Tarantula
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tarantula
Memberpalju palju õnne!
mai 10, 2011 at 1:04 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #301639Tarantula
Memberma söön 5-6 korda päevas , hommikuti kreatiin see mu ainukene toidulisand.
trennialustades olin 56 kg praegu 75 kg
Tarantula
Memberkaido tahtsin öelda et sain surumiskava ilusti kätte suured tänud sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberSu meilbox on vist täis. Meil tuli tagasi.sa võid uuesti saata nüüd on kõik korras
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberTere kaido
Sooviksin saada endale 80% surumist kava ? kas oleks võimalik ?
email. Tarantula333@hot.ee
Ettetänades : Rando
Tarantula
MemberAknega pole küll mingit sarnasust.Päike, toidutalumatus, allergia… kes teab. Antihistamiinid nagu Claritine ei ole lahendus aga vahel hädapärast aitavad.
ma ei saa täpselt aru toidutalumatus ?
ma pole siiamaani arsti juurde läinud , kuigi allergiat on läinud vähemaks aga ikka sügeleb kyll ma loodan , et läheb üle igaveseks ei saa ju jääda või saab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas valgu üle tarbimisest võib ka allergia tingitud olla ? kuigi ma ei usu väga et üle tarbin
“>Tarantula
Memberlugesin veel netist et kevadine päike võib ka allergiat tekitada , samas kui 5 päeva on allergia olnud tuleb mul meelde et ma lesisin kyll päikse käes nii 2 tundi umb eelmine kolmap või teisip . ja samas ka eile . kevadine päike on ohtlik . praegu sain emalt mingit rohtu claretin või mis iganes . see pidavat aitama
“> et eks ole näha mis saab veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberMine arsti juurde ning tee allergiatest. Ei võta kaua ning saad teada kõikide levinumate allergiate tulemused. Kas on ning kui on, siis kui tugev allergia. Vastavalt sellele võid kasutada kas tavalisi käsimüügi ravimeid või spetsiaalseid ravimeid ning õpid vältima allergeene.Täiesti võimalik, et tegemist on ka mingi muu haigusega, mis välja on löönud. Niiet, igal juhul arsti juurde tasub minna.
peab vist tõesti siis arstijuures ära käima , tohutu sügelus on üle keha . aga aitäh teile
“>Tarantula
MemberTere, kas seljakotiga kükkimine on kasulik või kahjulik alaseljale. Aitäh!
[/quo
tervist , ka mina olen seljakotiga kükki teinud panid mitukend kg liiva kotti ja hakkasin kykkima mulle ta kyll igastahes liiga ei teinud pigem ikka aitas kõvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et võid ikkka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2011 at 6:21 p.l. in reply to: Erinevad kehatüübid, ektomorf / hardgainer, mesomorf, endomorf #294585Tarantula
MemberSuht naljakas, et kõik säärased teemad on siin püstitatud just 15-17 aastaste noorte poolt (on ka erandeid). Ma ütleks et saa suureks ennem, siis hakka mõtlema tõsisemast massi lisamisest jne. Enda pealt võin öelda kohe, et olin 19 aastaselt veel 70-73 kg, nüüd 22 aastane ja 90kg+ (kõigub). Tõsisem massilisa on tulnud just viimaste aastatega. Nii et võta vabalt, sul veel terve maa ja ilm aega jõukas nühkida, kui tahtmiset on.ma ütleks ikka selle peale et mida varem seda parem ju vms
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
MemberAlati võib norida ja norima jäämagi, aga minumeelest päris ok.Päeva peale paar köögivilja (kodujuustu juurde, võta mingi leivaviil v kuklike ka), hommikusöögile puuvili juurde ja vitamiinid ka normis.
Ise võtaks veel enne magamaminekut ka kalaõli lonksu.
Ma ütleks et kui treeningkava normis on siis pole muud kui ainult areneda.
siis on väga hea tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ma vaatan homme ja riputan ehki oma treeningkava ülesse . ehk heidad sellele ka pilgu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarantula
Memberkeegi ei viitsi kohe omi järeldusi teha ?

Tarantula
MemberNiisiis ei hakka ma uut postitust tegema ja kirjutasin seega siia.
Tegin oma kavale väiksed muudatused .
06:30
Neljaviljahelbed (100g)
3 Muna ( umb 180 g vms )
Piim 2,5% (250ml)
1tl Kalamaksaõli.
09:15 Kohupiim rosinatega 3% (200g)
11:50 Koolitoti.
Makaronid kastmega ( natuke üle 100 grammi)
Porgandisalat
Piim (250ml) 2 viilu musta leiba.
14:30
6% kodujuust (150-200g)
16:30 kodunetoit.
makaronid , kartul vms .
17:30 TRENN!!!!
18:30 | Koheselt Valgusheik multimass 3000 6 spl + väherasvane 0,1 maitsestamatakohupiim.
19:30 | Suursöök
(125g) riisi või tatart
Kanakoivad, liha vms (200g)
(250ml) piima , 2 viilu leiba
22:30 ennemagamaminekut
200g kohupiima rosinatega
1 Tass rohelist teed ilma suhkruta.
Ja kui veel jõuan siis Tomatit Ja kurki ja muid köögivilju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaloreid : 2900kcal
Rasva : 83,95 g
Valku : 180 g (valke vb on liiga palju vms või sobib ) ?
Süsivesikuid : 320 g
Kiudaineid : 20 g
Ma arvan et see kava on palju effektiivsem või mis te arvate tehke omad järeldused:)
olen üsna suure isuga ja arvan et mulle see paras.
kaalu mul on 65 kg pikkust 180
Tarantula
Memberpeakspiisama ka rosinakohupiimast 250 grammine pakk .
Tarantula
MemberTänud proovinb järgi , kuid üritan kala millegi muuga asendada -
AutorPostitused