TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberPaistab et ma olen hüüdja hääl kõrbes…
No ma ei tea kui kege soenduse teised põlvedele teevad aga minu arvates ei saa minna nii julmalt kohe kallale kui liigesed vähegi kallid on…
Mul on põlved haiged olnud… ma nüüd tean…
Ja paistab et kõik kiidavad seda süsteemi… samas millegi pärast keegi eriti ei kasuta…
Minu teada ei kasuta ka Coleman, Cutler, Martinez, Kiivikas jne…
Boheemia kes siin nii sõna võtab ja vihjab et ma 10kg kaupa raskusi suurendan…
…pole ise vist 3a üldse arenenud jõu vallas.
Ja pealegi pead pettuma raskust suurendan 30-40kg kaupa kangil.
TANK
MemberMis ma tahtsin öelda…
1. Et saada treeningraskuseni tuleb teha mul 5-6 soendusseeriat tõusvate raskustega… olenevalt enesetundest… vastasel korral annavad põlved tunda.
Keegi ei lähe ju jõusaali ja ei hakka kohe 160-180-ga kükke tegema???
2. Kui igale harjutusele hakata ette tegema mitu korda rohkem soendusseeriaid kui tööseeriaid siis on ajakulu ju palju suurem.
See ei ole süsteem ei pruugi sugugi paha olla n.ö. algajale kes ei pea tegema palju soendusseeriaid et tööraskuseni jõuda.
OK. ma proovin selle ära… aga arvan et see trenn võib venida kuni 2-3h pikkuseks kui just väga intensiivseks ei aja… samas siis ei jõua enam pärast.
TANK
Memberkukki ja t6mmet uldiselt uhel päeval väga ei tee,kurnaks ära..tahad teha siis pead a ja b päeva näiteks tegema..ise jätsin t6mbe välja tsukli ajal .ja sooja teed siiski enne trenni korralikult ja soojendusseeriad tegin ainult kukil millega alustad..pärast on keha juba piisavalt soe pole vaja mingeid soojenduseeriad vaid kohe teed tööseeria . kava mahub ilusti tunni aja sisse ja alla selle ,kuna pausid harjutuste vahel ei tohiks väga pikad olla .
endal on alati nii j6udu kui massi tulnud selle lähenemisega..sobib hästi vahelduseks tavapärase laiali jaotatud kava asemel
No kui tuleb juba A ja B päev siis pole ju tegu enam kogu keha trenniga vaid 2ks jaotatud kavaga.
Ja tõmme on väga tähtis… avastasin selle siis kui 10x 165kg jõudsin kükki teha… aga tõmme oli 10x 100 ja pidin selga peaaegu vigastama.
TANK
MemberTahaks edasijõudnute arvamusi selle kohta….
Kes kasutab ja mis tulemused on??
Muidu ju iseenesest tore…
Aga kui… võtta n. 3 baasharjutust, mida hakata sooritama trenni ajal.
1. alustada n. kükiga… ja teha kõvasti sooja põlvedele… ja siis veel 5 (või enam – olenevalt raskusest) soendusseeriat kuni tööraskuseni jõuda… kulub u. 20 minutit ja kui teha paar seeriat… on pool tundi läinud.
2. jätkata teise harjutusega (olgu see siis jõutõmme ) tuleb hakata jälle sooja tegema (vähemalt on põlved soojad kuigi palju sellest abi pole) ja läheb ka vähemalt oma 4 seeriat soenduseks (kes vähegi oma alaselga armastab) ja tööseeria… ütleme et kokku 20 min. vähemalt
3. jätkata kolmanda harjutusega (olgu see siis surumine) – siin tuleb alustada ju jälle nullist, kuna õlg ja küünarnukk pole veel midagi saanud. 15 – 20 min.
4. Lailihas tahab ju ka nati trenni – (1-2 seeriat soenduseks) + tõmbame siis veidi lõuga ja kangi vastu kõhtu. = u. 15 min.
Ma küll ei lugenud midagi intensiivsuse kohta välja… aga vähema kui 1,5 – 2 tunni sisse on sellist trenni minu arvates raske ära mahutada.
JA kuna trenn venib nii pikaks kaob ka jõud ja energia lõpuks ära.
TANK
MemberMeeldib rinnaltsurumine, kuigi see ei ole just mu kõige tugevam lihas ja loodan, et ka kunagi hakkab meeldima kükk, mida praegu vihkan.Renku, mäletan et sul oli kunagi eesmärk suruda 200 ja tõmmata 300 ilma abivahenditeta – oled jagu saanud?
TANK
MemberNimelt suutsin mina oma õlad valutama saada just õlgu treenides…
Sain pingil istudes (eest, mitte kuklatagant) surumise tulemuseks 10x95kg ja tahtsin saada ilusa ümmarguse 100 täis…
aga tulemuseks jäigi 8×100 ja pidin lõpetama õlavalu tõttu…. ja siiani pole suutnud suruda 10x 100kg istudes
detsember 6, 2007 at 9:13 e.l. in reply to: Foorumi rahvale palju head – kalkulaatorid erinevatele jõutõstmise programmidele #133598TANK
MemberCalculators For Various Powerlifting ProgramsVarious Benching Programs
Add 50 Bench Excel Spreadsheet. Thanks to Gavrilo Gavrilov
High Rep Bench Program (Pounds) Excel Spreadsheet. Thanks to Gavrilo Gavrilov
High Rep Bench Program (Kilos) Excel Spreadsheet. Thanks to Gavrilo Gavrilov
Arvan et ei ole võimalik kuna ei taastu ära….
TANK
MemberMa olen kuulnud, et alkohol aitab inetutel inimestel seksida!
TANK
MemberDennis James ütles et mehed kasutavad ainult 20kg kangikettaid… ülejäänud on naistele ja lastele.
TANK
Memberno kurat… väga napilt….
TANK
Member1. Ott
2. Vend Vähk
3. Kalmus
4. Morozov
5. Valju
TANK
MemberAusat võistlust näeks siis, kui võtaks 2 seda pisikest autot ja ühele ehitaks V8 4,6 mootori külge
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …siis hakkaks nalja saama!Ja veel ühe mustangi millele laseks usakatel teha 1,8 liitrise mootori

siis saaks veel rohkem nalja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Membersee ei ole aus… võtame võrdsed autodnäiteks audi A8 4.2 tdi ja 4.2 fsi:
diisel teeb bensiinile kiirenduses ära, kuigi bensiinil on hobujõude rohkem. mängu sekkub pöördemoment.
Ma arvan et võrsemad oleks 1,9Tdi ja 1,8T audi mootorid…
ja hui teekski diisel ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberUSA raud on neile, kellele jalgratta väändemomendist jääb väheseks. Teadagi ju et suuremal töömahul on madalatel pööretel rohkem jõudu. Sel ajal kui USA masin 4000 rpm on saanud laisalt oma jõu kätte ajavad jaapanlased end ikka veel pöördesse oma 8000 rpm peale. Ja Mazda rx8.. Tegemist on siiski vankelmootoriga, hoopis teine asi ju.. Ma ei tea miks USAkad nii vähe jõudu mootorist võtavad.Jah, aga sul jäi vist eelpool postitatud video kahesima vahele.
Kus 1,8-ne jaapani mootor tegi oma jalgrgatta väändemomendiga haledalt usa 4,6-sele ära.
TANK
Member“There is no replacement for displacement.”Ehk selges eesti keeles: mootori töömahule asendajat pole
Et nagu mis kasu sellest displacementist on…
http://www.youtube.com/watch?v=jXWXbxaNNKg
Siin on hea näide kuidas pisike R4 1,8 liitrit teeb haledalt ära ameerika V8 4,6 liitrisele Mustang GT-le
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>* Mõlemad autod modimata ja nagu tehasest tulevad.
* Lisaks veel on Mustangi juht kogenud võidusõitja.
-
AutorPostitused