TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Member….arvatavasti on siis kasvueast väljas mehel mees- ja kasvuhormooni tase liialt tõusnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NB! ma ei vihja mitte millelegi…
TANK
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hahaha – lapsi hirmutada…. õhtul räägid pojale:kui sa kohe magama ei jää siis tuleb ronni ja tõstab sulle 200kg peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui poeg vanemaks saab siis hakkab vastu haukuma:
mul pohhui ma surun une pealt ka 200kg ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah….
käed olid tal ennegi päris head….
selg ja reied on hästi paisunud…
peale kõige muu on ka lõug kasvanud…. mis tähendab et…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Memberma mäletan et jalapressi juures kasutati taskuarvutit…
TANK
MemberTubli! Jätka samas vaimus Ott – varsti on profilitsents taskus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberVõiks uppida aga ma ei saa pumpa jälle sisse
TANK
MemberVat see oli vaatamisväärsus – soovitan kõigile…
Ja suured tänud minugi poolt.
TANK
Memberkurat torust ei saa mitte essugi kätte – terve öö proovisin ei saanud sisse – datanet ja stf oleks paremad valikud.
TANK
Memberpuuduv osa on see mis jääb puudu – oleneb palju sa tavatoitu sööd siis selle valgukoguse lahutad sellest mis peaks päeva jooksul saama..
n. 4-6 toidukorda kus saad valku tavatoidust – kohupiim, muna, liha jne…
ja 1-2 toidukorda kus teed pulbrist sheigi
TANK
Memberno siis sa peaks oskama sõpra treenida – las teeb nagu sina ja surub ka pärast 100
TANK
MemberMarkus oli ka kuidagi väga suur….
TANK
MemberAitäh makaveli, aga ega ma nii punni ka ei lähe seda kasutades? taastab see hästi?Taastab väga hästi – kasutan ise ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid üldjuhul määrab hinnaklass kvaliteedi mitte niivõrd tootja.
TANK
Memberma vaatan et foorumi kasutajad on võtnud seda postitust kui jumala kingitust…
TANK
Memberkunagi tegin ka rinnale palju (15-20) seeriaid aga avastasin et 8…9 seeriat rinnale on täiesti piisav ja mõjub mulle paremini
soendus rind/triits 2 seeriat kumbagi raskus nii väike et ei arvesta 20-40 kordust vastavalt tundele/vajadusele.
3-4 seeriat horisontaalis surumist 6-12 kordusega
3-4 seeriat kaldpingis surumist 6-12 kordusega
1-2 seeriat liblikat kerge raskusega millega jõuan teha 10 kui hoian 2-3 sekundit kontsentratsiooni
eesmärgiks on suured tissid ja et jõudu ka vaikselt tuleks, kui tekib seisak siis muudan jälle midagi
TANK
Membernii ronnil oli vaja pressi konverentsil laua peale ronida….
TANK
MemberKäed on tal ka ikka jõhkralt ebamaised… kurat paremaid käsi pole kellegil…
Aga jah Ronni võistlusvormi suurus meenutab juba 2003 off-season suurust – nagu Redemption videos… Kas ta sõi tõesti ainult 4x päevas????
…aga jah see vigastus on ka huvitav teooria – usun et ta kroonitakse tagasi nagu Arnold 1980.
-
AutorPostitused