Tannuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tannuu
MemberPalju õnne, et jalad ikka triibutaks!
Tannuu
MemberNatuke teisest ajastust kui ülejäänud video ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tannuu
MemberSooviks teada kummal päeval jalgu treenid?
Tannuu
MemberIlmselgelt kui ületatakse rekordnormi.
Tannuu
MemberHästi, asendi rikuks ära hea sillaga meestel.
MemberSelle agenda protokolli järgi peab surumises ise kangi pukkidelt võtma tulevikus ja “press” käsklus kaob ära…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks võivad jalad liikuda surumise ajal ja pool tagumiku tõusta. Lugesin läbi ja sain õigesti aru?Tannuu
MemberMinu poolest pole vaja, lähen esmaspäev Telliskivisse neil on.
Tannuu
MemberVäga hea, tänud!
Tannuu
MemberKäisin täna Spartast GASPi trennikotti vaatamas, seal polnud ja Telliskivis pidi olema. Üritasin lipata aga kiireks läks ja ei leidnud poodi enne sulgemist. Kas on võimalik üks must-roheline kott kinni panna või on neid seal piisavalt, et muretsemiseks pole põhjust? Esmaspäev tuleks läbi..
Tannuu
MemberTannuu
MemberHarvem langen poolikusse unne kus olen teadlik kõige üle mis toimub kuid keha ei allu tahtele.Seda on mul ka olnud. Mul olid need mingi ~kuu aega järjest, kui mul aasta selline jama oleks olnud, oleks ma juba kindlalt arsti juures või hullaris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei ole võimalik niimoodi välja puhata. Olen pimedas toas voodis, ootan und silmad lahti, varsti hakkavad mingid kahtlased asjad toimuma toas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei maga ja silmad on lahti, aga unenäod (loe PARAKAD) hakkavad juba peale. Asjad mida unes nägin olid muidugi mingid creepyd ja häirivad aga kõige hullem see, et need ööd kus see toimus tundusid mingi igaviku kestvat, koppa ette viskab ikka kui silmad lahti enda voodis mitte kottigi liigutada ei saa ja pead seal istuma, aja mis tundub nagu mõned nädalad, vaadates kuidas mingi koll su varbaid sööb. Üles ärgata on samuti täiesti impossible, suutsin parimal päeval suurt varvast liigutada unes aga ikka “magasin” edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hommikul üles tõustes olin higist läbimärg ja päevläbi paranoiline. Täitsa ulme värk, kui uuesti hakkab kunagi siis lendan küll unearsti juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2010 at 11:31 e.l. in reply to: EM Masters lamades surumises, Hagondange 2010 OTSEREPORTAAŽ #280152Tannuu
MemberMis seis on?
Tannuu
MemberMis põhjusel sa arvad dopinguproovist keeldutakse?
MemberKahjuks polnud aega võistlusi vaatama tulla. Piltide järgi usun, et võitsid õiged inimesed ja palju õnne neile! Aimar oli tasemel
“>Tannuu
MemberKatse ebaõnnestus, lootus oli Kaidol ning pärast tõusmist pingilt oli isegi eristada Kaido silmist paari pisarat.Väga dramaatiline
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nuuskpiiritus annab sellise efektiAutorPostitused