tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 21, 2014 at 7:10 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #370862
tarmop
MemberKaido, ma ei jõua kahte korraliku praadi korra ära süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks homme ole näha mis puust te olete tehtud!
september 19, 2014 at 5:26 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #370721tarmop
MemberPärast Pilsenit olen üritanud puhata. Trenni ka teinud, aga raskusi pole suureks ajanud, üle 150ne pole rinnale ajanud. Kuna õlg hakkas haiget tegema, lisasin kavva jälle lõualõmbed, paari trenniga sain murest lahti. Viimasel ajal on olnudki palju probleeme liigestega, täna valutavad mõlemad küünarnukid ja alaselg.
Üldiselt oli plaan aasta lõpuni jälle kaalu vähendada ja vaikselt trenni teha, siis täna on päevakorral Record Breakers. Tegu siis võistlusega lamades surumises, kuhu on kutsutud 10 Eesti parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Record Breakers toimub 18.okt Salmes, algusega 14.00
Täna sai selga aetud särk, tahtsime näha, kus ma hetkel olen ja mida püüdma minna. Tegime 8cm pakule, alustasime 240kg, edasi 250, 260, 270, 280 ( uus rekord ), viimaseks jätsime 285, aga selleks enam jõudu polnud. Kuna esimene raske nädal, siis ei tulnud mõttesse rekordeid teha ja filmida, üritan järgmisel nädalal miskit ka “linti võtta”.
Kokkuvõtvalt, pole nii head algust seni olnud, tõenäoliselt on Pilsen siiani sees.
See nädal alustasin kreatiini ja beetaka võtmist, loodan sealt miskit lisa saada järgmiseks trenniks.
Toidulisadest kasutan Olympi BCAA Xplode, Mega Strong Protein ja Malto. Sheik tuleb tavaliselt 120-140g, valk ja süsivesik suhtes 50/50.
tarmop
MemberRaigole on korralikud õlad ja käed tekkinud!
tarmop
MemberJa minu arvates see nii ongi. Kohustuslik turvavöö kinnitamine, kohustuslik jalgrattakiiver jms. on nanny state tunnused.
Ma olen sinuga osaliselt nõus, kiivrid ja rihmad on tüütud ja ahistavad ning selle kandmine oleks nagu su oma asi ( kiivrit rattaga sõites pole kunagi kandnud ja autos on pannal alarmi jaoks )
Aga, kui käib pauk, siis enam pole see vaid sinu asi. Haigekassast tuleb selle kirurgi raha, kes sulle esiklaasi külge jäänud kõrva tagasi õmbleb, hilisem ravi ja sinisel lehel kodus istumisega toetus.
Sama paralleel on ka keemikute kohta. Kui poiss põrandal vähkreb ja kiirabi kutsutakse, siis pole kemmi panemine su isiklik tragöödia. Vähid jm-d probleemid on ka ammu tõestatud.
Ja demagoogiat teemal, et ükskord me sureme nagu nii või loomuliku surma surevatest meestest on 80% eesnäärmevähk, on mõtetu
tarmop
Member…Pole kellegi teise asi, mida keegi teine oma kehaga teeb.. Kummaline-kummaline.
Samamoodi võiks arvata, et pole kellegi teise asi, kas mul autos on turvavöö peal või mitte!
august 18, 2014 at 7:13 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369668tarmop
MemberMeie oma veel pole perfect, peaks ettepaneku tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja sry, aga ei oodanud sind ära, hakkasin trennidega juba pihta. Sai laupäev poistega ühistrenn tehtud, tunne hea ja tahe suur. Tühi tunne kuidagi, kui trenni ei saa.
august 15, 2014 at 6:09 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369596tarmop
MemberKui muidu küsid sõbralt, kus oled käinud ( reisil ), siis Kaido puhul, kus sa pole käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu ja head trippimist!
august 11, 2014 at 8:07 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369446tarmop
Memberaugust 9, 2014 at 7:53 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369411tarmop
Memberaugust 9, 2014 at 3:20 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369401tarmop
Memberaugust 9, 2014 at 3:16 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369399tarmop
Memberaugust 9, 2014 at 12:00 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369394tarmop
Memberaugust 9, 2014 at 11:42 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369392tarmop
MemberMõned read siis võistlusest. Eile oli räme loom sees, hoidsin end tagasi ja sättisin end tänaseks. Läksin varakult magama, aga magada sain vaid paar tundi, ukrainlased möllasid akna all. Neid oli jube palju ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lava taga sooja tehes üldse tunnet polnud, soojendus väga raske. Ei hakanud riskima ja panin algraskuse 240. Tuli väga lihtsalt ära. Teine raskus 250 oli vaja võidelda, aga seegi 3-0 kirjas. Viimaseks läks 262.5, mida ma tulingi tegema. Suutsin poole peale suruda ja ei rohkemat. Eks järgmine kord.
Tänan kaaslasi Hjalmarit, Karli ja Laurat. Eriti suured tänud Kaidole, kes on pidevalt meiega. Samuti kogu tiimi, teieta oleks vist endiselt 200 mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja Ott, mis me küll teeksime sinuta
Aitähh!
august 8, 2014 at 8:32 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369353tarmop
MemberImelik katse oli jah 250, küljelt tundus, et ongi üleval ja siis järsku ajas tagumiku lahti.
august 8, 2014 at 6:17 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #369343tarmop
MemberHjalmarile söök on mõinud stabiilselt, mulle aga kilo juures. Enne võistlusi õhtul kell viis olin 109.2, pärast aga 108,7
Plaan oli olla homme 107.7 ja korra kevadist tulemust (260), siia nüüd sööme juurde ja teeme parem uue numbri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused