Tarantula
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tarantula
Member4kg vesi? haah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Sa tead millest lihas enamasti koosneb ikka? Tänu suuremale vee kogusele lihases on sel rohkem jõudu ka. Nii, et seda vett ei saa eraldi isendiks lugeda.et sa arvad et ikkagi väga normaalne toitumiskava ?

Tarantula
Memberterve Oti sepik päevas ?
aga loomulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
Memberselles suhtes ka öeldi mulle et paneks hommiku söögiks muna juurde 4 tkki ja seda ka , et õhtul söön 3-4 keedumuna nagu mida .
Et mul peab siis minema karp mune päevas. ma ei saa nii palju ka laristada toidupeale tahaks ühikast kuidagi koju ka saada
Tarantula
MemberKui ütlen ausalt siis tegu on tõesti oti kavaga mind see kava igastahes aitab ja kus juures aidake siis ikkagi mind mis ma juurde panen et valke saaks kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega ma nii liialt palju ka ei suuda süüa. 
Tarantula
MemberLiiga vähe liha ja liiga palju Oti sepikut.liha minu jaoks vähe ei ole no on ikka natuke aga ikkagi v2hemalt kaalus tuleb juurde aga sellessuhtes, et ma koolipoiss alles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei joua liha osta se kallis ka ikkagist 
Tarantula
Member6spl Hera80 korraga võtta on KINDLASTI väga palju.Ma võtan 20-25g proteiini ja umbes 40g süsikaid peale trenni vahetult ja siis koju korralikult sööma.
Eks targad mehed võiksid ka rääkida siin, usun, et keegi teine ei soovita sul 70g vadakut sisse lasta peale trenni.
no eks ma siis võtan vähene vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga no targad mehed võiksid tõesti midagi soovitada 
aga no tänud !
Tarantula
MemberMass2 6spl on loogilisem, kuna seal on süsikad sees juba. Aga jah.. juu Ott tahab, et ostaksid talt kõvasti valku
süsivesikuid on tõepoolest seal palju sees aga kas sa arvad, et peaksin ikka vähem võtma ? Kuskil 3 spl ?
Member6spl Herat peaks olema 90g. Natuke palju 1 korra kohta
Mis Hera80 valgu % on? Mingi 70-80%?? Seega mingi 70g valku korraga pulbrist. Seda on ilmselgelt palju.
2 spl on OK.. see miski 30g ainet. ja protekat sellest vähem tsipa.
kus juures kuula nüüd enne tarbisin mass2 6-spl nüüd aga hera80-6-spl lihtsalt se on mulle kõik sobilik mulle on vaja kõvasti rohkem saada süsikaid valke rasvu j.n.e 6 spl Herat on kusagil 70-80g . Palju tundub tõesti kõigile, aga tõesti kava on koostatud proffesionaali poolt mulle ja nii pean ka tarbima neid aineid
MemberHmm sa hard gainer ilmselt jah? Jube hunnik süsivesikuid
ausalt öelda siis suht jeah
Member6 supilusika täit Hera80? Kust sa sellise toseeringu leidsid? Pluss veel 1-2 banaani, klaas mahla , vähe rasvane kohupiim. See kõik korralik söögikord peale treeningut.ott kiivika poolt
Tarantula
MemberNo nii mul on pealetrenni näiteks 6-spl hera80 1-2 banaani, klaas mahla , vähe rasvane kohupiim
ja siis 1,5h pärast suur söömine tatrapuder 125 g kuivainena kaalutud tallegi filee kusagil 200 g 3 viilu leiba 150 g toorsalatit jne
MemberSelgepilt suured tänud teile aitamast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
Memberaga kava jouab ikka kindlasti kohale jahmn ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberIgastahes läksin sellisele lehekyljele http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=151
siis seal on Palun Täita ankeet mis asub SIIN
no nii täitsin ära.
siis panin lisan ostukorvi ja nüüd pean maksma selle eest 63 krooni peale et tleb postiga koju aga seal lehel kirjas tuleb emaili peale ma igastahes ei saa enam midagi aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kuidagi see kava peaks ikkagi kohale ilmuma vms
Tarantula
Memberüks asi on ka täiesti jama , ema ütleb et ma selle jõusaali ja toitumisega nii lolliks läinud, et ei anna ta mulle mingit raha toitumiskava ostmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ütleb et pingutad üle jne tee niisama trenni savi se toitumine jne . aga ma tahan saada häid tulemusi jne
AutorPostitused