TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberKuna tundub et võistlus käib rohkem massi peale ja Jay on ka juba mõnda aega kohtunike soosik olnud Ronni järel, siis ma eriti ei usu et Dexter ennast sinna vahele suudab suruda…
Muide kas keegi teab meeste planeeritavaid võistluskaale?
Ma leidsin ainult et plaanib Jay 280-285lbs (ehk siis veid alla 130kg)
Poliitikaga seoses keegi kunagi küsis, et huvitav kui Ronn istuks terve aasta lihtsalt oma tagumiku otsas ja vahiks telekat (võibolla käiks korra nädalas jõusaalis et ära ei vajuks) kas ta siis ka võidakas…???
TANK
MemberSee ongi nüüd Olympia nädalavahetus… täna algas juba peale seminarid, pressikonverentsid jms….
Aga Ronni ära valimine toimub laupäeva õhtul…
Saksa poistelt on juba mõnda aega üllatusi oodatud… ja arvan et ootame edasi…
Ise arvan just vana seisu sellest et Ronni ja Jay vahel käib ju massi võistlus ja Dexterit oma hea detailiga ei saa ju lihtsalt valida vaatamata oma headele tulemustele. Miks just Ronni – kindlasti on ta ikka veel suurem kui Jay ja seljatagant on ta ju võitmatu. Ja samas veel need käed. Ja triibuline kann ka kindlasti. Ei tea küll mida ta kõike kasutab kuid kindlasti mees teeb kõik et esimene püsida.
Nägin kuskil augustis tehtud pilti Ronnist – ta polnud siis veel küll arvatavasti dieedil veel kuid ei saa öelda et ta oleks pehme olnud, ta oli päris detailne, samas oli ta märgatavalt massiivsem võrreldes eelmise aastaga. Eriti tundusid just reied suuremad.
TANK
MemberVaadates pilte…
Abrossimovil olid päris tõsised tissid.
tjah üsna suur tundus piltidelt….
Arvan et ta oli võitu väärt…
TANK
Memberrannas olid sellised riidevahetuse putkad kus musklis keha peal – seega minna sinna ja teha pilti
TANK
Memberoleneb kui kaugele su ületreening on arenenud… üldiselt peaks
* palju puhkama
* palju sööma
* vähe ja kergelt või üldse mitte trenni tegema
mul soovitati ka veel hoopis mingi muu/uus tegevus leida ajutiselt….
TANK
Memberhuvitav kuna telekast midagi näha saab?
TANK
Memberendal on suht raske vee peal hõljuda kui rasva on 6-7% samas olen näinud kuidas rammusad vanamutikesed muuseas veel hulbivad….
TANK
MemberKui sul on kodus gaasipliit siis annab see sulle juurde võimaluse süüa teha
TANK
MemberOtt, huvitav palju Sa täna jõid ja homme vett jood?
Ei usu et eriti palju
TANK
Memberpalju effektiivsem kui tiivanil istumine….
tegelikult on ju üks parimaid aeroobseid treeninguid…
kui sa sööd nagu vaja ja ujud/jooksed 30-60 min päevas siis kaal väheneb ikka.
TANK
Membernjah kava tuleb ikka vastavalt enda võimetele/vajadusele/keemiale valida….
Arnold tegi ka mingi 50 seeriat kükke kuni kukkus kokku…
ise arvan et Mr. Olympia kandidaatide kava pole mõtet kopeerida…
TANK
Memberteed jõusaali harjutusi aga väiksema raskusega rohkem kordusi ja teed kiiresti.
kui ma ei eksi ole http://www.bodybuilding.ee-s kuskil Timo Majuri “kiire rinna päeva” video.
TANK
Membertuleb meelde Arnoldi kava:
…………….Hommik………………Õhtu
1. päev….Rind, Selg……………Reied, Sääred, Kõht
2. päev….Õlad, Käed………….Sääred, Kõht
3. päev….Rind, Selg……………Reied, Sääred, Kõht
4. päev….Õlad, Käed………….Sääred, Kõht
5. päev….Rind, Selg……………Reied, Sääred, Kõht
6. päev….Õlad, Käed………….Sääred, Kõht
7. päev….vaba
TANK
Memberkõik oleneb ainevahetusest ja eesmärgist.
kui tahad lihasmassi keskmise ainevahetuse juures siis on valku vaja 2g kehakaalu kilogrammi kohta (2×80) 160g jaga see päeva toidukordadele ära n. 5 seega iga toidukord 32g . suurema osa valgust peaksid saama tavatoidust puuduva osa siis pulbrist.
TANK
Memberpaar purki teeb olemise palju paremaks kui lugu väga hull võid kasutada kõrvale Bio-Glycosamine tablette.
AutorPostitused