tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmop
MemberNaturaalse all mõistetakse kindlasti neid aineid, mida meie keha ise ka toodab või saame tavatoidust (k.a. kreatiin)Aga kui seda 1000% üle päevas saada, siis kas , jah, see siiski on naturaalne?
See pigem juba eetikaküsimus.
Noorte poiste keha toodab ka testot, aga selle manustamine nagu keelatud
tarmop
MemberDefineerige esmalt mis on naturaalne. Võibolla satub antud teemat lugema mõni noorsportlane.
Ise olen toidulisade kummardaja/tarbija, aga ei arva küll, et see naturaalne on. Kõik mis WADA poolt aksepteeritud, ei ole ju naturaalne. Kõige esimene lisa mida valgujoogi järel tarbima hakatakse on kreatiin, kust otsast see naturaalne on.
Pigem tuleks hakata kasutama mõnda uut terminit, seoses lubatud ainete kasutamisega.
tarmop
MemberAga näed, paneb kasvama
tarmop
MemberKahju omanikust.
Eks see olukord ole kinni meie ajaloos ja “naabrite” geenides. Kui suurem osa kohalikest venelastest on vangide ja sõdurite järeltulijad, siis nende ajupotentsiaal ei saa olla kuigi kõrge, nii nagu kaadris nägime. Ikka kehakeel.
Ei ole natsionalist, mul ka palju venekeelseid sõpru, aga “kivipallureid” seal pole.
Aga kui nüüd laskuda samale tasemele ja vastata samaga, siis on mul olnud analoogne juhus autoga, aga süsteem sama. Politseisse minnes anti mõista, et kui võtmed andsid ära, tegid seda vabatahtlikult, siis mis sa politseist nüüd tahad. Lisaks anti mõista, et ma võtaks auto lihtsalt tagasi.
Kui nüüd teha korteriga selline lollus, et kamp gängsterid marsiks ukse avanedes koos omanikuga sisse ja enne välja ei lähe, kui üürink lahkub. Juriidika peaks siin olema selline, et külalist väljavisata ei tohi, kui oled ta eelnevalt sisselasknud. Lisaks on seltskonnas korteri omanik. Toas olles saad juba üürniku elu saboteerida, öösel räusakd või loobid aknast tema asju välja.
Eks see haige jutt ole, aga ega sellisega teisti saa, anda nuia.
tarmop
MemberKohe ehk siis 11.30 hakkab saate kordus. Ka omal jäi eile nägemata, aga olevat “huvitav” olnud
tarmop
MemberArvestades vanust, kaalu jne, siis kehka.tunnis surutu kohta on tulemus hea. Teha veel vastava treeningplaaniga edasi, võiks siit vormida tulevikus veel suuri numbreid. Kui viitsimist ja jaksu on, siis kindlasti jätka, potentsiaali on.
Silda vaja treenida kõvasti, käed kuidagi mega pikad, jääb mulje nagu 2 meetrise korvpalluri käed. Sillaga tood rinnakorvi kangile lähemale ja sellega vähendad amplituuti, saad nö jõudu juurde. Kindlasti eelpool öeldud jalaga surumist harjutada.
Mõni kilo veel rinnale juurde, särk selga ja võistlustele.
tarmop
MemberOk, sain siis valesti aru. Kergeim mees igaljuhul, kes näpib sellist raskust. 220 peal tegi veel seeria
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõva kärbes igajuhul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberArvestades kuti kehakaalu, kuulujutu järgi 85 kg, siis see tõesti parim. Sama raskuse liigutaid paar tükki veel Eestis, aga need mehed juba poole ehk 40 kilo jagu raskemad mehed.
Tõesti karmi tulemusega vend.
tarmop
Membertarmop
MemberLoobu ja quiti kergemini mõttetutes vaidlustes, on tulevikus kergem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh sind õnnetut, kes küll sulle putru pakkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp ja Jarmo, ma homme tartus, tahate äkki korra kohtuda, arutame vähe hetke olukorda ja liigume eluga edasi? Siin näeb olukorda juba halenaljakas välja.
tarmop
MemberKuigi Taavi saab oma seniste saavutuste eest kahetsusväärselt vähe tähelepanu, pole ta siiski sama masti mees kui Mr. Olympia võistleja. Sellest saad ju ikka aru? Ma ei tea, kas pole sama masti ka eesti jõutõstjad(kuigi mõned on ju ka maailmatasemel tegijad) või siis puudub jõutõstjatel eriline PR pool. Ei ole teie liigadega väga kursis. Samamoodi oli siin uudis kui Mariusz Pudzianowski ala vahetas jne jne.Kui sind Kai võistlemine või mittevõistlemine ei huvita, siis kõige lihtsam on ju TEEMAT MITTE LUGEDA. Mind ei puuduta ka väga kus või millal aeroobika tunnid toimuvad, aga seepärast ma protesti ei avalda. Minu arust mida rohkem teemasid seda parem. V-o olen ka hetkel läbustaja oma postidega, aga tore ju, kui teema arutelu põhjustab.
Mida on minu iseloomuomadustel pistmist sellega, kas Kai olemust tuleks kokku võtta kui pervert või ei?
Kas sa ei tea, et sõnad võivad ka haiget teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milline ma olen, seda tean isegi. Miks aga Sina pead ühtäkki vajalikuks nii väga sõna võtta, selle võttis hästi kokku Jarmo Obersti eilne post, mis kahjuks ära kadus.
Ja miks ma peaksin Kaido kohta midagi ütlema? Igati normaalne mees ju. See oli lihtsalt näide, et kui mina kedagi sinu silmis autoriteetset inimest arvustama hakkaks, tahaksid sa ka kindlasti sõna sekka öelda.
Et siis ühe neegri tegemised ameerikamaal on oluliselt tähtsamad, kui meie oma kohalik tippkulturist, äge suhtumine.
Kindlat elan rohkem kaasa meie omadele jõutõstjatele Siim, Kaido, Rene, kui näiteks Soome jõutõstjale Tuomas Korkia-ahole ( googelda kui ei tea kes see on ).
Kui sulle piirdub spordimaailm vaid bodybuilderiga, siis olen sinus vähe pettunud, su kirjanurgad on olnud suht mõnus huumoriga ja andnud põhjust arvata enamat. Mina ei piirdu vaid jõutõstmisega, kindlasti elan kaasa F1-le, korvpallile jne. On palju spordialasid, mis huvitab.
Jarmo Obersti kommi ei näinud, aga hiljem kuulsin. Kui ta nii piiratult oma mätta otsast maailma näeb, siis tean mida ta mõtleb, kui peaks omale tiitli kunagi saama.
Kaidot sa ähvardasid ise maha tegema hakata, siis kui ütlesin et lase käia, siis hakkad vastu võitlema, miks vaja maha teha.
Tuletan meelde ja räägin uuesti ühe loo mis juhtus enam kui 25a tagasi lasteaias. Oli kunstitund ja tuli üks kaasvõitleja tuli minu juurde oma pilti näitma ja ütles onju kole, vastasin et on jah, siis hakkas vastu õiendama, vaata kui kole sul oma pilt on. Kas saab paralleeli tõmmata?
Ma ütlen sulle veel kord kirp, ma lõõpisin Kai kõrvalhobi üle, võta rahulikult, saa üle.
tarmop
MemberHuvitav, mis kärbes sind hammustas? Ei saagi aru, mida sa püüad siin selgeks teha..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht ükskõikseks jätab tippkuluturisti ühe võistluse vahelejätmine.
Kui ma lõõpisin venna “kõrvalhobi” üle, siis läks siin järsku “huvitavaks”. Kohalikud tahavad suhelda, eks ma siis vastan nende rünnakutele, midagi tõestada ei taha.
tarmop
MemberKamoon. Tegu on Fitness.ee saidiga, mille põhirõhk on kulturismil. Arnold Classic on kulturismimaailma tähtsuselt teine võistlus. Kai Greene on selle 2x võitja. Muidugi tasub see mainimist.Ma ei nuta patja nätskeks, kui keegi ei suuda puude taga metsa näha. Lihtsalt üritasin ellu viia ütlust “kus viga näed laita, seal tule ja aita”, sest selline (sportlaste seas) lokkav nüridus lausa lämmatab mind juba.
Kui ma hakkas nt Kaidot arvustama, oleks Sul ka kindlasti midagi öelda. Söögem nüüd kõik vähem lõvikonservi ja nautidem vana-aasta lõppu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemasse ka veits: nagu lingilt lugeda võib, on pidev võistlemine Kai arengule, vormile ja üldse kehale mõjuma hakanud. Paisus ta ju viimase paari aastaga märgatavalt ja ka võistelnud on nii sügisel kui kevadel samas kui tipud nagu Jay Cutler võistlevad vaid kõige tähtsamal võistlusel: Mr. Olympial. Konkreetsete tervisehädade kohta pole midagi kuulda olnud.
Su ütlus hetkel suht seosetu, aga ju sul point sees.
Kui Taavi Koovitit sügisel lavale ei tulnud, siis kas oli sellest ka vastav teema üleval?
Palju tublisid jõutõstjaid sügisel ei võistelnud, aga mingit teemat küll polnud.
Huvitab sinu konservi pakkumise juures, et olen ju sind küll kohanud erinevatel üritustel, aga selline tähelepanek, et siin oled nagu jube jutupaunik, “netikangelane” või nii, aga kui sa füüsiliselt kohal oled, siis nii vaikne ja vagur hiirepoeg.
Ja kui Kaidot tahad arvustama hakata, siis lase käia, ega kirp elevandile liiga tee, vastupidi …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberErilised vennad. Vaatasin teema pealkirja, et Kai Green ei võistle ja lootsin siit leida mingisugust täpsustavat infot. Selle asemel arutleti kas ta pani kusagi arbuusi või greipi ning lõpetuseks arutleti veel Michael Jacksoni pedofiilia kohta!Head mehed!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma küsiks pigem, kas see on üldse teema, Kai Green ei võistle Arnoldil, hallooo?
Ma ironiseerisin mehe kõrvahobide üle, aga üks mees läks vähe ähmi täis. Ma ammu palunud, et kustutatagu mõtetud kommid, ka enda omad.
tarmop
MemberMinu arust täpselt sama tobe vaielda Kai Greene greibipanemise üle, kui seda teha Michael Jacksoni pedofiilia kohta.Mul jumalasta kama kaks, mida Michael oma eluga tegi – sest head muusikat ta tegi, lausa geniaalset muusikat. Seega on mul sügavalt savi, kui ta vabal ajal poisse vägistas. Karm värk, peast kiiksuga ilmselgelt jne.
Kuid ei mõjuta absoluutselt minu arvamust temast, kui muusikust.
Kai Greene karjääri on väga põnev jälgida. Ütleks, et tema maailmavaade ja arvamused on võrreldavad minu jaoks isegi Arnoldi ütlustega. Ei tee lihtsalt niisama trenni, vaid selle taga on väga sügavad põhjused ning väga võimas arusaam maailmast ning inimese loomusest.
Aga jutt jutuks. Igal ühel omad arvamused. Olgem siis kõik ikka mõistvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma väitsin, et tal mõned kurvid lahti ja pole väga tõsiselt võetav, seda siis oma ütlemistega, aga ma pole kahelnud tema potensiaalis lüüa läbi tipp-kulturistide aastasündmusel, Mr. Olympial. Kindalt kuulub mees tippude hulka ja müts maha selliste fanattide ees, aga seda vaid sportilke saavutuste pärast.
AutorPostitused