tarmps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmps
MemberOstsin ka seda… kaks nädalat sõin, siis ei taht seda solki enam süüa ja läksin taas monohüdraadi peale üle. Ainus viis seda süüa, mille ära kannatasin, oli väike teelusikatäis suure klaasi apelsinimahla sees.
tarmps
MemberOleneb, mis kude sa mõtled? Lihastes kindalsti mitte, sest lihaserakud ei paljune ja seega ei saa nendes kasvajat tekkida.
tarmps
MemberV2ga asjalik ja hariv artikkel Janar! Vestlesin, sel teemal eelmisel suvel ka h2rra Otsusega ja ka temal oli asjast t2pselt samasugune arvamus.
Edu sulle!
(vabandan 2 eest mida siin kasutasin… kirjutan praegu inglisekeelse klaviatuuriga, nii et loodan, et moderaatorid ei pane pahaks)
tarmps
Membermiskipärast leian sealt aint mingi kalkulaatori mitte rusika surumis kavaAga see ongi surumise kava… arvutab sulle välja, mis raskusi ja kui palju kordi pead tegema.
tarmps
Membertarmps
MemberMehed! Valige Amazoni avalehelt: tööriistad –> surumine ning sealt leiategi selle imelise surumise arendamise kava.
Ise just lõpetasin “Rusika” kava ning max raskusele tuli 15 kilo otsa.
Samas peaksite aga olema ettevaatlikud, et õlga ja triitsepsit surumiskava puhkepäevadel liialt ei treeniks, muidu hakkavad surumise raskused kannatama. Seega peaksite näiteks esi-õlga ning tritsepsit surumisega samal päeval treenima (loomulikult pärast surumist).
tarmps
MemberSelge. Jään Rückenbergi rinnatreeningut huviga ootama.
Tekkis veel üks küsimus sellega seoses… kuna väga paljud Amazoni kasutajad on ütleme siis 20 aasta ringis (kaasa arvatud mina ise) või isegi nooremad, siis kas oleks mingi aeg võimalik lugeda ka mõne noorema kulturisti treeningute kohta, näiteks Nurmsalu või siis Argo Väli?
tarmps
MemberTo Joker: Miks see nädal siis tegijate treeningut ei ilmunud? Väga hea rubriik on… kahju.
tarmps
Membervanus: 20
haridus: MSci biokeemias omandamisel
amet: hetkel netiportaali toimetaja
tarmps
MemberMillised kohupiimad need välismaal siis on?Inglismaal on mingid kohupiimad, kus on umbes 3% valku. Olen siin kaks aastat normaalset kohupiima otsinud aga pole siiamaani leidnud veel.
tarmps
MemberSelge. Aitäh vastuse eest. Ma kaua Eestist eemal olnud seega pole sellistest kohupiimadest kuulnudki.
tarmps
Member150gr lahjat kohupiimaüks banaan (~100gr)
vesi
Kaloreid kokku: 218 Kcal
Valgud kokku: 28 g.
Süsivesikuid: 24.5 g.
Rasva: 0 g.
Vabanda, et küsin, Bohemianrhapsody, aga kuidas on võimalik et 150-s grammis kohupiimas (tavaliselt valgusisaldus ca. 5-6%) ning 100-s grammis banaanis (valgusisaldus ca. 2%) on kokku 28 g valku? Peaks ju kuskil 10 g kokku tulema… või kasutad sa mingit erilist kohupiima?
tarmps
MemberAga osta ja müü pool mulle? Päris hea hinnaga on seal, saaks pool aastat proovida kui võtta 3 gr päevas. Ma võin ka muidugi ise osta, kui keegi pool endale võtaks ja praeguse tai kane monohüdraadi ära ostaksKahjuks ei paikne ma Eestimaal hetkel. Heal juhul saan alles juulis paariks nädalaks kodumaale. Aga kuna keegi siin seda proovinud pole, siis katsetan seda enda peal. Seal lehel on päris häid diile muidugi… ostsime sealt kahe sõbraga 20 kg 80% valku mingi 2200 krooni eest. Kilo hind tuleb ainult 110 krooni. Ainus miinus oli see, et valk oli pakitud suurde a la tsemendikotti
tarmps
MemberVali “tööriistade” alt surumine ning treeni Hr Rusika kava järgi. Proovin hetkel seda isegi. Toimib väga effektiivselt. Ennem kava proovimist olin trenni teinud umbes aasta ning siis ei tahtnud kilosid enam kangile juurde tulla. Siis tegin olude sunnil 5-kuulise pausi treenningutest ja nüüd hakkasin siis jälle treenima, alustades juba teisest nädalast Rusika kavaga. Kui esimestel treeningutel tuli 4x4x80 kilo vaevaga ära siis viimane kord (see on siis kuu aega pärast 4x4x80) tuli 4x4x90 väga kergelt ära.
Ise olen väga rahul ning soovitan teistelgi seda proovida.
AutorPostitused