tannu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tannu
Membervõta suhu imik… ei tea mix ma siia kysima tulin… loll RK ei saa vist aru.. et siin abistataxe.. ja aidataxe.. mitte ei pasandata kaela… niiet ime lahti!
tannu
Membervot selliste abistavate nõuannete eest suur tänx… ja ma ei kavace näljutada.. ega ma loll pole..
tannu
Memberei mees. mu idee nagu sa ise võisid aru saada sysikatega oli et nagu mõtetud(koka jne) asendan värgiga mis kõhu täis teevad ikka… kartul ja riis… saad aru kyll.. ja pealegi.. ma kuskilt lugein et need gaasid ja asjad mis kokas on.. vähendavad valgu seeditavust:D:D… niiet võit-võit seis…
tannu
Membervaata.. ma tean põhiasju.. selles asi ongi.. et mulle ei jõua kohale et mida siis teha..nagu kui nii ullult trenni teha siis tulex syya eriti kui jõudu teen siis veel eriti.. aga teisest kylest tahan pekist lahti sada.. niiet selles asi ongi.. nagu peab korralikult sööm a.. aga samas mida?.. palju.. see teine asi..
tannu
Memberma pean aeglasemalt trykkima.. kiirustades on text sama hea kui hiina keeles.. igatahes kumb meeldib rohkem?
tannu
Membersiin on yldse toredad inimesed portaali kallal.. ei vingu ega inise.. on sõbralikud ja lahedad.. jumala cool place… olex igalpool nii…. kui mingi idee pakud.. siis võtavad kuulda mitte ei tee nii et umbes “talk 2 da hand coz da face aint listening”
yeee kiip it real:D
tannu
Membermul on see.. mingi spets kõva asi.. ull ea maicega on toffeee oma… hmm…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… ja ea asi on.. teeb oam töö.. mõnusalt on tegelt protekat see ja kreatiini ja glutamiini.. igatahes ea asi!!! soovitan iga kell igas kohas:Ptannu
Membersee oli päris hea… ja ei old midagi halba,… oli tunda kyll… tegi kõhu täis ja tõstis nati kydame töö kiirust… aga päris hea mudu
tannu
Membervot
-
AutorPostitused