TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2008 at 3:55 p.l. in reply to: Dorian Yatesi seminar toimub 22.03.2008 Tallinnas! #136302
TANK
MemberHuvi väga suur, kuid nagu paljudel, saab takistuseks hind.Nagu ma aru saan on meil võimalus teda laagris kuulata….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberEnnem kreatiini võtmist teen kahe kuise pausi sisse ?Sel juhul ma peaksin aasta vähemalt ära käima ja siis alles kreatiini peale mõtlema.
ma mõtlesin seda et kahe võtmise vahele tee 3-6 kuud pausi võtmisest.
TANK
MemberNo, ma olen ilma lisanditeta poolteist kuud käinud. Et kas on siis liiga vara.Aga samas mul on selline plaan, et kasvatan lihast ja siis hakkan hoidma. Kulturistiks saada ei taha.
No vähemalt paar kuud võiks pausi pidada….
Muidu ei mõju…
samas paljudele sh. ka mulle ei mõjugi kreatiin üldse.
jaanuar 2, 2008 at 6:25 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #136010TANK
MemberNo see on ju mingite särkide ja trikoode ja värkidega….
TANK
MemberMis seeria on siis kordustega 1-2?See selleks. Minu arust ei ole loll mitte küsimus, vaid selle vormistamine siin foorumis.
See on selleks kui tahad oma liigeseid ära lõhkuda või maksimumi proovida.
Vastupanu suurus 95-105%
TANK
MemberTANK, samas keegi ei keela sul tauriini ja kofeiini eraldi osta ja ise selline jook teha:)Isegi õlut saab ise kodus teha… ometi ostavad kõik seda poest.
TANK
MemberTeate… mul on selline omapärane idee…
see tuli sellest kui avastasin kui hea on enne trenni juua üks energiajook kui on väike väsimus peal.
Võiks olla selline hea kodumaine “Pre-Workout drink”
ehk siis midagi sellist fatburneri ja energiajoogi vahepealset…
Võiks sisaldada rasvapõletajat samuti koffeiiini ja tauriini et annaks enne trenni energiat.
Samuti veidi vitamiine ja miks mitte ka türosiini et toime oleks tugevam.
Ma ei mõtle seda just siia fitness.ee poodi ainult… aga mulle tundub et sellise joogi koht on veel turul täitmata.
Kui nüüd inimene tahab veidi kaalus alla võtta ja energiat saada siis peab võtma 2 jooki… see juba teeb liiter vedelikku, mis veidi palju.
Aga noh… see on lihtsalt kõigest minu arvamus.
TANK
Membermis mõtet on jamada tartus sellega kui sul on olemas su sõber internet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
muidugi kasuta enda sõpra google.com
http://www.healthcentral.com/cholesterol/h…t-2774-143.html
leidsin googlest loodan et aitab sind see
toitumiskava kohta ei oska ma midagi sulle õelda.Ega mina ple enda arust vajanud mingit ilget toitumiskava.Mina ise söön valke põhimõtteliselt iga päev hommikul ja iga 3-4 tunni tagant.Muidugi pead sa liha iga päev tarbima et lihasmassi kasvatada.Tahad pekist lahti saada? Vastus on Vähem Rasvaseid toite ja JOOKSMA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Võrdle lihasmassi endaga.Kui sa tahad kasvada on sul vaja süüa loomulikult.Sama tahab ka lihasmass.ohoo…
Your Results
You have 10% body fat.
You have 9 Kilograms of fat and 81 Kilograms of lean (muscle, bone, body water).
TANK
Membervarustusega surumine nõuab korralikku valmistumist ja ei surutud seal 100kg kus taastumine oleks palju kiiremesimese katse panin liiga väikse alg raskuse millega ei saanud raskust rinnale. teiseks katseks panime teise särgi ja 260kg kuna aega oli nii vähe jõudsime vaevu särgi selga tõmmata, ei saanud isegi seda korralikult raskusega selga venitada kui pidin juba katsele minema. need kes vähegi varustusega spordiga kokku puutunud teavad millega tegemist ja teistel pole üldse mõtet hakkata seda kommenteerima
TANK
MemberTavaliselt ongi nii et suure suuga surutakse rohkem kui rinnaga.
TANK
MemberPS. kuidas need tulemused nii viletsad on???
Siin üks juunior “Marko Trax” lubas ju 280-300 suruda????
TANK
MemberNatuke jama oleks olnud, kui näiteks Tank juuniorina kulturismis koos täiskasvanutega oleks pidanud võistlema
TANK
MemberNii et siis tähelepanu kõik kulturistid, kes veel Mr. Olympial ei osale see aasta….
LAISAD OLETE RAISAD.
Võtke ennast kätte – Trenirovatsa nada!
TANK
MemberKullameesEsiteks ma ei oleks esikohta saanud, sest seal oli minuvanune ja minust pisut parem mees (samas kaalukategoorias).
Ja teiseks , ma ei ole öelnud, et võistlus s*tt oli, lihtsalt teatud möödapanekud, mis polnd normaalsed.
Aga mõtle, kui toimuks midagi analoogset sinu võistlustel (rammumees), kas sul ei oleks sellel kohal ebameeldivaid emotsioone. Kui ei täideks etteantud võistlusjuhendit.
Seepärast pole vaja ilkuda Hr. Tank.
Härra Tank vabandab kergelt… ja lisab:
Pole rammumehel võistelnud… ainult kulturismis.
Ja kohati võiks ka norida tulemuste kallal aga ei viitsi…
Ja praegast on igasugusest võistlemisest villand…
ei taha mõeldagi dieedist jälle… võibolla kunagi paari aasta pärast…