tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmop
MemberHumal, who the F..K are you ,äkki peaks su nimi algama J-iga?
Oti nali sobis siia nagu rusikas mõne mehe silmaauku.
Muidu etteaste väga hull, aga ärge jätke tähelepanuta venda kes kangi kätte annab, 325 kilo antakse kätte mängleva kergusega
tarmop
MemberTegelt olen viimasel paaril klubikäigul tähele pannud, et naistele läheb biitseps peale. Vähemalt selline mulje on jäänud, kui nad kahe käega mul õlavarest kinni võtavad ja kommentaare pilluvad, mitte, et mul maailma suurim biitseps oleks. Peaks natuke suurem tegelikult olema võrreldes ülejäänud kehaga. Aga ei meeldi need biitsepsi trennid üldse, parem kükin surmani:)mmmimees – biitsepsiga saab igast pulli teha. Me samakamehega kogenud mehed teame seda. Sa pead veel kogemusi hankima ja vanemaks saama.
Te samakamehega fistingut harjutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberMulle tundub, et sa alahindad oma võimeid. Kükk 230, surumine 170, tõmme 250. Kui alla selle teed, määrame sulle karistuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pidevalt lubab karistada, kas oled isalt kõvasti rihma saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
Member7kg võtab juurde lihaste arvelt 3 kuuga ainult dopingut kasutades.Kaido on nüüd küll viimane mees, kes dopingut tarvitama hakkab.
Enne kasvab sulle kuues varvas nagu lõunanaabritel, kui MEIE MEES seda teed läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberPraegu on saja-kiloste meeste maailmarekord 302.5 kilo ja seda 50-aastase mehe poolt. Mina usun, et Kaido suudaks ka selle kunagi purustada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen tollel 50 aastasel härra Volkovil ka kätt surnud ja õnnitlenud järjekordse võidu puhul, mingi imemees ta välja ei näe, aga 300 kilo ei tähenda ainult trenni tegemist, siin väga suur osa geenides

tarmop
Member300 kg oleks ilus lüke, 10% senisele isiklikule rekordile juurde treenida ja seda olles vanuses üle 40…
aga kuna Sa heas mõttes rahutu hing ja selle ära teed, siis ega see Su viimaseks ponnistuseks jää. Annan idee kolmandaks projektiks, nimi võiks olla midagi sellist “saja kilone kaido surub 300 kg”
Edu ettevõtmises
tarmop
MemberIlm super, kõik ilus ja kena.
Aga väga tüütu on kaks korda päevas lund lükata ( üks kord on veidi üle tunni ), õnneks hetkel pühad.
Ja teine tüütu pool, et tänavad kuidagi kitsaks jäänud, enam ei mahud autod parkima ja mööda sõitma.
Ilusat tavle ja alanud aastat kõigile
tarmop
MemberSööge normaalset kreatiini, siis pole vaja laadida.
Kui tööseeriad 150 kilo juures, siis kuni 10 kilo saan juurde.
Jõud langeb küll, kui tarvitamise lõpetad, aga ikkagi soovitan, eriti veel kui võistlustel ajad igat grammi taga.
tarmop
MemberTehke malet, siis äkki kaitsil raskem.
tarmop
Membermind pole aceptitud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
Membermeie mees ronib kapist välja
detsember 13, 2009 at 7:50 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #242182tarmop
MemberOi mis jalalöögid kutil on, tundub et peale esimest laksu oli vastane juba kaotanud.
Najman sai vist šhoki, et nii kõvasti on võimalik lüüa.
Aga me ei näinud veel “hullu” käte rammu. Usun ja loodan et see koll, Super Mario, jõuab kaugele.
tarmop
MemberHetkel 105 kg, panen 15 kg lisaks ja teen 10 kordust
oktoober 30, 2009 at 3:17 p.l. in reply to: Korralikud tulemused Juuniorite ja Noorte EMV Jõutõstmises 2009 #231454tarmop
MemberOleks ma noorem ja tugevam, paneks 1000 wilksi.
Naga Kaido Leesmann ütleb, tulemus on must-valgelt kirjas, oleksid ei maksa midagi
oktoober 29, 2009 at 8:37 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #231241tarmop
MemberNagu eespool mainitud, siis tegelikkuses on vahe võimsam kui piltidel.
Jõehobust sai maahobune ja samas mehest sai noormees. Kutt keksib nagu varss kevadel ja on nii õnnelik.
Mul hea meel ta üle, tubli eeskuju mitmetele paksudele tõstjatele.
AutorPostitused