Täpp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Täpp
MemberPäris mõnna muusikavideo
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpp
MemberÜletreening tuleb, kui närvisüsteemi ülekoormata. Närvisüsteem saab koormust, kui seeriaid suutlikkuseni teha.
Täpp
MemberRoosasid tenniseid. (Northbridge – 65 EEK)
Täpp
MemberMis mõttes? Et kangi raskuskese on kuskil mujal kui kangi keskel?Terve kangi raskuskese on samas kohas.
Kui aga mõttes poolitada kang ning mõlemale poolele leida raskuskese, siis selgub et raskema kangi ning kergemate ketaste korral on kangipoolte raksuskeskmed peopesadele lähemal.
Tekkis ka teine seletus. Kui kangi mass on suurem ning ketaste massid väiksemad, siis kogu süsteemi inertsimoment ja inertsiraadius on väiksemad. Sellisel juhul peaks kergem olema kangi otse hoida.
Täpp
MemberMa arvan, et väikeste raskuste korral võib surumine olla ebaoluliselt väikesel määral kergem, kui kang on raske ning kettad kergemad. Seda põhjusel, et sellisel juhul on mass jaotunud natuke rohkem peopesade lähedusse ning kangi on kergem stabiilsena hoida.
Täpp
MemberArvan, et ma ei tee elusees reljeefi.
Loodan ka, et ma oma sõnu sööma ei pea hakkama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpp
MemberLühikesed puhkepausid treeningul (vähem kui 1 minut) põhjustavad nende hormoonide vabanemise, mis on seotud hüpertroofia ja lihaste kasvuga. Samas sellised lühikesd puhkepausid tähendavad ka seda, et igal uuel seerial suudetakse vähem jõudu produtseerida. Seega teatud mõttes tuleb hüpertroofia „tagaajajatel“ jõule lõivu maksta.Mind huvitaks, kas need hormoonid vabanevad ka siis, kui lühikeste puhkepausidega teha erinevate lihasgruppide harjutusi? (näiteks surumine ja ploki allatõmbed vaheldumisi)
Täpp
MemberPikkus 179,5 cm, kaal 93 kg.
Paari nädala pärast hakkan jälle jõusaalis käima ja jõuludeks loodan 100 kg kaaluda.
Täpp
MemberAlustuseks üks lugu minu lemmikbändilt Emperor. Video on mingi suvaline mõttetus.
Kui mingi ime tõttu see muusika peaks veel kellelegi huvi pakkuma, siis sellelt lehelt saab tasuta kuulata mõnesid albumeid. Esile tooksin Emperor – In the Nightside Eclipse ja Emperor – Anthems to the Welkin at Dusk.
Veel meeldivad mulle suuremal või väiksemal määral Tartaros, Enslaved, Satyricon, Ulver, Xasthur, Arcturus, Dimmu Borgir.
Panen ühe muusikavideo kah siis.
Täpp
MemberAga palju on võimalik käia praegu kehalise kasvatuse tunni raames tasuta jõusaalis?Alguses valid küll 2 aega nädalas, kuid tegelikult saab käia ka muudel aegadel lisaks ning mingit piirangut ei ole. Ise käisin vist umbes 35 korda treenimas 15 nädala jooksul.
Täpp
MemberIse käisin TTÜ jõusaalis kehalist kasvatust sooritamas. Hommikul kell 8 oli üsna hea trenni teha, aga päevasel ajal kippus rahvastatus üsna suureks minema. Seadmed on korralikud.
Sügissemestril kavatsen jälle minna rauaga mängima.
-
AutorPostitused