tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmop
MemberTahan kiita võistluste erinevaid tabeleid ja ekraane. Inf pidevalt olemas, ei pea käima Silbaumi juures õlga kriipimas “ole hea millal keegi katsele saab”. Asi juba nagu väljamaal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aless tegi hea töö ära ja tänud renku abistavale õlale. Ning tulemused ka juba üleval, lihtsalt super orgunn. Tõenäoliselt tuleks selles kõiges tänada Alessi, hea töö!
Ja kui keegi vingub neti ülekande ja/või heli üle, siis tulge järgminekord kohapeale kaasaelama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberSügava kükiga saad korralikud kannikad nagu Marossil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 10:38 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #316993tarmop
MemberKui surumine ei ole peamine eesmärk, miks alla võetakse, siis on täiesti arusaadav. Ikka tahaks ju, et kergem oleks ja parem välja näeks. Aga kas see surumisele midagi juurde annab, see on küsitav. Siiani ei ole nagu positiivseid näiteid olnud selle kohta. Kui sa, Tarmo, ära teed, siis oleks väga tore muidugi ja hea eeskuju teistele.
Surumises olen ju oma eesmärgi saavutanud. Sai kunagi lubatud sõpradele et surun 200 kg. Särgiga 200 saalis surumisena tuli suht kiirelt, 2008 sügis. Särgita sain selle kätte alles see kevad. Selle aja jooksul olen kaalus juurde võtnud üle 12 kg. Olin siis 91,5, see sügis olin vahepeal 107. Lihtsalt ei viici enam paks olla, tahan oma normaalset elu tagasi.
Kevadeks olen ühe programmi endale väljamõelnud, millega hakkan tegelema veebruarist, aga enne vaja selleks hetkeks saada end 97 peal. Kindlasti ei hoia ma end tagasi kui olen saavutanud kahekohalise kaalunumbri.
november 23, 2011 at 10:28 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #312517tarmop
MemberWau Marko, jummala kena mees! Mis ja miks siis juhtunud on vahepeal?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei noki Su kalla, aga mu kunagine füüsika õppejõud Hr. Arvo Mere on endiselt heas vormis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 8:51 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #297013tarmop
MemberMa ei ole nüüd kogu elu kõhukas isane küll olnud, aga viimased 4 aastat küll.
Vastan: tahan suruda 300, selle nimel olen valmis kõhtu kannatama

Mis juttu sa ajad, 2 aastat tagasi olid sa ilus sale poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma võin Sinuga hea konjaki peale kihlavedada, et sa juba ootad hetke, kui saad sellest kõhust loobuda ja normaalse inimesena edasi elada.
november 23, 2011 at 8:01 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #297063tarmop
MemberJulgeks Su jutu põhja silma ette manada pildi mehest kes on väike ja pehme ja ei suru enam ka.
Siit lihtne küsimus. Miks Sul seda vaja on?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olla suur ja pehme ning suruda mitte midagi on vähe hullem kui sinu pakutud variant
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kavatsen/üritan kaalu langetada vaid peki arvelt, mis jõunäitajad teevad, näitab aeg.
Ja vastus su küsimusele, puhtalt enesetunde pärast.
Ma küsiks vastu kõhukate isaste käest, miks teil “seda” vaja on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2011 at 5:06 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #297358tarmop
MemberVõibolla on plaan ilusa poisina saaremaa poiste eeskujul fitnessi laval ülesastuda, teen pizza vol.2
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on plaan tervislikult toituda. Hetkel on kaloraaž 3000 kanti, seega ei näljuta end. Võrreldes vend vähiga, söön ühes päevas sama koguse kaloreid, mis tema terve nädalaga. Keha lihtsalt hülgab üleliigset ja hetkel mul seda materjali on.
Eks see asi üks hetk stabiliseerub, vot siis on vaja pingutaama hakata. Seni naudin sööki ja trennis kümneseid korduseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuel aastal alustan uue projekti/eesmärgiga. Kui aeg käes, eks siis pajatan sellest.
november 23, 2011 at 6:37 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #297799tarmop
MemberPaar rida trennijuttu kah.
Peale eestikaid jätsin puhkuseks vaid 1. nädala, mida enne ei ole veel juhtunud
, aga see on igati positiivne, sest järgmine aasta on soov end uuesti kehtestada
. Siis juba aga samas kaalus koos Alexi,Tarmo jt kuni 105 poistega.Alustasin peale puhkusenädalat ka kergete jõutõmmete ja kükkidega, sest sooviks on neid tulemusi uuesti taastama hakata- pole neid iidamast-aadamast ju teinud oma pidevate seljahädade tõttu.
Igapäevastesse treeningutesse kuuluvad ka erinevad süvalihaste harjutused nii seljale kui õlgadele (viimasega lähengi oma perearsti dr Kiudmaa juurde järgmisel esmaspäeval- siis peaks selguma, mis edasi saab).
Kaal langeb tasapisi vajalikus tempos.
Jõu olukorrast ei tea kahjuks midagi, sest kangidel raskusi põhimõtteliselt hetkel eriti ei olegi- see teadmatus mulle aga ei meeldi.
Aga vast selleks korraks aitab.
Kuulmiseni ja olge tugevad.
Olen andnud lubaduse vähendada kaalu 12 kg võrra, seega järgmine aasta me ühes katis ei võistle, kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel selle aasta madalaimas kaalus, nii et asi liigub. 12 kiloga loodan hakkama saada alles kevade lõpuks.
Üritan järgi teha seda, mida sa üritasid teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2011 at 7:19 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #298188tarmop
MemberMagatama?, orgia tulemas või
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberMulle tundub nr. 62 seekord mitte ainult massiivsem kuid ka reljeefsem. Kui aga muud kahtlused, siis kõik peaks ju ühtede samade reeglite järgi käima ehk kas teda testitakse ka?
Jalg on korralikult massi juurde visanud. Huvitav oleks võrrelda ka kaalu muutust aastaga.
november 20, 2011 at 6:06 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #300774tarmop
MemberPeale eestikaid on mees tõusnud järsku eluvormi. Tubli Taavi, peale eestikaidki ütlesin et teed ära selle. PALJU ÕNNE!!!
november 19, 2011 at 4:45 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #302367tarmop
MemberPleks iial arvanud et Esta Vitaljale alla jääb
november 19, 2011 at 6:52 e.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #302974tarmop
MemberTaavi on saanud mega heasse vormi, eestikatega ei anna kohe üldse võrrelda
tarmop
MemberÕhtust! Kõik ei läinud nagu planeeritud, aga kogu delegatsioon on positiivselt meelestatud ja eriti Margus ise! Uskumatu kuidas mees ise juba uusi plaane teeb, Ukrainas toimuvatel euroopakatel planeerib esikolmikut, 360+230+360 kg. Ja kõige toredam on see, et see ei olegi võimatus kauguses.
Praegu tuli kükis 350kg (Eesti rekord ja 220,67 wilksi). Selliseid wilksipunkte ei ole ka veel keegi Eestis varem teinud.
Tänud kaasaelajatele!
Usun et Silbaumi küki wilkse hakatakse või vähemalt üritatakse kahe nädala pärast kahe mehe poolt üle teha, seega Ukrainaks on vaja juba 370
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõmme oli ju täitsa olemas, väga vähe jäi puudu. Tublid tulemused igaljuhul!!!
tarmop
MemberAga väga lubav katse, tundus algul et ongi olemas. Seljas ja jalas nagu jõudu on 360ks aga näpud ei pidanud jah
-
AutorPostitused