TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Membernajh vast on ainult hinnavahe….
??:”>TANK
Memberöösel 6-7, (vahel reede ja laup 9-10)
päeval 2-4 (vahel ei maga päeval)
pidevalt olen väsinud
aga välja puhkan ainult siis kui saan kokku 14h – vat siis on hea tunne..
??:”>aga seda saab ainult kord äärmisel juhul 2 nädalas
TANK
Memberminna võid ju alati – osavõtt on kõige tähtsam – või tahad kohe võitma minna?
TANK
Memberjah nelipea osa jah…
siiani olen jalgu otse hoidnud…
kuid kas jalgade asetuse (varbad sisse/välja) muutmine liigselt põlvi ei vääna/lõhu?
TANK
Membertoetan ka ost-müük-vahetus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Membersoojas vees lahustub igatahes palju paremini kui külmas – kas just keeva vett kasutada tasub seda ma ei tea…
TANK
Membernagu renku ütles – saada suureks ja tugevaks…
ehk siis mehemõõtu
üle 50cm käed
150cm rind
üle 80cm reied
ja suruda rinnalt üle 200kg
aga teisalt ma olen jõusaali sõltlane kui vähemalt 2x nädalas saali ei saa hakkan teiste kallal ennast välja elama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberTõesti hea. Uus ja parem süsteem. Vanal olid mõned kalad ning väga kitsas üleüldse. Alafoorumid oli väga hea idee – Parem teemasi leida ning pikapeale ka parem orjenteeruda.Edu täiendamisel.
Samas vanas foorumis oli palju tarkust mida on kahju kaotsi lasta.
TANK
Membervahet ple, nigunii valguvad trenni küsimused foorumi peale laiali.
TANK
MemberKas kangid ja hantlid on olemas?
http://www.amazon.ee/main.php?main=club&co…awClub=1&id=110
Seal on kõik vajalik – isegi raamatu “Kulturism Kõigile” pildid on seal tehtud.
Reklaami ei hakka tegema – kes tahab käib vaatamas ja otsustab ise. 15 krooni pole palju.
Mainin veel ära et ei oleks üllatus pärast:
1. Automaatsed du??id – peab iga 5 sek. järel nuppu vajutama et vett tuleks (minule ainuke ebameeldiv asi).
2. Kangi kettad ja hantlid pole kummist kattega ja võivad koliseda ja veidi roostes olla – kes seda kardab siis teab – mulle isiklikult meeldib selline koht rohkem kui steriilne terviseklubi.
TANK
Memberpildimänguga veel selline asi et kas hr. Erki Laiv-i (kes oli pärast eesti rammumehe võistlust pildil) õige nimi pole hoopis Erkki?
TANK
Memberujula 4 hind 15.-
TANK
Memberolen ise ka sama asja pannud tähele…
nüüd on vahel tegu et ennast mõnelt joomingult ära rääkida… absoluutselt vastumeelne on
TANK
Memberujula 4 on õpilastele ja üliõpilastele ühe korra pilet 15.-
TANK
Membermina olen ka seda meelt et vaataks küll kui BB oleks olympia kavas – mis puutub IT meestesse siis ma küll kõigi eest ei saa kosta kuid ise pean tunnistama et olen küll huviline ja mitte ainuke.
-
AutorPostitused