tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmop
MemberÕnnitlused suurele ja tugevale tiimikaaslasele ning teretulemast avatudklassi!
august 25, 2011 at 5:27 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #311117tarmop
MemberHetkel pole üheski kaalukat-is kindlat võitjat, kes oleks teistest peajagu üle.
Kui Ott peaks orgunnima absoluudi ennustamise, siis suht keeruline saaks see olema.
tarmop
MemberAga meil on jõusaalis mingi spetsiomm pehmendus, mille saad krõpsuga ümber kangi panna…Pehmendus on naistele
tarmop
MemberEilne ennetalik õnnesoovide sadu oli vast heade mõtet kogum mis täna ehk ka aitasid veidi Nataliat
tarmop
MemberJõhker jalg!
tarmop
MemberPeep on ikka uskumatu kuju, seda heas mõttes
tarmop
MemberÕnnitlsed Eesti kõvadele jõutõstjatele!!!
tarmop
MemberSina risustad. Wannabe jõutõstja.
Aga muidu võid hakata vaidlema näiteks Eesti Jõutõsteliiduga. Seal on võistluste tulemused selgelt jaotatud kaheks: lamades surumine ja jõutõstmine. Või siis ükskõik millise artikliga, mis käsitleb jõutõstmist kui kolmevõistlust, mille ÜKS ala on lamades surumine.
Samas mida surujast ikka muud oodata, kui rind ees lahingusse tormamist, kui keegi tema armast lamades surumist kui ainsat õiget jõutõstmise ala ei tunnista. Kes see jobu ikka kolmevõistlust jõutõstmiseks nimetaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule kukk, ära fantaseeri seal nii palju !!!
Enne kui sõnavõtad, loe esmalt selle lingi alt jõutõstmise kohta ajalugu http://powerlifting.ee/index.php?page=ajalugu
Tänapäeval kuuluvad jõutõstmise alla kaks ala: jõutõstmise kolmevõistlus (kükk, lamades surumine ja jõutõmme) ning lamades surumine (üksikalana).
Ehk siis mina pean end jõutõstjaks mitte rinnalt surujaks.
See kui minu tugevaim ala on rinnalt surumine, ei tähenda et see oleks mu elumõte ja ainus asi millest lugu peaksin. Kui sinu piiratud mõistus ja kadedeus ei tule toime sellega, siis leia omale uus hobi. Usun et kalapüügiga suudaksid paremaks inimeseks saada. Emajõgi pole sul kaugel ja õngekonks pole kallis
tarmop
Member3 võsitlus ongi jõutõstmine. Lamades surumine ongi lamades surumine.Mees, tee omale terminid selgeks ja siis räägime edasi.
Ja ärme risusta teemat.
tarmop
MemberJutt kais joutostmisest, mitte surumisest. Joutostmises toesti ei pea Parnaga. Arvestama.Sa tahtsid öelda 3 võistluses.
Teiseks ma vana mees juba, juuniorite east ammu väljas
tarmop
MemberJanika, kas sa täna telliskivis?
tarmop
MemberMinu tegemised sõltuvad suuresti eesmärkidest. Hetkel on eesmärk olla elu parimas suvevormis ja võimalusel augustis teha korralikud suvised pildiseeriad enne võistlushooaja algust. Samuti ajan praegu kaalu alla, et 16 juuni-03 juuli USA-s suure palavusega harjuda ning vähem higistaks. Plaanis teha võimalikult suur ring oma naise ja lapsega. Viimane suurem lamadessurumise teema oli mul 2006 aasta suvel, kus lamadessurumises tegin paar korda isiklikuks rekordiks 197,5 kg. Siis harjutasin surumist rohkem ning kehakaal oli ka umbes 90 kg. Kergema kehakaaluga ma nii suurte raskuste alla igaks juhuks ei roni, sest jõutõstjatele jääksin oma kaalus alla ning ei ole mõtet traumadega riskida kui teisel spordialal on jõutud euroopa ja maailma esikolmikusse.Tundub et leiame vastupidise näite kus kulturist tuleb jõutõstmisesse. Sellise tulemuse pealt annaks sügisel eestikatel palju ära teha, särki vaja harjutada kõvasti, muidu sealt abi ei saa. Usun et Renku aitaks sind meeledi. Täna kaaluklassis -93 ei teagi kel oleks nii suur särgita surumise tulemus, aga konkurentidel eeliseks kogemus särgiga.
Ja särgi leidmisega läheks sul raskeks, kuna sul mega suur käsi. Omalgi särk eritellimus, käe number suurem kui rinna laius.
Sul kaalu järgi oleks vaja nr 46 särki, aga kui käe ümbermõõt pingutatult üle 46cm siis läheb kitsaks.
Mõtle sellepeale, äge oleks sind võistlemas näha, kerge utoopia see on kuna eelnevalt teie alal tulemas elusündmus, aga äkki õnnestub
tarmop
MemberSellega tuleb meelde Oja Petsi repliik saatest Kitsasking ISSI ON JÄNES!!!
tarmop
MemberMõtlesin kommenteerida oma võistlust juba laupäev, aga õnneks ei andnud Siim oma kaasavõetud “silmarõõmu” kellegile kasutamiseks, FB-s olevat suurem action kui sünnipäeval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahepealsete päevade jooksul olen oma võistlust suutnud mitme nurga alt analüüsida.
Jah, läksin tegema oluliselt suuremat numbrit, kui lõpuks kirja sain. Põhjuseid on palju, aga tuleb olla rahul sellega mis tehtud. Tsiteerides klassikut “kui nii on, nii on”
tarmop
MemberTere!
Kust leida superfoodi hindasid. Näiteks kas teil on kakaoube, siis mis hinnaga ja kas neil kehtib ka kliendikaardi soodustused?
AutorPostitused