tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tarmop
MemberEt siis 30 min jooksul on hetkel vähemalt 3 klikkamist lisatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberSügisel nägin meest Audenteses, siis ütlesin oma 5aastasele pojale, kas maailmameistrile käppa annad. Kohe ka hakkasin end parandama hõbedaga, aga ju siis sõnasin ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2013 at 7:39 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #355493tarmop
MemberOtt jätab on trump-ala aasta lõppu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2013 at 4:02 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #355472tarmop
MemberKunagi sai ühe kulturistiga võidu lõuga tõmmatud, tollel oli juttu rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd lähme teeme siis ühe tantsu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul viimase 5e nädala jooksul olnud 2 op-i, üritan kohal olla.
Paari nädala pärast on ka kordustele surumine, “ilusas poisid” pidid juba valmistuma selleks. Jõuludeks on siis sotid selged!!!
november 30, 2013 at 11:10 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #355162tarmop
MemberMu julgen lisada, et inimese ainevahetust muudab palju ka stress. Stressivabama eluga kiireneb ainevahetus, kordades
Membertarmop
MemberSelline tüüp käis kunagi Revalis, esmalt vaatasin et ongi tema
MemberEks see kehaehitamine ole päris karm värk, eriti veel väljaspool väikest Eestit. Tahad olla tegija siis proovid kõike viise, ka kiiret ja libedat rada.
Vahel on jäänud mulje et ka tava saali kasutajad kasutavad seda libedat rada. Olen oma elus nii mõnelgi suurel mehel näinud hämmastavat agresiivsust ja sellist meeletut raevumist tühiste asjade pärast. Kohe tekivad küsimused ka see meeletu testo ajab ajud mõnel sassi või on see mingi muu maagiline vahend.
Kahju mehest, ma tast aint neli aastat noorem aga noh ma ka palju kilum kui tema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Vaevalt et aastal 1980 sündilnul oleks olnud arvutit rohkem, kui 10a vanemal mehel ( et selle kasutamisel oleks märkimisväärne kahju ). Sel sajandil sündinutel on küll see probleemiks.
Pehmed on täna pooled noored, 20 a tagasi oleks neid narritud paksmagudeks, täna on see ok, loe normaalne
tarmop
MemberSünni- ja surmaaastaid vaadata, siis mida varem sündinud, seda kauem elad, et kem läheb iga aastaga kangemaks või mehed greisimaks!
Eks nende nö pro-de võistlus seisnebki selles, kelle tervis rohkem ja kauem kannatab, see on võitja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2013 at 6:57 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #354993tarmop
Membernovember 27, 2013 at 3:14 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #354983tarmop
MemberMis täht tuleb peale P
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2013 at 11:59 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #354894tarmop
MemberAasta alguses olid õigile selged punktikogumissüsteemid. Võidab rohkem punkte kogunud isik. Tulla täna rääkima, kes on tegelikult Liivimaa kõveim mees, devalveerib karika saajaid, lisaks on see rumal. Rumal on ka seda kõike Revali blogis jahuda. Selleks tehke ettepanekud Jõutõsteliidule!!!
Minu poolt õnnitlused võitjatele!
november 24, 2013 at 11:10 e.l. in reply to: Eesti noorte, juunioride ja veteranide meistrivõistlused jõutõstmises 2013 – tulemused #354746tarmop
MemberMaaka kükk ja tiimikate reaktsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2013 at 9:48 p.l. in reply to: Eesti noorte, juunioride ja veteranide meistrivõistlused jõutõstmises 2013 – tulemused #354698tarmop
MemberVanasti läks protokollidega paar nädalat, siis nüüd vaid paar tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äge võistlus oli, pinget jagus lõpuni!
tarmop
MemberMina küll ei kurda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isolaat on aga üldiselt selline, mis kuumust ei kannata, pudru sisse nt pole mõtet segada, läheb täiesti tükki. Ma ei joo ka tulikuuma kohvi, võibolla siis selles asi. Mulle meeldib selline soe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pudru sisse segan ise nii, et valmis pudru kaussi, kookoseõli peale, segan, sel ajal pudru veidi jahtub. Siis lisan vadakut, mis seguneb suht ideaalselt.
-
AutorPostitused