tarmps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmps
MemberOn veel olemas ka kreatiin etüülester. Küsisin foorumis umbes nädal tagasi inimestelt, kas keegi seda kasutanud on ja mis moodi ta monohüdraadist erineb, kuid ei saanud ühtegi vastust. Asi selles, et kuuldu järgi on see monohüdraadist kõvasti effektiivsem, ning hind on tal ka päris odav. Huvitav kas keegi on siis selle mõju enda peal proovinud?
tarmps
Member3 tähendab, et teed kolm seeriat… ja 8-10 tähendab, et teed 8-10 kordust. Pead aga ise vaatama, mis raskused sul sinna kategooriasse mahuvad, et jõuaksid ikka 3 x 8-10 teha
tarmps
MemberEelmisel kevadel sai kõvasti üle treenitud ja siis tekkis mõlemasse randmesse valu. Lolli peaga lasin sama moodi edasi, ikka suuremaid raskusi tõstes kuni lõpuks ei saanud randmeid liigutadagi eriti.. ikka julm valus oli. Niisiis pidin 6 nädalat pausi tegema ennem kui jälle treenida sain. Seetõttu nüüd võttan rahulikult ja treenin käsi väiksemate raskustega. Kahjuks tunnen vahel siiamaani vasakus randmes kerget torget.
tarmps
MemberLugesin Vici heeringa paki pealt, et valku on 20% ja rasva 10%. Kreatiini sisalduse kohta heeringas ma kahjuks midagi ei oska öelda, aga janu võib ta ju lihtsalt sellepärast tekitada, et ta on üpris soolane kala.
Paljud heeringatooted on müüdaval õlis hoituna, ja seetõttu on nendel rasvasisaldus 30% lähedal. Aga kui tavalist värsket heeringat süüa siis sealse rasva pärast ei peaks väga muretsema.
tarmps
MemberCraw’le..
Miks piim ja liha kokku ei sobi? Äkki seletaksid…
tarmps
MemberTee istudes sama harjutust.. mul on sama asi et lamades on ebamugav teha ja jalg kisub krampi. Samas istudes teha on väga mugav minu arvates.
tarmps
MemberKui elan Tallinnas: siis käin Kadrioru Spordiklubis
Kui elan Londonis: siis käin Imperial College London Free Weights Club’is
tarmps
MemberTrenni teen umbes 6 tundi nädalas (4×1,5)… ja olen jõutrenniga tegelenud täpselt 1 aasta, millest umbes 2 kuud on olnud puhkus.
Jõudu ja edu teile kõigile!!!
tarmps
MemberKüsimus Alole:
Kui pole saladus, siis kuidas sa oma biicepsid nii kõrgeks saanud oled? Olen jõusaali teinud umbes aasta ning saavutanud selle ajaga nii umbes 6-7 cm suurenemise biitsepsite ümbermõõdus. Kõik on väga tore, ainult et neile ei taha kuidagi kõrgust juurde tulla… lähevad küll laiemaks aga jäävad kuidagi madalaks… ühesõnaga tipud on vähe märgatavad. Äkki oskaksid nõu anda, et mis harjutustele peaksin keskenduma, et saaksin oma biitsepsid kõrgemaks, nagu sinu omad
tarmps
MemberLisaks saab varieerida ka käte vahelist distantsi… ehk siis kas käed koos või käed laiali.
Sama moodi nagu ka kangiga surumisel, mõjub ka kätekõverduste juures “kitsas haare” ,ehk käed koos, rohkem rinna sisemisele piirkonnale ja triitsepsile ja “lai haare” ,ehk käed rohkem laiali kui tavaliste kätekõverduste puhul, rohkem rinna välimisele osale ja vähem triitsepsile.
tarmps
MemberEi ole mõttetu toit…

Kartulis on: ~20% süsivesikud (energia)
~3% valgud (lihastele hää)
~3% kiudaineid (seedetraktile hää)
100g kartuli toiteväärtus on ~85 kalorit.
Veel sisaldub kartulis C vitamiini, rauda ja kaltsiumit. C vitamiin on tähtis immuunsussüsteemile, raud punastele verelibledele ja kaltsium luudele. Samas ei sisalda kartul rasva ega kolestorooli ning seega on tervislik. Ka soola on kartulis minimaalselt (100g kohta umbes 5mg).
Nii et kartul on tegelikult päris mõtekas toit
AutorPostitused