TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberOlen raamatutest lugenud ja netist ka mõnd teaduslikku uuringut.kumb seks on siis kasulikum…. lühike või pikk? kortisooli ja testo kohalt?
TANK
Memberigatahes….
kuid peale trenni on soovitav vee või mahlaga juua
TANK
MemberMr.O 2005 kolmanda koha omanik Gustavo BadellTohhoh ja mina arvasin et mr. O 2005 pole veel toimunud…
TANK
MemberVähem keemiat panna… ja kui mitte kõik siis suurem osa neist kaob.
TANK
Membermida kauem oled treeninud seda aeglasemaks jääb areng… kuni lõpuks jõuad teatud piirini….
kui tahad jõudu juurde siis pane raskust juurde ja tee suuremate raskuste ja väiksemate kordustega
TANK
MemberArnold oleks veel paremaid tulemusi saanud korralikult toitu süües ja vähem dianaboli süües.
TANK
Memberkrt… mina loobusin mõõtmisest… vähemalt selle kuradi lenksuga
kaal vähenes jõud suurenes aga rasva% ka…
krt… selle järgi ei tule jõud mitte lihastest vaid rasvast…
TANK
Memberkui mina saaks ka endale lubada 14h päevas magamist ja 8 korralikku toidukorda siis areneks ka vastavalt…
TANK
Memberma ei hakka lehe peale raha kulutama….
ootan kuni saab netist lugeda…. või loen raamatukogus
TANK
Memberkohuke ja vesi ajavad endal asja kuidagi ära….
vahetunni ajal käin vajadusel poest ostmas…
ja söön kasvõi klassis… ja kes möliseb sellele võid kaussi sõita… siis ei mölise enam.
muidugi ma pole ka mingi eriline kulturist ka… veel…
TANK
Memberpõhimõtteliselt peaks olema nii et mida rohkem on staazi seda aeglasemalt vorm kaob…
jaanuar 12, 2005 at 10:15 p.l. in reply to: Kas kreatiini kõrvale on kasulik võtta proteiini? #45077TANK
Memberarvad õigesti…. kreatiini kõrvale on kasulik võtta ka proteiini…
TANK
Memberkui treenid ülakeha raskustega ja arvad et jalgadele jooksmiset piisab siis näed hiljem naeruväärne välja….
TANK
Memberega ainult kõhu tegemisest ei piisa….
põhiline on:
* tuleb rasva ka põletada – joosta on vaja paar korda nädalas ja vähemalt 30min korraga…
* süüa tasub 4-6 korda päevas aga koguselt vähem n. et kõhtu kunagi päris täis ei söö…
TANK
Memberräägi täpsemalt trennist ja toitumisest…
-
AutorPostitused