tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmop
MemberAlex-Edward Raus vs Rait Sagor duelli ootan küll põnevusega. Millegipärast on mul palju usku Sagori comebacki.Minu ennustus oleks selline:
1. Aimar Kuusnõmm [~570]
2. Alex-Edward Raus [~550]
3. Rait Sagor [~550]
4. Siim Rast [~540]
5. Elar Kraav [~530]
6. Erkki Hirsnik [~520]
Tean, et olen väga optimistlik wilkside hindamisel, aga kõigi mainitud sportlaste kohta võib öelda, et neil on baasjõud hetkel parem kui kunagi varem.
PS. positiivsed üllatused on alati teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub et mees on kõva kodutöö teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hästi pandud.
tarmop
MemberAlahindate Sagorit. Vaatamata taastuvale õlale, kuulub mehele ikka tõmbe rekord.
Lisaks ennustusele, vaatamata Siimu kehakaalule kükib kutt 400 kanti ja surumises ei jää kaitsile enam suurt alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberMa hetkel ei mõista kuidas anti naistele välja kohad, kui kõik said esimesel või teisel alal tulemuseks nulli. Meestes üks selline mees ei saanud 10-ndaks vaid kohaks oli – ( kriips ).
Vähemalt olid naised kenad, eriti Marju Kurvits
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ta võiks vähe teist trenni teha ja naiste fitnessis lavale tulla sügisel.tarmop
MemberTervist, eesmärgiks oleks suveks ~-15kg alla võtta. Internetist leidsin sellise toitumiskava: CLICK , endale tundus täitsa tehtav, aga kas see on ka nö. tervislik? Kaalun 91kg ja 187cm pikk.Ma tooks ühe söögikorra juurde. Kui teha saali siis näiteks peale trenni valgujook 40g valk ja 40 süskariga. Õhtusöögi tooks varemaks, nii 21.00 peale ja vastavalt sellele ja valgujoogile muudaks ka kellaaegasid. Koguseid vaja kalkuleerima hakata, aga palju jääb ka endale testimiseks. Hommikune peekon ka küsitav, eelistaks putru jne, saad sealt kiudaineid.
tarmop
MemberSoovitan lasta proffesionaalil koostada omale kava, nii treening- kui ka söömiskava. Ise aretama hakata ja siin teiste nõuandeid noppida ei vii kuigi kaugele.
Minule tegi kava sait ka http://www.kaalustalla.ee http://www.kaalustalla.ee/treening-ja-toitumiskava ja olen esimese nädalaga väga rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberSiin on jõutõstmises väljapääs puhta spordi poole see, et need testid, mis muidu tehakse võistluse ajal, need jagada laiali lihtsalt ettevalmistusperioodile.On ju näha, kes areneb ettevalmistuse käigus kuidagi ulmeliselt ning see siis tulebki saata pissile.
Ainuke võimalus saada kätte patustajad.
Peaks tegema nagu riik tegi “lambi” kütusemüüjatega, kes tegelesid maksupettustega. Kui tahad äri ajada, pead suure summa deposiiti panema. Siit mõte tõstmisega teha, et kõik panevad summa letti, kui vahele jääd, siis oled oma jama kinnimaksnud, kui enam ei võistle, saad raha tagasi. Siis saaks proove rohkem ka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see utoopia, niiet väga suurt vastukaja ei ootagi.
tarmop
Memberväga asjalik jutt, ainult et teistes liigades võistlemine võiks olla mitte karistatav. minuarust vahet ju pole kui mõni mees käib kuskil wpc’s vms. vahepeal klouni mängimas (nalja peab saama) ja arvab, et ongi maailmameister kui kahe soomlasega konkureerides esikoha saab. Just oleks lahe kui sellised 300 surujad ipf’i võistlustel maapeale toodaks kui 300st 200-230 saab. See oleks pigem ipf’i võit ja nn profiliigade kaotus ja arvan, et need huumoriliigad paneks ise oma meestele keelu ipf’is võistelda.Siin tekib selle “klouniga” kohe jama, teda vaja ju testida ja see pole odav. Kulutada finantsi ja energiat selliste peale ei ole kuigi mõistlik. Lisaks toidaks ju mitmes liigas võistlemine ka teisi liigasid edasi, mehed võistlevad kus tahavad jne. Aga teine liiga ei ole konkureeriv vaid IPF-i õõnestav.
Usun et leiaks veel palju põhjuseid miks see keeld mõistlik on.
Väga mõislik artikkel!
tarmop
MemberJube koll seel Leuskov, ta vist suht noor ka, niiet neid vorme hakkab tal veel tulema.
tarmop
MemberOlen jõukas käinud oma 3-4 kuud ja erilisi tulemusi ei ole kuna mul on suhteliselt väike keha mass, siis ma otsustasin, et ostaks pulbrid.Aga küsimus on selles et kuidas neid peaks õigesti kasutama et mitu korda päevas, millega segada jne.
Pulbrite nimed :
Gain Bolic 6000
Creatine
Dextro
Arginiin
Whey3
Ootan vastuseid
??:”>Antud lisadega mängumaad näen selliselt.
Gain Bolic 6000 on kohe peale trenni, seal sees ka kreatiini, niiet eraldi juurde segada pole mõtet. Väga suures koguses süsikat, seega hea massilisaja.
Kreatiini mõislik võtta jah koos süskar Dextroga. Pane üks tl. juurde kreatiini doosile. Mitu korda jne, ei oska öelda kuna pole kirjas mis kreatiiniga tegemist, ise eelistaks kre alkat. Kreatiini manustamise skeem peaks ka purgil kirjas olema.
Arginiini võta pool tundi enne trenni, annab võhma juurde, tuleb kordus või kaks seerias juurde.
Whey 3 võiks jääda trenni vabadele päevadele. Teine variant on segada Desxtroga ja juua peale trenni. 1 osa Whey:2 osa Dextrot
tarmop
MemberMa olen tegelenud erinevate spordialadega alates 5.- ndast eluaastast iluuisutamisega alustades ja mänginud korvpalli, võrkpalli, tegelenud kl. maadlusega, judoga, kl. tõstmisega, veel mõne spordialaga. Spordivigastusi on mul olnud piisavalt. Töötanud treenerina vaheaegadega kokku 10. a.Oled rahul – praktiseerija!
Tubli oled, uisutajst tõstja.
Suht kahvatu on see nimekiri USA juhtivate fitnessi ja meditsiini organisatsioonide esindaja kõrval
??:”>tarmop
MemberVasta vahepeal küsimustele ka – mis vahe on lihastele, kas ta teeb lõuatõmbeid kodus, judo saalis või jõusaalis?Ei mingit.
Aeroobset saab peale jõusaali teha ka kodus, mängides jalgpalli või korvpalli või keksu või kulli.
Ära muretse, ma olen õppinud pedagoogikat, spordimeditsiini, anatoomiat, füsioloogiat jne., tean, millest räägin. Sina tegeled demagoogiaga otseselt öeldes.
Tarmop vs kõik USA juhtivad fitnessi ja meditsiini organisatsioonid.
Tõesti ei ole vahet kus sa lõuatõmbeid teed, kas nüüd vastasin su küsimusel?
Aga tagant kiita 15 aastasel max surumist harjutada, kes on suht spordivõõras, siis tekib küsimus, mida sa siis õppinud oled seal nende aasta jooksul. Vanasti oli võimalik ka juhilube osta!
Erinevalt sinust teoreetik, pean end ikkagi praktiseerijaks ja erinevalt sinust ei hakka end üles haipima, antud juhul siis oma tulemustega rinnalt surumises. Suht palju olen testinud ja katsetanud ja tõesti ei sooviks, et keegi sama reha peale astuks.
Aga edu sulle teoretiseerimisel ja USA juhtivate fitnessistide ja meditsiini organisastioonidega koostöö tegemisel.
NB sa piisavalt vana ja ma tõesti ei muretse su pärast
??:”>tarmop
MemberKui sa oled 15 aastane, siis õpi enne käte kõverdusi tegema ja lõuatõmbed selgeks.Mille poolest erinevad kodus tehtud kätekõverdused ja lõuatõmbed jõusaalis tehtud lamades surumistest ja tõmmetest plokil ülalt?
Sa vist ei ole teiste spordialadega üldse kursis, mõtled, et korvpallurid harjutavad ainult palli viskamist korvi ja midagi muud trennis ei tee? Aga kas sa tead, mis vanusest hakkavad treenima sportvõimlejad ja mis harjutusi teevad?
Kuule mees, sa ikka ei saa aru mida tahan öelda. Mõte selles et tehke rohkem aeroobset nooremas eas, hiljem jõuad saalis käia.
Need noored kes täna saali külastavad ei tee aeroobset juurde. Korvpalli trennis need tasakaalus.
Kunagi ( 10 aastaselt ) judo trennis sain enne võtet harjutamist 45 min. sooja tehtud, erinevad jooksmised, ka lõuatõmbed ja siis viimased 15 min maadlust. Väga palju sarnast saalile, aga vähe teisel kujul.
Aga sa soovid hetkel õpetada ja takka kiita poisi max rinna tegemist, millest su saadetud artiklis oli juttu, et pole soovitatav.
tarmop
MemberOlen 15 , surun rinnalt üle 100kg , kaalun üle 80kg(pole paks) ja mul on väga suur keha. Alustasin 12 , mitte mõhkugi ei teadnud , asi huvitas mind ja nüüdseks ma tean sellest asjast ikka väga palju. Olen uurinud asju. Uuri netist põhitõdesi ja selliseid asju , siit lehelt mingeid tipp kavasi mis on see kõige õigem kordustearv või midagi siukest pole algul vajalik.Kui sul mingitki ettekujutust jõutreeningust pole siis võta parem endale treener.
Edu!
15 aastane ei saa öelda et tean sellest asjast ikka väga palju. Kõige rumalam inimene on see, kes ei tea et ta ei tea.
Pole tähtis palju sa täna surud, pigem mis sul liigesed teevad tulevikus.
Ise alustasin 16 aastaselt omapäid, suutsin peale esimest aastat teha 80kg 6se seeria, maxi ei proovinud ( õnneks ), täna surumine 200 juures ( särgita tulemusest räägime ). Täna on küünarnukid ikka suht pees, trica saab teha vaid sidemetega. Õla olen saanud korda tänu Fredi õpetusele jne.
Sellegipoolest ütlen omast kogemusest, et pole õige nii vara alustada, eriti veel selliste raskustega
Edu sulle!
Loe vahelduseks tarkade inimeste juttu ka:Tarkade inimeste jutt!!!
Kui sellel pildil poisist dok.filmi oled näinud, siis selle poisi isa nüüd küll kõige tervam pliiats polnud. See mis ta poisiga tegi jne. Sel filmil oli ja järg, kus poiss nägi välja nagu tavaline teismeline, niiet suurt edu see varajane trenn ei andnud.
Aga enne kui tarka juttu tahad ajada, siis vaata mis on su noore poisi tagant utsitamise eesmärk ja võrdle seda antud artiklis punktiga 7.
Tegelikult on minu mõtte eesmärk propageerida nooremas eas aeroobsemaid spordialasid, mida konstateeris ka Nesatur.
Ei ole olemas vale või õige, vaid on paremad ja halvemad. Ise pean halvemaks noorelt saalis käia
tarmop
MemberSelleks, et 15 – aastaselt tõsta 100 kg, pead ikka mõned aastad enne trenni tegema.Ja kus on kõige rohkem erinevat inventari ja teadmisi, kuidas õigesti treenida – kas kodus või jõusaalis?
Käi kehalise kasvatuse tunnis ja aita vanaisal kartulit võtta. Enamike 14-aastase liigesed pole valmis jõusaaliks, paljud noored tõstjad vaevlevad vigastuste käes, mis kipuvad korduma.
Jõusaal on nö laisa inimese spordi tegemise koht, noored võiks teha aeroobsemaid trenne.
tarmop
MemberMa alustasin veel nooremalt, 14-aastaselt, otse arvutimängude tagant oma 0 lõuatõmbega ja 37,5kg ühe korduse maksimumiga. Minu arvates kui tõsine tahtmine on muuta oma elustiili ja selle muutmiseks uurida asju (olgu selleks artiklid või katse-eksitus meetod) siis andku edasi. Teismeliseeas testosteroon on laes või nagu paljudki ütlevad, teismelise eas treenimine oleks piltlikult öeldes nagu dopinguga treenimine (kergemini kasvav/langev kehakaal, rohkem energiat), milleks sellist aega raisata. Las ema tassib toidukotte ise kuni teemaalgataja on jõusaalis, saavad mõlemad tugevamaks
??:”>.Ja palju nüüd rinnalt tuleb, saad 47,5-ga hakkama? See retooriline küsimus!
Saal peaks/võiks olla noorele tegevsportlasele kõrvalt juurde tegemise eesmärgiks. Näiteks kaugushüppaja treenib oma torsot või migis faasis treenib lihtsalt jalga. 14 aastastele ainult saali kasutamine tuleks ärakeelata. Saalil võiks olla ukse peal silt nagu kasiinodel “alla 21 sisenemine keelatud”
-
AutorPostitused