200 kg? (200 g x 2… =400 g valku ).. muidu see ka, et valk ja proteiin on sünonüümid.
tarmzz
MemberMina soovitaks alustada näo- ja lõualuukirurgia polikliinikust: http://www.regionaalhaigla.ee/?op=body&id=61Sealt leiad dr Viidebaumi, samas võid ka dr Kahni googeldada, kuna mu ortodont kiitis ka teda väga.
Edu! ja mängi nt tennist, ei murra konti/e, võin vanduda! Kõige rohkem igatsengi oma tavarutiini, just algab tennise välihooaeg ja ma pean 1-2 kuud pingil ISTUMA!!!
Edu sullegi paranemisel ja tänud info eest!
AutorPostitused