TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Memberahh tahtsin ka veel lisada et vahel kui fast veel alles oli siis olin ka mõnda aega kallima ja kvaliteetsema kraami peal ja tõesti seda vahet on tunda – nüüd tundub kõik odavam lihtsalt jahuna….
TANK
Memberkle ma olen ka huvitatud – ikkagi oma keha ja pole mõtet selle arvelt kokku hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok eks ma mailin ka.
TANK
Membertee:
* aeglasemalt
* keskendunult
* hoia paar sekundit ja pinguta lihast
n. Jay Cutler treenib ka väiksemate raskustega kuid keskendunult ja ei saa öelda et ta väike oleks
TANK
Memberõnneseen – mina kogu aeg püüan lihaseid valusaks saada (eriti rindu) aga alati ei õnnestu.
lihasvalu ütleb mulle et trenn oli häää….
TANK
Membereluilmas ei usu….
ise käin 15.- eest Tartu Ülikooli spordihoones ja olen rahul…
TANK
MemberMina kuulan seinast seina aga jõusaalis on Rammstein üle kõige:
1. Rammstein – Sonne
2. Rammstein – Du Hast
3. Rammstein – Ich Will
4. Rammstein – Feuer Frei!
5. Rammstein – Sensucht
TANK
Membermõttetu teema
1. ükskõik kui palju sa surud (100? 200? 300? 400?) seda on vähe, sest ALATI on keegi kes surub rohkem!!!
2. Ükskõik kui suur su käsi ka ei ole (20? 30? 40? 50? 60?) ALATI on kellegil jämedam käsi!!!
uhkustada pole mõtet… isegi tüdrukule… tal võib olla vend kes on staazikam/suurem – ja polegi vaja suuremat/tugevamat kaugemalt otsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kui keegi tõesti endaga nii rahul on – siis pole ju mõtet edasi treenida?!
TANK
Membervaheta onamisel kätt ja kontrolli tehnikat – soorita puhtalt, ära peta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>proovi püramiidi ja eelkurnamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>______________
Ja nüüd tõsisemalt:
tegelikult on paljudel vasaku õlavarre ümbermõõt veidi väiksem aga seda pole mõtet kurta kui just selliseid vastuseid ei taha….
TANK
Memberaga võta endale treener kes jälgib su progressi ja motiveerib ning juhendab
minul endal ei ole motivatsiooniga probleeme – kui vähemalt 2x nädalas jõusaali ei saa siis tekivad võõrutusnähud – ma olen sõltlane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Memberkurat kas neil loomadel siis liigeste jaoks polegi abiaineid???
TANK
Member*2-3korda aastas
mis puutub isusse siis on meeletu – kuid 1 saiaviil on kõik mis suudad süüa – 2 saiaviilu tekitab juba tohutu kõhuvalu
ja veel on mis on niikaua kannatad veel ära kuni viimase “kangi maha paned” siis võid näljast segaseks minna kuna kõht piinab veel hullemini
TANK
Membersõjeväes kutsutakse sellist asja üleelamise nädal/laager ja korraldatakse 2x aastas kuskil metsas
TANK
Membermulle mõjub Rammstein kõige paremini
TANK
Memberlisan veel mõnet mõõtude muutused:
* biic +4cm
* rind +10cm
* talje + 1..2cm
* kael +2cm
* reied ja sääred ka veidi aga algul ei mõõtnud seega ei oska öelda
TANK
MemberKas siis anaboolikutega skelett ei kasvagi? ma kuskilt kuulsin et nad pidid ka skeletti ja liigeseid kasvatama.
Kui mina hakkasin sügisel korralikult tegema olin suht väike – kevadeks olin kogunud 12-14kg massi ja rasva% oli ikka u. 7% sellest järeldan et oli enamuses lihasmass. Nüüd suvel lasin ennast lõdvemaks et liigesed järgi jõuaks.
mis ma saavutasin (ilma mingite steroidideta kes ei usu võib mind kasvõi testida – ja mul on maru halb kuulata kui keegi räägib et ma olin steroidide peal):
* natuke kaalu (+12…14kg)
* natuke jõudu (rinnalt +45kg, jalapress +100kg, jõutõmme +50kg)
* akne
* naharebendid
* liigesehädad
* kõrgem vererõhk
* vahel harva (paar korda) oli ka dramaatilisi meeleolu muutuseid
lõug ja hääl jämedamaks ei läinud.
-
AutorPostitused