tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
Memberosta on vaja pigem odavaid kodus kasutamiseks mõledud hantleid. Vaja ei ole ekstreemraskeid, pigem keskmisi.Kellelgi on aimu palju need maksavad ja kus on parimad ostukohad? Palju maksavad hantli varred, palju kettad?
Soovitan vaadata ka Ülemistes 100% sports spordipoodi
aprill 15, 2009 at 9:36 e.l. in reply to: +Oksjonil on (13 – 17 aprill) Volu-Tech All Stars ilt #191272tarmzz
Member400425
tarmzz
MemberSäästumarketis oli 1 kg Tere kohupiima kott mingi 30.- ringis.. Kohupiim ise on ilma suhkruta.
Väärt kraam tundub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2009 at 9:50 e.l. in reply to: + Oksjonil on (13 – 17 aprill) Hy-Pro 85 750g All Stars ilt #191063tarmzz
Member350375
tarmzz
MemberOlen algaja ning ei tea kahjuks, milline on randme ja käe õige asend kangiga treenimisel – kas ranne peab olema nagu käelabaga ühel joonel, mitte kalduma taha ega ette? Ükskord treener küll parandas – see oli selili harjutuse ajal, mil kangiga tõsteid tegime – siis oli käelaba liialt taha kaldunud, aga kuidas on muude harjutustega? Mul on 1 ranne valusaks jäänud, võib-olla tõmbasib selle lihtsal tkuskil mujal ära, aga ei tea ju…Tänud juba ette!Mina soovitan igasuguseid surumisi teha randmetugedega kinnastega.. Vähemalt siis, kui on suurem koormus. Endal hakkas kunagi samamoodi lamades surumine rannetele (randmed hakkasid öösiti valutama väga jubedalt), peale seda olen ainult kinnastega teinud.
tarmzz
Membervabandan lolluse pärast aga ???rööbaspuudel???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberKorralik trenn, vitamiinirikas tasakaalustatud toitumine ja piisav puhkus – nendest piisab, et mitte üldse haigeks jääda..Ma ei mäletagi, millal ma viimati haige olin (ptui-ptui-ptui)
edit: viibimine värskes õhus mõjub ka positiivselt
Head soovitused, kuid vahel lihtsalt jääb nendestki väheks. Sõin vitamiine, toitusin tervislikult, käisin korralikult riides, piisavalt oli ka uneaeg… aga ikka jäid mandlid aeg-ajalt haigeks.
tarmzz
MemberNo sinu tsiteeritav näiteks käis ükskord Arctic Spordis. Tahtis selga treenida ja tegi siis jõutõmmet. Kuna jõud ei ole häbiasi siis algasid raskused ikka 100+. Sellist nalja polnud aga sealne rahvas ilmselt näinud, sest mehed vaatasid silmad punnis nagu kalal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raske uskuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise käin Arcticus, pole suuremat lullilöömist tähele pannud küll..
TTÜ jõusaal kehalise tundide ajal – vot see oleks hea näide
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberOperatsioonist taastumine võtab aega 2-3 nädalat. Ise jätkasin treeninguid 3 nädalat peale op-i.Mina seevastu näiteks võtsin natuke kauem taastumiseks.. ei tahtnud riskida, et katud liiga järsult maha tulevad vms ja verejooks tekiks.
tarmzz
MemberMa ei tea, kus sa traumapunktis käisid, aga Tallinna omas kvalifitseerub igasugune traumapunkti minek töötajate segamisena. Masendav koht.Jah, siinkohal saadaksin samuti omalt poolt tervitused Mustamäe traumapunkti ühele vanemale venelasest härrale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberEnnetada on alati kergem, kui ravida. Kus olid teie vanemad 6igel ajal?Minul on ka mandlid 2ra l6igatud. Peale seda tuli nii reumatoidartriidi 2genemine jne. Ega see ei t2henda, et kurk ei j22 enam valusaks, lihtsalt asi liigub allapoole kiiremini…
Mandlid on ysna oluliseks t6kkeks.
Kui nad t6esti on pidevalt m2dased…siis ei j22 ju midagi muud yle, kuid suhtuda neisse kui yleliigsesse kehaorganisse, ei tohi.
Mina olen sellel arvamusel, et mandlid maha ja kiiresti. Hoia neid palju tahad, aga suht kergesti jäävad ikka põletikku ja siis sealt edasi juba tekivad väga hullud asjad – näiteks südame reuma minu puhul. Pole mõtet riskida..
Kõik arstid, kellega sellel teemal suhtlesin suhtusid just täpselt nii asjasse – et mandlid on ühed mõttetud organid, mida täiskasvanutel üldse vaja ei lähegi…
Isiklikult olin ka väga tihti haige, kuid suvel lõikasin mandlid maha ja pole seni haige olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et soovitan minna erakliinikusse ning paari tuhande eest kiiresti vabaneda nendest juurikatest..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2009 at 4:53 p.l. in reply to: + Oksjonil on (13 – 17 aprill) Hy-Pro 85 750g All Stars ilt #190934tarmzz
Member290325
aprill 13, 2009 at 12:38 p.l. in reply to: + Oksjonil on (13 – 17 aprill) Hy-Pro 85 750g All Stars ilt #190884tarmzz
Member50
aprill 13, 2009 at 12:34 p.l. in reply to: + Oksjonil on (13 – 17 aprill) Ott ja Natalia Kiivikas´e pilt, millele kirjutatakse pühendus isiklikult alla. #190882tarmzz
Member75
tarmzz
MemberSelline umbes minu pidev toiduvaru kodus (niipalju infoks, et keskmisel riiulil on kotis grill kanafilee, alumisel riiulil veisesink ning suitsukanafilee ja puudu on pildilt marjad, mis sügavkülmas, ning hetkel pole ka kalatoodet peale konservide olemas, aga selle vea parandan peagi:-)):Väga ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused