Tarantula
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tarantula
MemberNäidismenüü
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MENÜÜ – 4000 kcal
(70% süsivesikuid)
Hommikusöök
250 ml madala rasvasisaldusega piima, 250 ml puuviljamahla, puuvili, 4 viilu leiba, 250 ml teravilja, 5 ml võid, keedis.
Oode
250m ml puuviljamahla, 125 g rosinaid
Lõuna
200 ml kana-köögiviljasuppi, 3 viilu täistera leiba, 5g võid,
100g toorsalatit, 150g loomaliha, 150g kartulipüreed, 100g hautatud juurvilja,
150g kibuvitsamarja kisselli, 300 ml mahla, 2 banaani, 2 õuna
Oode
250 ml puuviljamahla, 6 küpsist, puuvili.
Õhtusöök
250 ml madala rasvasisaldusega piima, 750g makarone, 250g keedetud köögivilja, 100g linnuliha, 2 viilu leiba,
100g toorsalatit, 500g puuvilja.

Tippsportlase (olenevalt spordialast) päevane energiavajadus on üle 4000 kcal
oo jaa dieediel ma ei taha minna tahad et ma mingi 40 kilo kaaluksin vä ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2009 at 5:26 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #195318Tarantula
MemberMina arvan ikka, et Ott Kiivikas jääb peale
Tarantula
MemberOlen pea terve oma elu elanud üürikorterites. Vahel on isegi päris norm elupaik olnud, enamasti aga mitte. Tahaksin proovida elamist omas majas. Kas keegi oleks nii hea ja annaks oma maja mulle või veelparem ehitaks mulle uue. Soovitavalt mere või järve äärde. Vähemalt 250 ruutu elamispinda. Krunt , mida suurem seda parem. Kindlasti peaks olema majas ka jõusaali ja garaažis kaks autot, ka ei oleks paha üks korralik motikas. Ise olen töötu ja maksta ei saa selle kõige eest. Kas keegi oleks siis na hää ja avitaks mind? Jube suur tahtmine on seda kõike saada, seda ma võin küll kinnitada.norid tüli ?
Tarantula
MemberJooksmine kulutab siiski energiat, aga samas on vajalik südame-veresoonkonna arenguks. Kui sa sööd rohkem kui kulutad, peab kehakaal suurenema. Jooksmine väljas värskes õhus tekitab samas ka söögiisu.okei suur aitäh sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberEt mis siis biitsepsi ymberm66dud on ka:D mul 37 xD kaalun 76kg ja pikkus 184 vanust 16Õpi kirjutama. “Biitseps”, mitte “piitseps”. [alessandro]
OLEN 15 aastane ja ma mul pole pekiraasugi kätes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ümbermõõt kõvana 34cm mul käed piimhapet t2is
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberVabandan ma unustasin ühe asja ka veel , et toitumine on mul ka korras
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberSellekohta on eesti vanasõna: Kes rohkem ja kauem trenni teeb, sel tulevad kõhulihased välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehk siis tee aga trenni edasi ja küll nad varsti välja hakkavad paistma.
Edit: jah ja see köögiteema on ka õige
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muide kui ausalt vastata olen teinud 7 kuud kõhulihaseid kokku aga mitte midagi pikali olen on ikka julmad mürakad väljas aga muidu jah ei tea ikka mida teha eks siis kovasti treeni saaksid kõhulihaste trenniga aidata kuda teha jne
MemberTarantula
MemberMul on ka probleem, et kaal ei taha tõusta. Arvutasin oma kaloraazi ja se oli kõvasti plussis. Hommikuti ajan putru, koolis lõuna(pigem suupiste) ja õhtul kaks portsu läheb. Trenni teen üsna kenakeselt. mingi aasta peale on kolm kilo tulnud, mis pidevalt kõigub.Ei tea, kus ma selle vea teen aga miskit on viga raudselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega mul suhteliselt sama moodi ma ei tea mis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole raha ka et osta toitumis kava ja vanemad ei taha et ma mingi nii hullult votaksin asja tõsiselt ema ütleb tee kodus 10 k2tekoverdust aitab küll si**agi tglt 
Tarantula
MemberTahtsin küsida kui teha trenni ja suitsetad kas se mõjub halvasti kuidagi ? et 2kki see põhjustab kehakaalu juurde tulekut ?
Tarantula
MemberHardstyle Shufstyle Jumpstyle Ja kavas ka Dnb Step Dance
3 esimest suht selged
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberMa suht oskan ikka shuffelit
Shufstyle ruulib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
Memberausalt öeldes toitumine peab tõesti korras enam vähem olema , jah see 5 nädalat ei ole eriliselt mingi aeg parem proovi ikka rohkem sul ei ole ju vaja täpselt 5 nädalat teha trenni tee ikka vähemalt 2-3 kuud siis on tulemused head kuna kui alustad korraliku toitumisega siis pole organism nii harjund ikka proovi pigem rohkem käjja ja tee trenni ja puhka ka ikka näiteks uju palju või jookse aeglaselt mitte kiiresti aeglaselt joostes saad rasvast ka ehk lahti jooksmine aitab tõe sõna (kui toitumine paigas) ja siis veel seda , et tee ikka aeroobset trenni ka ;)ja toitumise kohta : sa võiksid panna oma enda toitumis kava ülesse panna mis sulle sobib siis ehk annab midagi muuta ja asja paremaks teha , igastahes soovin sulle edu ja jaksu saavutamisel
Tarantula
MemberOhh jummel olen alakaalus aga mul on tulemused väga head
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> teen massi
Olen 171 cm kaal 55 enne oli 52 kuu ja pool tagasi et jah väga hea ja proovin saada 65 70 kilo peale
ja vanust mul 15
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>