tarmop
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2015 at 6:20 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #380337
tarmop
MemberTäna hommikul oli tore üllatus, olen saanud jälle oma “rongi” liikuma. Kaalul oli kui KUKU Raadio, 100,7. Eks sai see nädal ka kõvasti pingutatud aeroobsega, toitumine nagu ikka, šnitsel, karbonaad, kartul ja korra nädalas pizza
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikul FB lahti lüües, tuli ekraanile event 1 aasta tagasi, eelmise aasta karikad ja medalid. Koos uue kaalunumbriga annab see tänaseks hoogu juurde, alustan uue põhja ladumisega!
mai 4, 2015 at 4:36 e.l. in reply to: IFBB Latvian Open Championships 2015 – kolm kulda! Listud protokoll! #379250tarmop
MemberVäga äge uudis, PALJU ÕNNE kõigile.
Eriti lahe on kaksikvõit, küll Raigo ükspäev oma mentorile ka ära vajutab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2015 at 5:47 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #380321tarmop
MemberOtt, Sa pole mõelnud oma raadiosaade teha. Selline nagu Juurel ja Kivirähkil ( Rahva Oma Kaitse ) või kohe minna eetris oma Ärapanijaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu igaljuhul!!!
mai 2, 2015 at 5:23 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #379804tarmop
MemberHea töö! Homme järgmisele komplektile järgi.
mai 1, 2015 at 5:19 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #380276tarmop
MemberParem näide Laura reportaazist Pilzenist, kõik söögid-joogid, kultuuri kajastamisest kuni kingitusteni välja!
Edu teile Baltikumi vallutamisel!
aprill 30, 2015 at 10:54 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #379569tarmop
MemberSiimu hommikusest tegemisest ka väike video
tarmop
MemberIgasugune äärmuslikkus on halb, on see taimetoitlus, usuhullus või spordifanatism!
aprill 29, 2015 at 2:36 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #380233tarmop
MemberSeame järgmise kevade eesmärgiks 240
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tean omast käest, kalal käimine on nagu doping, üks nädalavahetus ja 2,5 kg juures
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
MemberSiim homme 8.45 eetris, EMV absoluudi II ja III tulevad appi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2015 at 12:55 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #379685tarmop
MemberPärna tuleb sulle -93 seltsiks. Eelmisel aastal oli minul -120, sellel aastal Hjalmaril -105, nüüd siis sina…
Igal oinal oma Mihklipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõid käib kaalust kaalu ausaid sportlasi saboteerimas, Siim hingab kergendunult, et Tarmo end nii paiste vast ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2015 at 6:20 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #380219tarmop
MemberJaa, huvitav statistika ja edu uute eesmärkide saavutamisel!
Aga sünnipäev 24.juuli?!
Meenub, et kunagi oli veel 1 jõutõstmishuviline, kel sün.päev samal päeval,
“hetkel ei mäleta ta nime ja kas ta oli ka tugev nagu Sina” …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlustel suhtled, siis ju ei küsi, millal sul sünnipäev on, aga kui FB-sõpradeks saime, siis märkasin kohe seda kokkusattumust.
Aga ei Peep, tema on maailmameister, mina vaid statistika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2015 at 4:39 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #380210tarmop
MemberTänud ilusate sõnade eest, aga mul tegelikult on juba 3s kaalukategoorias kullad olemas, 2010.a. sain oma esimese tiitli -110kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui esimesed 10kg kukkusid möödaminnes, siis selle 93 nimel tuleb kindlasti kõva töö!
Statistiliselt on kõige suurem konkurents meeste kaalukategoorias -105. Kahes suuremas pole aga mõtet kulda loota, seal kaks suurt paksu ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ülejäänud medalid on saadaval!Peale Raigo võistlemist, pole -93 meestel absoluuti asja olnud, ei 3 ega ka 6 sekka. Ise olen suutnud 6e hulgas olla neljal aastal. 2010 olin V, 2012 VI , 2014 II ja 2015 III. 2011 sain nulli ja 2013 tänu oma suvisele taimetoitlusele kümnenda koha.
Eelmisel aastal oli mul palju õnne ja see aasta suutsin vaatamata külmetusele teha viisaka tulemuse. Kui sügisel toimub RB ja tahan seal oma esimese võistluse 93s teha, siis pean olema oma sünnipäevaks, 24.juuliks, 93! Aega on 3 kuud ja minna 9kg. See teeb 3 kg kuus või 100g päevas.
aprill 27, 2015 at 7:00 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #379518tarmop
MemberNädalavahetusel toimusid Helsingis kolme linna võistlused. Meeste arvestuses saime esimese koha, aga kuna naisi meil seekord polnud, jäime kokkuvõttes kolmandaks. See-eest tegi meeskond palju ilusaid katseid ja uusi rekordeid, suurepärased eeldused RAW MM-iks juunis Salos. Hea töö!!!
Omal käib töö projektiga -93. Peale EMV-d sai veidi ikka tähistatud ja kilo juurdegi ahmitud, kuid tänaseks kaal viisakalt 101,5. Ideaalne oleks kukkumine 500g nädalas.Nii kaua, kui kaal kukub, jätkan oma “rasket menüüd”.
Olen toonud tagasi ka aeroobse, jalutamise 5-7km. Täna proovisin ka sörkimist.
Esimesed 2km jalutasin, siis 1km sörki keskmiselt 8,6km/h, pulss 150 juures. Siis tegin veel 1km jalutamist ja uuesti sörki 9,0km/h, pulss 165 juures. Lõppu tegin 200m jooksu, max kiirus oli 24km/h ja max pulss 189. Olen värskena jalutanud terve ringi ( 7km ) 1minut kauem, kuid tänane tempo väsitas oluliselt rohkem
Eelmisest päevast oli väike väsimus veel sees, aga neid masendavaid numbreid vaadates jätkan oma jalutamistega, jooksmine pole mulle mõeldud, vähemalt selles kaalus.
tarmop
MemberKõiges on süüdi naised!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Karikas jäi Soome. Mehed olid tublid, edestasid Soome mehi +100 wilksiga, puudu jäid meil naiste wilksid.Vastuvõtt oli soe ja kõik väga kiire ning sujuv. Poisid kiitsid põrandat, hea pidamine liivapaberil.
Soomlased suhtlesid vabalt inglise keeles, ise purssisin Vene ajal telekast õpitud soome keelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tarmop
Member -
AutorPostitused