tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 7, 2012 at 5:42 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #323925
tarmop
MemberHea taastumine on jah hetkel, see vist tänu jooksmisele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esmaspäev tegin mitte max piiril aga suht tugevalt õlga, smithil 104kg x5 jne. Eks näis kaua asi kestab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2012 at 5:09 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #323923tarmop
MemberMiks sa videole ei võtnud?
Täna oli abimeestega kitsas.
Aga nii vähe suruda polnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2012 at 4:51 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #323921tarmop
MemberTeen järjekordse sissekande Otile. Pealkiri sobiks siia ka Oti moodi “Rekordite sadu”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna sai tehtud särgiga surumist, selles tsüklis siis teine trenn.
Kuna eelmisel nädalal jäi 300kg 12cm pakult tegemata, siis selles trennis sai see olema eesmärgiks.
Alustasn 8cm pakult surumisi:
240 x 1 soojenduseks
255 x 1 soojenduseks
270 x 1 ( rekordi kordamine ), turvaja aitas lõppu
275 x 1 ( UUS REKORD ). Sain ise üles, aga jube vaevaliselt
Edasi 12 cm pakk
280 x 1
290 x 1 ( rekordi kordamine ) Siin vajus ranne läbi, aga hambad ristis surusin lõpuni.
295 x 1 ( UUS REKORD )
Seni katsed ei olnud kõige säravamad. Tundsin, et kangi alla minnes ei saa hingata. Sisuliselt selili vistates kuni püsti tõusmiseni hoidsin hinge kinni. Plaanisin viimaseks katseks teha maagiline 300kg. Kuna hingamine oli kehva, otsustasin tõstevöö ühe augu võrra lõdevaks lasta.
300 x 1 UUS REKORD, TEHTUD. Kang liikus kiirelt ja varuga.
Ei hakanud oma piire testima ( kas 300 või 305 pole suurt vahet enam, vähemalt on päevikus uus number ees ), vaid pidasin õigemaks 8nda seeriana teha uuesti 8cm pakult 275kg
275 x 1, tuli väga lõdvalt ja suure varuga. Nii mõnigi kaasaelaja küsis mis ma siis enne tegin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal suured tänud Maakale, kes sai mulle särgi selga ajamisega, turvamise ja muude kiiksudega ilusti hakkama ning Kaidole, kes abistas pakuga ja hoolitses, et kael oleks kuiv
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasi kükipuuris maas surumised ( ühele mehele siin foorumis tegi nalja selline tegevus ). Sai liigutud püramiidis 130×3, 140×3, 150×3, 160×3 ja 170×3 ( kaks viimast on UUED REKORDID )
Üks rekord tuli veel triitsal prantsuse surumisega. Olen aastaid vaevelnud küünarnuki valu käes ning pole seda ammu teinud, siis täna tuli prantslane 80kg x 4 ( UUS REKORD ), jõudu jäi veel sissegi, aga valu sai seekord võitu ja jätsin viimased 2 kordust tegemata.
Homme appi Kaidole ja plaan teha raske selg.
september 2, 2012 at 10:33 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #323334tarmop
MemberMa ei plaanigi tempot tõsta, 10km/h on piisav kiirus, lihtsalt sellise kiirusega jooksen distantsi alla 20min, aga eesmärk hoida 30minutilist aeroobset. Kiirkõnd mida olen aastaid teinud, on andnud piisava võhma, et sörkimine 9km/h on mulle kergem, kui kiirkõnd 7km/h. 10 pealt muutub asi juba jooksu kasuks. Kuna täna on ikkagi eesmärk 6 nädala pärast max-i realiseerimine rinnalt surumises, siis ei hakka jooksu suurt edasi arendama, üritan hoida seda sellise intensiivsuse peal, et asi ei väsitaks või ei pärsiks põhieesmärki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Peale võistlust tõenäoliselt üritan viia selle 12km/h peale, et 30 min ja 6km.Ja kui kunagi sama ilusaks ja tugevaks saan kui sina Ott, lähen oma Kakumäe ringile, mis on 7km
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 1, 2012 at 8:14 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #323269tarmop
MemberJällegi tervitused Otile ja teatan edusammudest jooksmises.
Olen nüüd järjest iga õhtu 3km jooksnud. Huvitav et sääre esiosa valu suht tagasihoidlikuks muutunud ja väsimust on tunda nüüd ka sääre tagaosas.
Täna sain 3km ajaks 19,5 min. Tõenäoliselt 1 min sellest kulus tee ületamisel autode ootamisele ja põhiline osa poisi kukkumisele ( põrkas jalgratturiga kokku ). Läks õnneks see avarii, oli tegu rohkem ehmatusega. Aga rääkides tempost, et kui arvestada ajaks 18,5 min, siis tuleb kiiruseks 9,73 km/h. Eks nüüd hakkab soovitud tempo looma, vaja pikendada distantsi. Pean nüüd omale uued 4 ja 5 km-ised ringid leidma.
Kuna keegi blogides võistluste eel oma trennis tehtust suurt ei räägi, siis teen ise otsa lahti. Eile oli esimene särgitrenn. Tegime 8 ja 12 cm-eid pakke. Viimasega sai proovitud 300kg, millele seekord jäin napilt alla, kõik eelnev ( 10 kiloste sammudega ) aga ilusti tehtud. Hakkasin nüüd ka lõpuks kreatini sööma, loodan sealt lisakilosid leida. Eks järgmine nädal anna rohkem selgust palju sees on ja millises kaalukat-is võistlen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2012 at 12:55 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #323053tarmop
MemberTänan ettekane eest! Tore kui see aeroobne siin erinevate jõualade esindajatel meeldima hakkab ja olulisem sellest kas joosta, kõndida, sõuda või ratast teha on see, et see on iga spordiala üks normaalne osa ja aitab täiustada keha üldist arengut. Siin ei ole vaja isegi palju spekuleerida selle üle palju see nüüd tulemust juurde annab või maha võtab, küsimus on tervise üldises seisus ja olen rohkem kui veendunud, et aeroobne selle paranemisele kaasa aitab. Selge, et igal asjal on piir ja piiri peab koos treenitusega igaüks endale ise leidma. Tihti see negatiivne tagasiside aeroobse osas on tingitud minuarust sellest, et koormust ei valita vastavalt oma võimetele või tõstetakse koormust liiga kiiresti arusaamata, et ka aeroobsete võimete arendamiseks on vaja aega ja see peab olema aastaringne tegevus nagu ka jõusaal mida harrastame.
Edu ja kordaminekuid soovides
Aeroobne on alati meeldinud ja treeningutes sees olnud, vahel oma esimese poja käru kiitnud, et näe, aastaga läbisõit 2000 km, arva ära kes seda tõuganud on Kakumäel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne võistlusi vähendan või lausa kaotan kiirkõnni ära, aga see kõik Kaido süü, tema ei luba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Korteri inineme seda väga ei tunneta, aga kõva aeroobne on olnud talvel lume lükkamine. 2009/2010 ja 2010/2011 oli iga päev + vahel ka kakskorda päevas 30-60 min. Läinud talv oli lõdvem ja sellest 1 kuu oli veel reisimas ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kusjuures ka reisil olles ärkasin teistest tunnikse varem üles, kõmpisin suunas X 20 min ja tagasiaugust 29, 2012 at 8:06 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #323006tarmop
MemberTeen ettekande Otile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen mõelnud pikemataega, et taastaks oma jooksmise. Kui poisiga õhtuti 3km jalutame ( poiss on rattaga ), siis igakord teeme selle distantsi sees lühikesi 50-100m sprinte, seda on vaja teha muidugi võidu ( poisi soov on võistelda igal võimalusel ). Nende lühikeste pingutuste juures võitlen oma jalavaluga, täpsemalt sääre esiosaga. Eile oli jalapäev ja otsustasin oma jalavaluga võitlema hakata, õigemini treenima antud lihaseid. Trennis oli ka Siim Kelner, kellega konsulteerisin ning ta näitas üht harjutust jalapressil, kuidas antud lihast treenida. Vaatamata raskele jala trennile, suutsin eile joosta viimased 800m. Täna otsustasin joosta kogu distantsi ja suureks rõõmustuseks see ka õnnestus ehk siis selle aasta esimesed jookstud 3km
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu jaoks oli huvitav veel see, et jooksmise lõpetates ei olnud hingeldamist. Juba jooksmise ajal vaatasin, et hingan suht sama intervalliga nagu kodus diivanil istudes, 5-6 sammu kohta ükskord hingan. Ka tunne oli nagu oleks sooja alles teinud. Ehk siis mu aastaid tehtud kiirkõnd on võhmale hästi mõjunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ütleks ka seda, et tänane sörk oli väiksem pingutus kui 7km/h kiirkõnd. Kodunt liikuma hakates vaatan alati kella, siis saan arvutada mis kiirusega liigun, aga täna kodunt lahkudes oli vaja naabrimehe poja 250cc ATV-d testida, seega ei saanud aega võtta ja ei tea veel täpselt oma kiirust. Tõenäoliselt hakkan suurendama distantsi, et säiliks 30 min aeroobne. Esimene eesmärk oleks 5km, mis tähendaks 10km/h, järgmisena 6km, mis teeks 12km/hKindlasti pean mõtlema rohkem ka tehnikale, sest tunnen, et põhitöö teeb ära reie nelipea, sääres väsimust ei tunne. Võibolla see ka sellest, et üritan hoida end jalavalu eest. Ülikooli aegadest mäletan üht kaugushüppajat, kelle teoorias ta tõmbab end edasi ehk siis töötab reie tagaosaga, mitte ei lükka nagu mina.
tarmop
MemberMis juhtunud vend vähk, siin blogis sõimad Kirpu lodevaks pihkuriks ning enda blogis Sarget igaveseks paugukotiks ja impotendiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõnavara meenutab veidi ühte ärikaksikutest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberMinu tutvusringkonnas 90 kilone kutt, kes surus 220kg ja 100 kilone, kes surus samuti 220kg. Surumised ei olnud muidugi IPF määruste pärased aga head tulemused ikkagi.
Ma juba aimasin, et mingi selline küsimus tuleb. Sellele küsimusele ei oska ma paraku vastata- eks seda teavad ainult nemad ise. Lihtsalt tahtsin mainida, et Eestis on veel häid surujaid, kellest paljud ei tea. Ma juba vastan järgmisele küsimusele ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Päris palju on ka selliseid inimesi, kes teevad väga häid tulemusi, kuid kellele võistlemine ei paku pinget ning teevad lihtsalt oma lõbuks. See et nad ei võistle ei tähenda veel automaatselt, et nad patustajad on!Ma jään endiselt oma väite juurde, nagu ma kirjutasin “testitud” sportlane. Ma ei hakka siin spekuleerima sinu ja su sõprade toidulaua üle, aga ma eeldan, et sa oled see sama alan kes surub 240kg, seda siis särgita ja olles ca 100kg kehakaalu juures. Nii sinu kui ka su sõprade tulemused oleksid muljetavaldavad, kui te ei piirduks vaid omaette saalis surumisega. Kui te oletegi nii “tublid” nagu väidate, siis peaks teie potentsiaal võimaldama lüüa mitmekordset absoluudi meistrit, ei mõista mikse te seda siiani pole teinud!
Aga sulle Vend Vähk soovin edu eesmärgi täitmise, tee see ära!
tarmop
MemberNo mu india mündid ootavad siiani kodus
MemberMingis seltskonnas kutsuti mind jah see aeg Frederikuks. Maa peod need olid päris pöörased, rahvas fännas tol ajal seda õlu ikka korralikult…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liikusin nagu superstaar see aeg ringi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda lasti ka ikka söögi alla ja peale….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ai, kus nüüd tulistas.
Ise õlle ma see aeg eriti ei joonud, aga kuna see nii haige reklaam oli siis … käis lihtsalt hüüdnimena frederik küll
MemberRaigol peaks olema ka 200 tehtud, aga tolleaegset kaalu ei tea,
Nagu ütlesin et võin mõne kiloga eksida, selleks vaja minna spartasse tsekkama, seina peal kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga point jääb samaks, kas eesmärk antud kaalus ülehinnatud või tegemist tõeliselt andeka surujaga
MemberOtti kutsusin ka isegi vahepeal on federikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga võtted läbi, kes väljavaliti
august 28, 2012 at 5:16 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #322842tarmop
MemberSellel “Smolnõi” programmil on üks asi millega peab arvestama. See on koostatud meestele, kes vähe teise kütuse peal. Vadaku, dextro ja glutamiiniga ei taastu lihtsalt ära,
tarmop
MemberEt lugeja või ka sa ise mõistaksid mida tähendab ettevõtmine rinnalt 200kg, siis minu teada oleksid sa esimene ( testitud ) Eestis alla 90kg-se kehakaalu juures, kes sellega hakkama saab. Eesti üks tublimaid jõutõstjaid Raigo Kuusnõmm on veidi kergemana teinud suht samasse auku tulemuse ( minu teada tulemuse 197,5kg, kehakaal 82 kanti). Võin siin mõne kiloga eksida, aga mis ma tahan öelda on see, et selle tulemuse tegemiseks pead sa kehakaalu oluliselt tõstma või oled avastamata talent
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused