Tarantula
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tarantula
Memberaga siis tellin endale ikka korraliku toitumiskava kui saan raha
Tarantula
Memberkasutan otsingut, aga ikkagi
Tarantula
MemberIsegi Igor Mang ei oskaks sellele küsimusele vastata. Või oled Sa nii tuntud avaliku elu tegelane, et kõik Kroonika lugejad teavad Sinu eraelust kõike. Las ma oletan – Sa oled vist nooremapoolne meesterahvas, koolis väga ei viitsi õppida, kimud suitsu, armastad BMW-sid ja träna-muusikat. Aga söömise koha pealt – inimene pidi olema see, mida ta sööb. Ära söö nagu siga. Loe siit toitumise ja treeningu artikleid.Ja kuhu Sa tahad kasvada – pikemaks, pekisemaks või targemaks. Anna teada – saaks ka aidata.
ehh suured tänud mõnituse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jah olen noor ja mida se kool siia puutub koolis õpin üllatavalt hästi ja ei ole pätt .
aga mõni arvab ikka siin ei tea mida.
ainult üks asi on sõber pakkus kunagi suitsu mulle ja selle pärast jäin ka sõltuvusse ja nüüd siiamaani . suitsetamine on ainult kylge jäänud

Tarantula
MemberSUURED SUURED TÄNUD ABI EEST FOORUMI RAHVAS

Tarantula
Memberaga aita siis mind palun mida ma juurde peaks panema
Meil kodus siin väga liha ei sööda ema ei raatsi osta mulle igasttr2ni kokku mingi ütleb mulle et l2hed nende kavade ja asjadega liiga liiale jne et söö 3 kordagi päevas normaalselt jne ja tee niisama trenni . sellel pole mõtet ju tahaks ikka korralikult kui teha siis korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga selles suhtes 4 jaanuaril hakkab meil jälle kool pihta ja elan yhikas seega mõtlesin retsilt liha sööma hakata aga ega meil liha valmistamiseks seal yhikas ahju pole. et kas valmistoitu võin osta grillkana jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? sellest pole halba ?se ei ole nii kallis kaTarantula
Memberhäid rasvu 0 , valku väheaga aita siis mind palun mida ma juurde peaks panema
Meil kodus siin väga liha ei sööda ema ei raatsi osta mulle igasttr2ni kokku mingi ütleb mulle et l2hed nende kavade ja asjadega liiga liiale jne et söö 3 kordagi päevas normaalselt jne ja tee niisama trenni . sellel pole mõtet ju tahaks ikka korralikult kui teha siis korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberMuna sa pubruga ei asenda.Pihvi asemele proovi ka midagi toitvamat saada.Peale trenni võta banaan ja mõni valgurikas piimatoode näiteks.
aga muidu kõik sobib ?

Tarantula
MemberMis arvate ?
Tarantula
Memberkus juures üks inimene rääkis vastu sääreluud saamisest . kui õigesse kohta lõõa täpselt põlvekõõluse alla vot see on valus ja tõmbab kohe maha pikali . mis sa siis teed mitte midagi ei tee ju

ega olen ise saanud täpselt õigesse kohta ja see on tõesti valus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberSelle info põhjal ei saa keegi sulle normaalset nõu anda. Kui vana sa oled? Millised on sinu pikkus ja kaal? Kaua sa jõusaalis käinud oled? Milline on sinu kava jõusaalis? Milline on sinu toitumine? Vasta neile küsimustele ja siis ehk keegi oskab aidata ning midagi soovitada.16 aastat olen vana muidu , 175cm ja 60 kg jõusaalis k2inud umb 10-11 kuud
kava on siit võetud ja vahetan iga kuu poole tagant
toitun kuus 5 korda päevas . ei söö rämpsu.
Tarantula
MemberPaar nädalat ikka ma arvan.olgu tänud sulle semu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
Memberaga kaua võtab aega umb et nullpunktist on läbisaadud ja lihas hakkab j2lle kasvama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Tarantula
MemberToores lihase lõhkumine(jõusaal) vajaks enda kõrvale ka veidikene midagi aeroobset (I)olgu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hakkan vaikseks targemaks saamaTarantula
MemberÕhtust
Olin 5 päeva ilma suitsuta kaalu tuli 4 kg juurde , kuid tegin j2rgmine p22v j2lle suitsu seda et kui ma selle ühe p22va tegin kas kaal langeb ka ? kui ei kas tohin edasi teha või mitte mida te soovitaksite sõltuvus on nii suur

Tarantula
Memberselline mure, et üks käsi on rohkem musklis, kui teine (märgatavalt). mida teha, et neid natuke tasakaalustada. kas peaks siis edaspidi ainult ühte kätt treenimama pakun et sul on parem kästi tugevam kui vasak eksju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , alustad tavaliselt alati parema käega treenimist ma arvan ( ehk siis tugevamaga) . Aga tee nii alusta treenimist nõrgema käega. See aitab usu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused