tarmzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmzz
MemberTõsi ta on, et muutused toimusid sisuliselt üleöö. Samuti ei ole ma kunagi tegelenud eriti vastupidavusaladega, kuid jõusaalitrenni tegin küllaltki intensiivselt.
tarmzz
MemberMõistlik. Suured tänud!
tarmzz
MemberKiire googeldamine näitab, et kilpnääret uuritakse nii ultraheli kui ka vereproovidega?
Nädal tagasi andsin uued vereproovid (kui ma ei eksi, siis ka kilpnäärme uurimise eesmärgil). Ma võin küll eksida, aga minu mäletamist mööda 2009 aastal kilpnäärme uuringuid ei tehtud.
tarmzz
MemberVaata Delfist, kuidas valmistuvad MMA Rajuks sportlased.Alik Tseiko peab enda tugevuseks maadlustausta
Mirkko Moisar: ma teen kõik, et võita!
Hoia ka edaspidi Delfil ja Delfi Spordil silm peal, sinna hakkab järgmisest nädalast ilmuma rohkelt infot sportliku vabavõitluse ja MMA Raju kohta.
Ma tõstaks Mirkko puhul esile seda, kui hästi ta intervjuu andis. Professionaalne igas mõttes.
tarmzz
MemberSooviks osta Hera 80 aga ei ole kindel milline maitse kõige meeldivam on.Kes on tarbinud, võivad midagi soovitada.
Tänud.
Olen proovinud vanilje, vaarika, maasika, shokolaadi, shokolaadi-piparmündi, karamelli, ananassi…
Kõik on väga head, kuid pikemalt olen peatuma jäänud 2 maitsele: praegu ananassi ja minevikus shokolaadi-piparmündi.
tarmzz
MemberVahepeal trennis hea Ramsteini kuulata…. oleneb laulust muidugi… paar head lugu on mida kuulata neilt… annab korraliku energia kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
N: Ramstein-Sonne
Ramstein-Mutter
Du Hast on Rammsteini repertuaarist minu arust parim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2009 at 9:53 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 oktoobril Beta-Alaniin Fast ilt #230606tarmzz
Member745
tarmzz
Memberhttp://flavorwire.com/45404/the-new-a-team…-official-photoSiin siis tulevased A-rühma liikmed, mis arvate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Originaal cast on ikka ägedam ilmselt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberNäita mulle kasvõi ühtainsat erakonda, mis on täitnud KÕIK oma valimislubadused, sellejärgi tuleks kõik poliitikud türmi lükata.Jah, Eestis pole ju kaheparteisüsteem ja koalitsioonis tuleb tihti kompromissi saavutamiseks ju ka ühest või teisest lubadusest loobuda.
tarmzz
MemberKogu see valimis värk on kui võitlemine tuuleveskitega. Nii kui nii on terve linn täis plakateid ja muud jama, iga aastaga ainult hullemaks läheb. Mina pole kunagi valimas käinud ja ei kavatse seda ka nii pea teha. Jalutan külmalt reklaamidest mööda ja ei süvene isegi kes ja kus üldse kandideerib.Las need poliitikud hammustavad kas või üksteisel kõrvad peast
tarmzz
MemberMonteerijal oli õigus, naelutas vaatama küll, tore kui hakkab saatele oma fännklubi välja kujunema
Head materiali on küll ja küll üles võetud, seega sügisõhtud saavad lõbusad olema.
See on üks sari, mida ma kindlalt tahan internetist näha

Või on äkki millalgi telekast ka kordus?
tarmzz
Member5 aastat tagasi sai seda valku ostetud ja mulje oli väga kehv.
tarmzz
MemberKindlasti ei hääletaks keskerakonna poolt;)Hetkel pole veel tegelt hääletamas käinudki, liiga laisk olin ,et kohale minna:D
Selle pärast Keskerakond võidabki, et nende valijad viitsivad alati kohale minna..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmzz
MemberPõhiline see, kuidas Parvet-i hääl väriseb, vend nagu teeks püksid täis, kui kulturist talt pappi nõuab. Keegi ju peabki sellele vennale õppetunni andma ja ta maapeale tooma!Minule ei jäänud kusjuures sellist muljet, et ta hääl väga väriseks.
tarmzz
MemberArvasin kohe, et inimene, kes Parvetit suruma hakkab, peab olema kas kulturist või võitluskunstiga tegelev isik
“>AutorPostitused