tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 19, 2015 at 7:10 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises 2015 -TULEMUSED, VIDEOD, FOTOD #379160
tarmop
MemberVõib öelda, et pinget jagus lõpuni! Kingitusi ei saanud keegi, kõik tuli välja võidelda.
Korraldus oli mõnusalt kodune. Suured tänud korraldajatele eesotsas Kaido Vahesalule. Jõudis mees tegeleda kõigega, lõpuks andis ka kangi kätte. Väga hästi oli antud!
tarmop
MemberSelline kiri tuli mulle just facebooki postkasti. Ausalt, see ei ole enam naljakas ka.
Tere kas veel saab registeeruda rannafitness alale laupäeval
Ära kohe kurjusta noore mehega, võibolla teeb tuleviku plaane ja jäi täpsustamata aastaarv
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2015 at 12:12 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #379239tarmop
MemberUskumatu oled Ott, palju õnne!!!
tarmop
Member11.45 hakkab võistlema Siim Rast!
tarmop
MemberKas koerapojad on juba müüdud ja kui saladus pole, siis mis on hind?
tarmop
MemberJama. 95 aasta karikas oli juuni esimestel pàevadel tallinnas salmes. Vôistlejaid oli PALJU. nagu ikka tollel ajal. Kohal olid nii mummid aleksejevid petrogradovid tserepanovid jne. Nàdal hiljem oli veel vôistlus vanalinnapàevade raames raekoja platsil. Vôistlesid 8 parimat. Kalmus pani kôik kotti. Veel môni n hiljem sôitsid mumm aleksejev tserepanov kalmus ja naistest uit istanbuli euroopa mvle kus uit esmakordselt emeistriks krooniti. Meestel polnud lootustki, sest euroopa tase oli meie parimad + 20kg muskleid vàhemalt.
Ala, kulturism on teinud eestis selle ajaga làbi tugeva languse. Kandepind on null. Ott yxi veel vaid jàànud. Môni kodutu rippuva kôhunahaha vanameex ka. Ylejàànud pole enam kulturism vaid làheks pehme fitness nimetuse alla. On see hea? Ei tea mina. Arendajate asi. Igaljuhul on hea see, et naistel on vàljundeid oluselt enam. Ei pea ennast loomaks treenima, et ka vôistelda suurte tiitlite pàrast maailmas. Isiklikult on kulturismist kahju. Need kes vôiksidki eestis vôistelda on lihtsalt sitakotid ja vabandavad saja asjaga ennast, et mitte tôôd teha. Nôrgad!
Tômmake nyyd bonsunale tàiega, et julges enda patuse arvamyst avaldada yle pika aja siin steriilses foorumis.
Oled pakkunud kunagi ideid mida ja kuidas teha? Oled mõne võistluse korraldusel abis olnud või sponsoreerinud mõnda võistlust?
Kriitika ilma lahenduseta on möla, aastaid oled halanud kui s.tt kõik on!
märts 20, 2015 at 5:58 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #378488tarmop
MemberOlen jäänud oma kaalu langetamisega seisma, pendeldan 101,2-102,5. Esmalt olen suutnud omale põhjustada ületreeningu aeroobsega, tahe on liiga suur ja teine põhjus valmistumine EMV lamades surumises. Ja nagu mu varasemad kogemused on olnud, siis kahte ei saa, pead valima ühe. Laura ja Samakamees ennustasid mu võistluskaaluks +104, siis viimasega sai lausa sõlmitud kihlvedu 50 euri peale, 104kg on siis piiriks.
Kui eelmisel nädalal oli surumisega seis päris hapu, siis täna on “back in business”. Numbritest rääkida hetkel veel vara. Küll aga lisan pildi peale särgitrenni, juba TRIIBUTAB
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2015 at 9:53 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #378047tarmop
MemberPeale oma viimaste toidu piltide eksponeerimist on kaalu langemine pidurdunud. 2 nädalat tagasi oli 101,9, nädal tagasi 101,5 ja nüüd 101,4, st viimasel nädalal kukkumist vaid 100g. Viimane kuu on olnud üks tähistamine teise otsa, nüüd tuleb 4 nädalat pausi. Sellest nädalast lisandus menüüsse veel kreatiin, eks näis, mis nüüd toimuma hakkab.
Nädalavahetusel tegin debüüdi kohtunikuna, oli hea lihtne grupp. Nagu Terasmaa öelnud, siis midagi kripeldama ei jäänud. Suuri poisse vähe keerulisem hinnata. Publikus istuda ja kommenteerida on muidugi kordades lihtsam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saali kõrvalt teen ka korralikult aeroobset, kiirkõndi. Olen telefonis ühendanud pulsivöö Endomondoga, mõistab rohkem optimaalset tempot. Sellega olen nüüd veidi ka eksperimenteerinud, jalutamine kolmel erineval kiirusel. Esimene variant oli kõige aeglasem, keskmine kiirus 6,9km/h ja pulss 116, teisel juhul 7,2km/h ja pulss 123 ning kolmas 7,6km/h ja pulss 136. Esimesel juhul ei olnud finišeerides väsimust tunda, higistanud ca 900g. Teisel oli tunda, et nagu oleks miskit teinud ja higistanud veidi üle kilo. Siis kolmas võttis päris läbi ning higistab ca 1400g.
Edaspidi üritangi hoida tempot max 7km/h
Lisan ka pildi sellest eksperimendist:
Panen ka oma kiireima Kakumäe ringi pildi, keskmine kiirus 7,7km/h, kiireim kilomeeter 8,0 km/h. Kahjuks jäi pulsivöö peale panemata. See viimane pole enam tõesti jalutamine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberNädalavahetusel oli DEJA VU!
tarmop
MemberSee viimane on juba The Walking Dead
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberInka mari on eriti hea siis, kui seda eelnevalt 24h vees leotada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2015 at 2:29 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #377509tarmop
MemberNo mul on ikka viimaste nädalate aeroobne maht ka tõusnud, 1 tund praktiliselt iga päev.
Leian, et aeroobne “silub” päeval söödut, viimased 3 nädalat pidu peo otsa. Liikuma peab, siis saab ka rohkem toitu nautida. 1 tund jalutamist on ca 500kcal, aga süüa võib poole rohkem.
Olen pidanud päevikut, suht tüütu ja palju aega kulus sellele, ei viitsi enam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning liikuva eluviisiga ei viitsi tassida kaasas karpe ja topsikuid.Ja ega mu toit päris suvaline ikka pole ka. Olen aastate jooksul palju eksperimenteerinud. Üritan mõista, mis, mida ja kuidas mõjub. Näiteks, õhtuoode võileivatort ja võiku. India toit käib riisiga kiirelt läbi, jõuad koju ja kõht on tühi. Võtadki kapist proua tehtud võileiavtordi, mis tehtud Leiburi Röstist, tuunikalast, hapukoorest ja tomat-kurgist. Öelge üks asi, mis siin halb on!? Kõrvale rukkileib praetud sardelliga, olen nõus, et see viimane asi kehva valik, aga vahel võib, muidu sink või sõbra toodud suitsuvorst.
Vürtsikas India toit ka hea, palun neil tavaliselt chillit juurde panna. Chilli turgutab ja kiirendab seedimist.
Või siis hommikul kohvi ja pudru. Valget suhkrut ei kasuta toidus, kohvi sisse läheb kookospalmisuhkur, selle GI indeks on paraktiselt sama, mis paljukiidetud tartal. Pudru sisse segan kooskoseõli 15g, vadakut 20g, putru ennast 60g, piim 50g, siis kokku annab see 450kcal, millest rasva 19g, valku 22g, süsikat 46g ja kiudaineid 9g. Päeva teine pool rohkem valku ja vähem süsikat.
veebruar 23, 2015 at 8:58 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #377503tarmop
MemberNäljased kultursitid vaatavad ja imestavad ja tunnevad kaasa “dieedilolevatele” jõutõstjatele…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel ei kurda jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura soovitas lisada ka patustamise pilte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jäätisega Brownie, seepärast pidin see nädal piirduma 600g kaotusega
Ja nii kaua, kui sellise toitumisega kaal kukub, taon rauda edasi.
Ott, mis Sul tuleb offseasonil ja ettevalmistsusperioodil kaloraazid?
veebruar 23, 2015 at 7:56 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #377500tarmop
MemberTäna kaalul uus number 101.9
Viimased 3 nädalat on olnud pidevad üritused ja kukkumine olnud tagasihoidlikum.
Panen pildid üles oma igapäevasest toitumisest
-Hommikusöök kodus 7.30: neljaviljapuder kookoseõli ja vadakuga ning kõrvale kohvi piima ja palmisuhkruga
-Tüüpiline lõunasöök väljas 11.30
-Peale trenni 14.30 sheik, 60g valku ja 40g maltot. Ei hakanud pilti tegema sheikerist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Tüüpiline eine peale trenni väljas 16.00, India või Hiina toit
-Õhtuoode 18.00, võileib praetud sardelliga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja/või võileivatort tuunikalaga. Üldiselt söön sõbra toodud suituvorsti.-Õhtul eelistan rohkem liha, eine kodus 19.30
-Ja viimane söök on 22.00 maitsestamata kohupiim 250g + õli 20g. Hetkel kanepiseemneõli, pidi tervislikum olema, kui eelmine kalamaksaõli. Pilt jäi tegemata.
Piltidel ka näha, et toidu kõrvale joon vaid hommikul kohvi ja India chillise kanakastme kõrvale piima, muidu pealejooki reeglina ei ole.
Kaloraaž tuleb +3000, kulutan ca 4000.
Lähtun põhimõttest, söön siis ja nii palju kui tunnen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberPalju teil Raigoga tuleb hetkel kaalus vahet?
-
AutorPostitused