tarmps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmps
MemberEi usu seda.
Ilmselt keegi, kelle nägu Fedorovi omaga sarnaneb.
tarmps
MemberOlen ise ka müelnud, et kumb see parem siis on…
Googeldage… leidsin, et kohe peale trenni on külm dušš hea, kuna vähendab lihaste mikrovigastustest tekkivat paistetust ja seega ka sellega kaasnevat lihasevalu. Osad kes ennast trennis viimase piirini viivad kasutavad seda meetodit päris ekstreemselt – näiteks istuvad jäävannis peale trenni 5 minutit.
Samas aeglustab külm dušš vereringet, mis on taastumiseks halb. Seega tuleks pärast külma dušši ka sooja sušši alt või soojast vannist läbi käia – vereringe kiireneb, millega koos kiireneb näiteks piimhappe ja muude jääkide eemaldamine lihastest ning toitainete toomine lihastesse.
Arvan, et jätkan ise leige dušši all käimisega
tarmps
MemberJahe dušš pidi jah parem olema, pidi taastumist kiirendama. Korduvate intensiivsete treeningute puhul eriti.
tarmps
MemberSiin on väga häid näpunäiteid tõeliselt kõvalt käesurujalt ja muidu rammumehelt:
tarmps
MemberSuper!
Kas Igor on juuniorite või meeste klassis?
tarmps
MemberJa Kimbo on vist kõik matšid MMA-s seni võitnud ka. Teadupärast tahab ta UFC-sse saada, aga Dana White arvab, et Kimbol läheks seal sama halvasti nagu Sean Gannon’il.
tarmps
Membertarmps
Memberma ei kasutaks üldse kogu selle teema juures sõna “kaklus”, korrektsem oleks pidada seda “võitluseks”Sul on jumala õigus. Kasutasingi alguses võitlus.. siis läks aga millegi pärast kakluseks üle.
tarmps
MemberKui võitlusfilmides oleks kõik võitlused reaalsed, siis läheks need filmid suht jamaks. Filmi valitakse ka näitlejad, kes inimestele võiks välimuseslt meeldida. Filmid on eelkõige meelelahutus. Meeldib ka endale tegeleda võitluskunstidega aga puhast reaalset võitlust filmides ma viitsiks küll vahtida. Ja pakun, et ka 95 % võitlejatest sobikski näitlejateks, ka seda ala tuleb õppida. Samas võiks küsida, miks Mike Tyson tahab teha endast filmi aga pakub seda osa mängima Jame Foxx i
tarmps
Membersa pole ilmselgelt näinud rockyt.Olen ikka… See rohkem draama kui võitlusfilm .)
Minu arust peaks võitlusfilmides näitlema mehed, kes on alaga tegelenud. Väga hea mulje jättis 2006 aasta film “Honor”, milles tegid kaasa näiteks K-1 2x meister Remy Bonjasky, BBJ legend ning üks UFC rajajaid Rorion Gracie ning tuntud MMA-kas Don Frye.
tarmps
MemberTrailer küll head muljet ei jätnud… võitlusstseenid paistavad väga kohmakad.
tarmps
MemberMg on soovitav võtta just õhtul eelpool nimetatud põhjustel. Ja hommikul võta Ca.Mu tuttavad kaebavad jälle, et ei saa öösel korralikult magada, sest peavad WC-s käima, kui ZMA’d enne magama minekut tarbivad. Kas ta siis on ikka nii hea une parandamiseks?
tarmps
MemberKui ma Ronnie filmidest õigesti mäletan, siis isegi tema, kellel kaalu tookord 130kg, ei söönud hommikul nii rikkalikult. Mäletan, et ta segas omale suure kausi putru koos munavalge ja juustuga kokku… aga nii suur kui Oti ports on, see küll ei tundunud. Samas sõi Ronnie jälle päeva jooksul mitu korda massiivseid praade, mida Ott ilmselt ei tee.
tarmps
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole eales nii palju sigu näinud… Vinge!