tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 11, 2014 at 6:05 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #369852
tarmop
MemberVähemalt Eesti lennujaama pole arvutit unustatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head võistlust ja trippi!
november 9, 2014 at 8:26 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #373565tarmop
MemberSai siin paar nädalat tagasi käidud “Punkri” saates, Henry Küla on ka lingi siia pannud. Siim tegi seal uue numbri, loodame seda kui ka veel suuremaid numbreid uuesti näha 22-23.nov Tartus. Minge vaatama!
RB-st tänaseni olen puhanud ja külastanud mitu korda nädalas massaažipinke. Kõik mu vanad vigastused ja probleemsed kohad otsiti välja ja siluti uuesti üle. Tänaseks on hakanud asi looma!
Olen seetõttu mitu nädalat trennist puhanud ja on tekkinud jälle isu minna saali lammutama. Homsest alustan uue kavaga uue põhja ladumist.
Täna hommikune üllatus ja mõnus meenutus RB-st
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2014 at 6:52 e.l. in reply to: Nordic Championships 2014 – Ott 1. & BB over all winner! #373231tarmop
MemberVägev tulemus vägevalt mehelt! Palju õnne Ott!
november 1, 2014 at 6:38 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #373149tarmop
MemberEga seekord lennujaama midagi unustanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu teile sinna!
oktoober 28, 2014 at 7:02 e.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #372889tarmop
Memberoktoober 27, 2014 at 8:52 p.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #372885tarmop
MemberBikini oli esimesel aastal suht olematul tasemel. Keegi ei saanud arugi mida hinnata. Võistlejad olid nagu ettevalmistuseta tüdrukud tänavalt. Mäletan, et üks neiu lausa saadeti koju, “sinki” liialt. Täna on aga teine tase, vaadake Eglet ja Reeta, liha rohkem, kui meie fitnessistidel, aga palju kuivemad. Pigem on nad juba väljunud bikini raamidest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2014 at 4:07 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #372507tarmop
MemberTundub, et selleks aastaks on mul kõik võistlused võisteldud. Võib rahule jääda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rekord Breakersiks ettevalmistus oli selle aasta raskeim. Põhiline oli valutavad küünarnukid.
Ettevalmistuse ajal tegin uusi rekordeid pakkudelt surumisel ja tekkis tahtmine uuesti rünnata 154wilksi ( Rahvusvaheline eliit järgunorm ). Vähe sellest, plaanisin seda täita juba teisel katsel ja kolmandal minna tegema juba veel “huvitavamaid” numbreid. Kahjuks 3 nädalat enne võistlusi muutus valu juba suht väljakannatamatuks ja viimased rasked trennid jäid poolikuks. Lisaks sellele, ei sobinud enam surumissärk, väikeseks jäi, nii et viimasel trennil ei saanud ühtegi katset kirja. 5 päeva enne RB tuli uus ja huvitav mõte. Hjalmaril oli kodus tutikas surumissärk Super Katana. Laenasin seda temalt, paari päevaga venitasin ta omale selga ja suht teadmatuses valisin algraskuse.
Soojendusel oli kang käes ok, aga pakkudelt mega raske. Nii saigi esialgne algraskus muudetud 245 pealt 240. Ei tahtnud nulli saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>240 tuli väga raskelt alla, pidin rinnale saamiseks pinge välja laskma ja kang vajus õlgadest läbi. Õnneks sain 3-0 katse kirja. Järgmiseks 250, jällegi tuli alla raskelt ja üles veel raskemalt. Viimaseks valisime Karliga 262.5, mille järgi me ju tegelt tulimegi. Kui aus olla, siis väga ei uskunud sellesse.
Enne katsele minekut tõmbasid 3 poissi mul särgi alla ( kokku üle 300 kilo rippus mul küljes ). Selg kriidiga kokku ja katsele. Sain väga hea asendi, kang tuli ka rinnale ideaalselt. Üles läks küll raskelt ja korra isegi tundus, et jääbki ära, kuid kogu rahva kaasaelamisest sain palju jõudu juurde. Andsin endast parima, kuni üks hetk teatas peakohtunik “pukkidele” Suurest valust ei saanud end kohe liigutada, püsti sain, siis kuulsin rahvast aplodeerimas. 3-0 katse kirjas. Lihtsalt super tulemus ja ilus punkt.
Suured tänud tiimile, kes iga laupäev abis olid. Eriti suured tänud Karlile, sest ilma sinuta oleksin vist endiselt vaid 250 mees. Ja muidugi Kaido, ilma sinu veenmiseta poleks ma RB-l osalenud, muust rääkimata. Tänks poisid!
Kogu tsükli jooskul sai tarbitud beetakat ja kreatiini 2-3 korda päevas, peale trenni Olimpi Mega Strong proteiini ja Maltot kokku 130g sheik. Selline nö ületarbimine tekitab hea taastumise, soovitan proovida jõualadel!
oktoober 19, 2014 at 6:09 p.l. in reply to: Record Breakers 2014 lamades surumises – tulemused ja pildid! #372450tarmop
MemberNüüd on piltidelt näha, milliselt pakult siim surub võrreldes konkurentidega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2014 at 10:09 e.l. in reply to: Record Breakers 2014 lamades surumises – tulemused ja pildid! #372427tarmop
MemberJäi tänamata korraldajaid, sponsoreid ja kõik abimehi. Suured tänud!
Fitshopi kott oli väga korralik, saab nüüd pannkoogiõhtu teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2014 at 8:28 p.l. in reply to: Record Breakers 2014 lamades surumises – tulemused ja pildid! #372380tarmop
MemberUskumatu, aga tuli 262.5 kg
Kevadega võrreldes olen 1kg kergem, aga rinnal 2,5kg raskem kang.
Tänud treenerile ja tiimile, kes uskusid mu tegemistesse!. Eriti tänud Karlile, kes oli seal, kus vaja!
oktoober 17, 2014 at 6:33 e.l. in reply to: Record Breakers 2014 lamades surumises – tulemused ja pildid! #372222tarmop
MemberÄrge ajage Gerti ja Günterit segamini, tegu on erinevate meestega. Kui Günteril on viimased aastad töö tõttu vähe kehvasti läinud, siis Gert liigub progresseeruvalt aastast aastasse.
oktoober 15, 2014 at 3:52 p.l. in reply to: Record Breakers 2014 lamades surumises – tulemused ja pildid! #372152tarmop
MemberTõenäoliselt suruvad seekord pooled mehed +250kg ja näeme uuesti ka +300
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2014 at 6:09 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #371269tarmop
MemberTäna lammutasid trennis Revali kahurvägi, võib etteruttavalt öelda, et seisud on kõigil suht head!
Kohal oli ka kaameramees, kes filmis Record Breakersi jaoks tutvustavat klippi.
Ott oli ka kohal, aga meist ta välja ei teinud, ega see põllu kündmine lihtne töö ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu eelmisel nädalal lubatud, siis seekord mõned videod ka.
Alustan sellest, et hommikul oli enesetunne suht kehva, lisaks oma küünarnuki valudele, olen suutnud end veel ka külmetada.
Sooja tehes oli tunda, et toorest jõudu nagu on, aga puudub teravus. Pakke alustasin 8cm-sele. Soojenduseks 240kg, edasi 260, 270, 280 ja 290. Viimasest ka video
Kahju, et Kaido kihlveost osa ei võtnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasi 4cm pakule 260 ja 270 kg, video viimasest
Need mõlemad katsed on mu uued rekordid, põhjus loota võistlustelt uusi numbreid. 154 wilksi eesmärk, selleks vaja tänase kaalu (109,5) juures suruda 262,5. Kaalul varu 111,1kiloni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine nädal viimane raske trenn, eks siis ole näha reaalsus.
september 27, 2014 at 5:58 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #371224tarmop
MemberVäga äge üritus, Hunt Kriimsilm!
Sa vist ei löö ühegi väljakutse ees põnnama. Alati lõpuni ja endast maksimaalne antud.
september 22, 2014 at 4:17 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #370888tarmop
Member“Võileibu teevad täna teised mehed”!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>290 oli täna väga meeldiv üllatus, loodan laupäev vähemalt samaga vastata ja videod teha 90 kraadi teise nurga all
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused