TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Memberjah ta mõjub/imendub pikaajaliselt.
dekstroos on hea peale trenni see aga muul ajal
TANK
Memberja IP-d pole ka mõtet plokkida kuna paljudel on see muutuv või jagatud ja siis ei saa jälle äkki mõni huviline ligi.
pealegi saab kuskilt mujalt masinast tulla ikka sisse.
Loodame lihtsalt et me (kondikarlad) ei paku talle enam piisavalt huvi ja ta läheb mujale omale suurt keemikut otsima.
TANK
Memberbännist iseenesest pole kasu, ta võib ju uue konto teha…
TANK
Memberstf.estpak.ee
kurat pole veel endale korralikku ftp daemonit saanud – kui saan siis läheb käiku koos (bodybuiliding) filmidega mis mul on.
TANK
Membermina sain Ronni video esimese plaadi kätte – kas teine on ka?
Hetkel konfin servut ja panen sinna siis enda videod välja et kes tahab saaks võtta ja eeskätt on uploadijad teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Membernii Ronni hakkas vaikselt tulema….
ftp://ftp.datanet.ee/incoming/Ronnie.Cole…-(Xvid-DVDrip)-[RtB]-cd1.avi
Kurat mul tuli mõte et peaks vist tegema väikse vilmiservu – mul server ja mingi 10GB vinti ka vaba seal ja ühendus on ka mingine 4Mbit/720kbit noh nii mõned (Amazoni) huvilised ei tohiks väga ära kurnata….
TANK
MemberMinule annab rohkem jõudu viimastel kordustel kui mõtlen pileti hinnale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis ma maksin et kangi tõsta…. ajab ka viha täis ja paneb viimast võtma…TANK
MemberPole sugugi tegelikkusest kaugel:
TANK
Membermul tekib tahtmine minna K-salongi osta torn toorikuid ja käia Amazoni kasutajate pool vilme toomas…..
MemberSoovitan rinnapiima – kui mina veel väike olin siis kasvatasin sellega jõhkrat massi….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kustkohast saad seda vaata ise
MemberTallinas on ikka toredad hinnad ja mina veel arvasin et siin Tartus 15.- päev õpilasele on kallis….
Memberbarbell on elupäästja – seda Ronni uut videot tahaks kindlalt näha – kui datasse ei saa kuidagi siis ajan kasvõi ise ftp servu püsti.
TANK
MembereMuul on kole aeglane… mitu päeva läheb heal juhul.
TANK
MemberSamas on palju naisi kellele ei meeldi meeskulturistid. Mina arvan las igaüks teeb mis ta tahab… Ja ma leian et n. Greg Valentino on juba rõvedam kui naiskulturistid kokku.
Markus250 äkki lased Ruhli video datasse – ma ei suuda 2 nädalat muula h00rata.
Ja kui kellegil on veel videosid oleks oodatud datasse – endal on ainult 2 videot “Pumping Iron” ja “Ronni Unbeliveable”
TANK
Membertäitsa pael – ma vaatan et siin on kalmusest ka suuremaid mehi – kahju ainult et teid võistlemas ei näe
-
AutorPostitused