tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2009 at 12:05 p.l. in reply to: +Oksjonil on (20 – 24aprill) FitStari isotooniline jook Fitness.ee ilt 10tk #192151
tarmzz
Member50
tarmzz
Member50
aprill 20, 2009 at 10:40 e.l. in reply to: +Oksjonil on (20-24 aprill.) Fitness.ee kindad randmetoega #192134tarmzz
Member1 fit
aprill 20, 2009 at 10:40 e.l. in reply to: Oksjonil on (20 – 24aprill) Figuuri kombo Fast ilt #192132tarmzz
Member25 fitti.50
tarmzz
Member2550
tarmzz
MemberTreenin kodus, muidu tegin 6-7 korda nädalas. nüüd mõtlesin, et hakkaks nati vähendama, algul teen kõhulihastele erinevaid harjutusi, üle 20 min , ning siis, 15 kg hantliga, õlgadele, mõlemale. siis sama hantliga seljale kohe järjest, niimoodi ,et üks käsi põlve peal, ise olen püsti, siis tõmban hantlid üless, peale seda , teen 9 kg , biitsale, 3 seeriad teen kõigile igas seerias 10-15 korda, peale seda, võtan kergemad hantlid, siis küljele lendamine ,3 seeriat, 15 korda,, peale seda, uuesti biitsale, nende kergemate hantlitega, 3 ser 15 kor, siis ette tõsted, õlgadele, kätekõverdused, hantlid kotis, raskem teha, parem, siis triitsepsile, niimoodi, et jalad ning käed kohakuti, jalad, kõhulihaste pingi peal, käed voodi peal, siis tõstan üless alla, selja lihastele, maas, tõsted, hantlidega ette löömine, ning olen proovinud ka teha, seina peal kätekaid, jalad vastu seina, keha nagu sirgelt, ning siis lasen alla, kogu raskus kätel, soovitate äkki midagi ? olen juba üle aasta kodus treeninud ning tulemus on paranenud päris palju . kui palju on kasulik teha, nädalas trenni ? , kui ma iga pean teen biitsepsile ning õlgadele kas see mõjub hästi ? ja kõhulihaseid teen ka igapäevLihastel on vaja puhata ikka ka, seega iga päev ei tasu teha ühte lihasgruppi. Kõhulihaseid võib võrreldes teiste lihastega teha küll tihedamini, kuid samuti mitte iga päev. Üldise arusaama järgi on kõhulihaseid mõtekas teha 3 korda nädalas ehk iga 2 päeva tagant.
tarmzz
MemberVÄGEV!
aprill 19, 2009 at 8:31 e.l. in reply to: Eesti pojat Suomes panid “porodele” murumütsi pähe… #191864tarmzz
Membersiis olid tolles kategoorias mingid imelikud
tarmzz
MemberMõõtekopsik vist pulbri alla nii ära maetud (uus Hera80), et mina seda ülesse ei leiagi hetkel
aprill 16, 2009 at 8:38 e.l. in reply to: Fitness.ee Fotostuudio avatud kõigile soovijatele! #191477tarmzz
Member… et jõuluvana kingiks sulle fotosessiooni Fitness.ee fotostuudios sinust Playboyle piltide tegemiseks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
!!!tarmzz
Memberkellele ema, kellele tütar. ka mulle ei maitse hera, sest kuidagi imelikuks jääb maitse. gold standard on ikkagi parem maitselt. segunemise koha pealt on hera suht koht OK, aga ikkagi jääb mõnikord peale 45 sek shakeri segamist mõni klomp sisse, mida aga gold standardil ei juhtu.Mis maitselisi Herasid oled proovinud? Ise olen kõiki vanu maitseid proovinud, Gold Standardist olen proovinud vaniljet ja rocky roadi ning mõlemad olid suht läilad minu jaoks.
tarmzz
MemberVähe vana teema nagu,haha ma ei pannud kuupäeva üldse tähele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õudus-õudus ! TERE kohupiimad on kadunud, ainult Farmi omad on alles ! kellegi kuri käsi on kõik vist ära koristanud.4 poes käisin kuskil polnud enam ? r.i.p.Pead silmas neid 1 kg-seid kotte? Tundub, et tegu oli lihavõtte-specialiga..
Aga Tere vaniljekohupiima ostsin just Selverist 4 pakki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 10.50.-tarmzz
MemberAga kuidas Dorian Yates valk nende kõrval on? (tellisin just, loodan, et mööda ei pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Dorian Yatesi seeria proteiin on tipp!
tarmzz
MemberIsiklikest kogemusetest soovitan sulle kvaliteet valke nagu Whey Gold ja Instant wey! Loomulikult on naad 2x kallimad,aga imenduvus on 10x parem ning maitse ning segunevus samuti tunduvalt parem.Maitse ning segunevuse suhtes ei ole nõus – Hera80 on üks maitsvamaid ning seguneb väga hästi.
AutorPostitused