Skip to main content

tanka

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #291906
    tanka
    Member

Hinga korralikult ja sügavamalt harjutusi tehes, minule lõi see valu just siis kui jalapressi tehes korraks hinge kinni hoidsin. Hingamine lõdvestab ka.

in reply to: Diabeet #281998
    tanka
    Member

Kui nüüd toidulisandid välja jätta, kas siis suhkruhaige tohib häid rasvu kasutada( pähklid, või, rõõsk koor, oliiviõli, rasvane kala jne)? Mul on ämm suhkruhaige, süstib insuliini ja tema arst keelas tal põhimõtteliselt peale juurviljade kõige muu söömise.

Suhkruhaigele ei ole otseselt keelatud mitte midagi, kui ta oskab arvestada toidus olevate süsivesikutega.

in reply to: Millal tohib hakkata kasutama lisandeid? #281881
    tanka
    Member

Soovituslik lugemine kreatiini kõrvalmõjude ja ohtude kohta http://en.wikipedia.org/wiki/Creatine#Health_effects

in reply to: EST – THAI OPEN 2010 #280581
    tanka
    Member

Kas sellele üritusele on piletid ka?

in reply to: Hamburgerisõpradele :) #280487
    tanka
    Member

http://en.wikipedia.org/wiki/Dieldrin

It has been linked to health problems such as Parkinson’s, breast cancer, and immune, reproductive, and nervous system damage. It can also adversely affect testicular descent in the fetus if a pregnant woman is exposed to Dieldrin.

Yammie!

in reply to: Aidake palun!!:) #274654
    tanka
    Member

Jube offtopikuks läheb jälle.

Teema algatajale, õhtuti tee vähemalt 1 tunniseid jalutuskäike kiiremas tempos, see on alustuseks juba väga hea. Kui rahakott kannatab, siis soovitan pulsikella muretseda, mina soetasin enda oma umbes 600 krooniga, vajadusel võin kontaktid anda privas.

in reply to: Seljaprobleemid #273989
    tanka
    Member

Mina sain just alaselja valust lahti (hetkel 5. päev probleemita) just korraliku selja ja kõhu treeninguga, tegin tavalisemast natuke raskema treeningu.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)