Skip to main content

TANK

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,156 through 1,170 (of 1,230 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: ainevahetus #39283
    TANK
    Member

ise olen kogenud et nätsu närides läheb kõht kiiremini tühjaks…. seega olen ise seda moodust kasutanud.

in reply to: rind #39013
    TANK
    Member

vahel tuleb lihtsalt seisakuid ette – siis areneb miski muu – kogu aeg toimuvad kehas muutused.

aga mis mina soovitaksin

* muuda korduste ja seeriate arvu ja raskusi

* proovi püramiidi

* võid ka 10×10 proovida

ühesõnaga ‘ehmata’ rinda.

ühes flex-is (viimaste hulgas kui ei eksi) oli loetelu ehmatuste võimalustest.

in reply to: Ehk keegi teab midagi idamaisest võitluskunstist #39025
    TANK
    Member

tean üht teist (proff ei ole)… kuid lõppude lõpuks on kõik ikkagi füüsika.

kui tahad kõvasti lüüa siis pead tekitama võimalikult suure impulsi. impuls on massi ja kiiruse korrutis.

seega pead olema kiire ja kas raske käega või oskama keha massi löögile rakendada.

peale selle veel õpid kuhu ja kuna lüüa, kõige tähtsam ongi praktika, kogemused on üldjoontes tähtsamad kui miski muu.

seega vali stiil mis sulle kõige rohkem meeldib ja tegele sellega võimalikult palju (muidugi mitte tüdimuseni)

in reply to: Kysimus. #38988
    TANK
    Member

* dieedi ajal? kas siis on mõeldud minimaalset kalorite arvu et organism ei hakkaks valke lagundama?

in reply to: valu õlas #38846
    TANK
    Member

mul läksid ka vasak õlg ja küünarnukk nii p***i et isegi 2 kätekõverdust oli võimatu teha st. teise ajal oli valu juba väljakannatamatu kuigi ma suudan üsna suurt valu kannatada.

ostsin apteegist bio-glükosamiini ja ultrageli

tarbisin ultra geli õhtu ja bio glükosamiini hommikul nädala pärast oli valu palju väiksem 2 nädala pärast kadunud – samas treenisin samade raskustega edasi – samas kaldpink ei andnud tõesti üldse tunda

in reply to: Loodusjõud #38961
    TANK
    Member

ja proteiini ka ei söö??? — nii et oled taimetoitlane ja vaatad et ka sojavalku ja muid taimseid valke toiduks ei satuks?

in reply to: www.steroid.ee #38953
    TANK
    Member

kui sa kõike tead miks sa siis siia läbustama tuled (oli vaja kohe 2 teemat läbu teha)? mine ja saa siis ruttu suureks ja tugevaks.

Minu arvamus on et eks see ole igaühe enda asi mis oma kehaga teevad. Aga nagu alkohol on tarkade meeste jook eks need kõvemad abivahendid ole ka targemate inimeste pärusmaa. Nii et nagu mainitud meestele kes ei tea mis on valk ja söövad metakat on öelda vaid parassss!

in reply to: PALUN AIDAKE,,,,,,:( #38923
    TANK
    Member

palju sa siis jõudu ja kaalu kuus/aastas juurde saad et rahul oled?

in reply to: piim vs vesi treeningu ajal #38903
    TANK
    Member

Mina tean omastkäest seda et kohe peale söömist pole nii hea trenni teha kui oled peale sööki vähemalt tund aega oodanud.

in reply to: rasvaprotsendi mõõtmine #38773
    TANK
    Member

Kurat mingi jama on jah – ma sain ka nüüd 3,9%

Aga mõned kuud tagasi sain 7 ringis – kuigi kõhuvolt on koguaeg olnud u. 8-9mm

Küsimus Otile – kas seda aparaati mida ees hoitakse, tuleb pigistada või õrnalt hoida? Ja kas see üldse muudab midagi?

in reply to: rasvaprotsendi mõõtmine #38770
    TANK
    Member

Mina olen arvatavasti tavainimene tänavalt kuna sain nii nahavoldiga kui selle aparaadiga sama tulemuse – 7%-7,5%, mis peaks ka õige olema (aeg ajalt on tagumikul õrnad triibud – oleneb aeroobsest )

Vaata peeglis alla:

18% kõht ei ripu ette

15% on juba kergelt naha kõhulihaseid

12% kõhulihased on selgelt naha

9% selja “jõulukuusk” on näha

6% Tagumikul näha “triibud”

siin on online kalkulaatorid:

meestele 3 kohaga:

http://www.rustyiron.net/formmale.htm

meestele 7 kohaga:

http://www.rustyiron.net/formmal7.htm

naistele 3 kohaga:

http://www.rustyiron.net/formfem.htm

naistele 7 kohaga:

http://www.rustyiron.net/formfem7.htm

in reply to: Jooks VS Pulss #38743
    TANK
    Member

mind ka huvitab mis need teravad löögid on ja mis asi on see terav “torge” mis vahel harva korraks rinnust läbi käib?

ja palju need pulsimõõtjad maksavad ja kust saada? endalgi plaanis suvel ka südant rohkem treenida siis on keha jälle valmis talvel ühe hea koorma lihast juurde võtma…

in reply to: Jalad proportsioonist väljas, mida teha? #38820
    TANK
    Member

kuule sul on vale suhtumine!!

PEKKI POLE KUHUGI VAJA kasvatada..

Lihast tuleb kasvatada.

treeni raskelt ülakeha ja alakehale tee jooksu. üleöö ei juhtu midagi, kuid vaikselt saad endale keha nagu unistanud oled.

N. Minul on ka vähe pekki looduse poolt antud (rasva% on 7 – söö palju tahes) kunagi arvasin ka et ma vajan rohkem pekki et normaalsem välja näha – sittagi – lihast on vaja.

in reply to: tahan saada vormi, aidake! #38814
    TANK
    Member

Rasva põletad kõige paremini hommikul kohe pärast ärkamist (enne hommikusööki). Seega kui sa teed iga hommik 10 km sedasama aeglast sörki ja õhtul endale palju (eriti rasva) sisse ei söö peaksid kõhust lahti saama.

in reply to: Üldine kava suveks #38783
    TANK
    Member

Kui mõnel mehel on suur isu trenni järele siis toon siin ära Arnold Schwarzeneggeri kava.

E,K,R:

Hommikul – rind, selg

Õhtul – reied, sääred, kõht

T,N,L:

Hommikul – õlad, käed

Õhtul – sääred, kõht

P – puhkus

Viewing 15 posts - 1,156 through 1,170 (of 1,230 total)