tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 20, 2011 at 11:29 e.l. in reply to: Lamades surumise MM 2011 – Siim RAST MAAILMAMEISTER! #303021
tarmop
MemberKaido kas olete juba need eelülesandmise algraskused ära saatnud – või kunas neid tehakse tavaliselt?Algraskused antakse kohapeal kaalumisel, saab veel vahetult enne võistlust muuta, peaks olema kuni 5 min varem.
Meie Siimuga saame oma algraskused paika homme 12 ajal, Revalis lammutame.
tarmop
MemberImre piltide võtmekas on kõrvad, head tööd.
Üks päev köidad selle pildiraamatuks.
tarmop
MemberKes seal all nurgas sul on? Ivo wöSee on äkki see täis eit kes Eesti Karikal kisas IMREEEEE ja/või OTT VÕTA ALASTI !!!!!!
tarmop
MemberKas see on järjekordne mugandus kreatiin monohüdraadist?Tõesti on see mugandus, suht arusaadav sellele kes “asjaga” tegeleb
Minule see mono ei sobi, kuna tõstab kehakaalu. Lisaks tunnen paremat efekti Kre-Alkalyn´ist.
Hetkel olen valmistumas võistlusteks, 18 päeva pärast. Kui paar nädalt tagasi olin kaalus sees, siis peale kahe nädalast HT-R-i olin 2 kilo üle ja see tõus toimus esimese 3 päevaga. Nüüd 4 päeva HT-R-ita on 700g kukkunud.
Muidu on toode hea ja töötab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks veel et kui seda mono seal sees poleks, siis suure tõenäosusega olen leidnud omale suht ideaalse taastusjoogi, vaja lisada vaid süskareid, vabandust süsivesikuid. Ise hoian süskarite ja valgu suhet 1:1-le
Rääkides kogusest, siis soovitaks vastavalt treening mahule ja oma massile. Ise olen leidnud, et kergel päeval tarbida 60g ja raskel päeval 100g, seda siis koos lisa süsikatega. Kaal omal 105kg kehakaalu juures.
tarmop
MemberVahet pole kas ostad eraldi need või ühes kompotis. Kasutajamugavus vaid. Olenevalt sellest kuidas rahakott kannatab. HT-R’is on vist valkude süsikate suhe 1:1’le. Mina lisaksin 25-30g dextrot sejuhul, kui järgida enimlevinud soovitust kasutada sheigis valku ja süsikaid suhtes 1:2’le.HT-R-is on valkude ja süskarite suhe 1:2le, seda valkude kasuks, et valke rohkem. HT-R on tõesti mugav ja maitse hea, aga mõelge enne kasutamist kas soovite mono kreatiini tarbida.
tarmop
Member4 koht. kaotus 5kgAi kurjam jah, jäi meelde et Hirsinik tegi 345 ja et kehakaaluga võitis.
Õnnitlused meie meestele!
tarmop
MemberKas ma saan õigesti aru et meie mehel tõmbed pronks
tarmop
Member5kg kaugusele jäi medal, nüüd tuleb vist leppida 5nda kohaga
tarmop
MemberMedal läks, eks nüüd hakka kripeldama küki maxi realiseerimata jätmine
tarmop
Membernii, sakslane peab tegema kolmanda katse 15 kg rohkem, nüüd vaja ebaõnne sel mehel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hollandlane enam margust ei püüa, seega pöidlad pihku, kolmas koht reaalne
Rootslane ka veel figureerib seal
tarmop
Memberjeeeeees
rekordi tegi ära
tarmop
MemberMehel jalas ja seljas jõudu on, aga näpud ei pidanud vastu
tarmop
MemberKulda loota hetkel palju, rinnalt jääb maha konkurentidele, aga medali lootus ikkagi on, juhul kui saab ikka rinna kirja ja teeb ära tõmbes selle mida läks tegema.
Keegi tarkpea oli seletanud et mees pidi lausa euroopa rekordit tõmbes tegema minema ja selle õnnestumisel ka maailmakat.
tarmop
MemberKirjas ja suurepärane, aga tundub et see konkurentide lollitamine oma algraskustega läks maksma selle, et mees nüüd esimeses grupis.
Sellevõrra teisel grupil teda oma selja taga hoidmine lihtsam
tarmop
MemberOstan kana ja grillin ise. Vaat nõnna!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õigupoolest…ostan kana, siis marineerin seda natuke ning küpsetan aeglaselt.

Olen nõus et kõiki E-sid pole vaja näost sisseajada, aga suurem mure on mis see kana eelnevalt söönud on. Kui muna koorumisest tapalavani läheb aega 39 päeva, siis tõenäoliselt on see broiler täis topitud igasugu solki, mille tarbijaks oled nüüd sina. Kurat teab mis need kasvuhormoonid meile 10 aasta pärast teevad.
-
AutorPostitused