TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Memberma tahaks ka proff olla ja tahaks ka et mul reied vastu käiksid….
ikkagi…. miks diureetikumid on proffidel keelatud….????
TANK
MemberMa ei ole veel siiani mõistnud miks diureetikumid on profileeris keelatud… ma arvasin et seal üldse mingit kontrolli pole????
“>Siin M.M. rääkis et Ronni ja teised proffid on vaevatud laval…. no vaevalt nad seda hooaja väliselt on… Ja pealegi iga kulturist ei tunne ennast kõige paremini kui on kogu rasv ja vesi võistlusteks välja aetud…. Lihtsalt mida kõvem tase seda paremini on näha….
TANK
Memberjalutu mees?
jalale ainult 3 kükki ja 3 sirutust?
ja need ka päeva lõpus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
MemberJa kus seda preview-i näha saab?
TANK
Memberteine näide on Ken “Flex” Wheeler kes on saavutanud isegi 2. koha Mr. OLympial… ja ta oli nooruses väga kondine.. nii et teda kutsuti isegi Skinny Kenny (Kondine Kenny)
kuid jah… steroidid võtsid tal neeru….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Memberkui ma nüüd ei eksi siis harjub kasutama seda toitainet mida lihtsamalt saab ja kui see lõpetada siis harjub tagasi
TANK
MemberNõustun siiski Kalmusega….
Juba pilte vaadates tekkis küsimus miks valgus nii niru on valitud?
Ei pea õlitama ega eraldi valgusteid paigaldama…
Mille kuradi pärast valgus vastu paistab?
Ma pole küll ise proff fotograaf, ega proff kulturist aga ometi ma ei pildista kunagi vastu valgust… va. päikseloojang…
Valgus on VILETS.
TANK
MemberLangul on niru selg….
Aga meie poiste kohalt on ainult pildid tõesti nirus valguses.
Kurat… kas ei saanud nüüd korralike profi pilte teha….???
TANK
Membervaheta kätt
TANK
MemberKeegi ajab põdra alla siis on M.M. kohe jaol ja ostab juba pehme põdraliha 60.- kilo.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Memberise olen teinud 17 korraliku lõuga….
aga tavaliselt teen 5 seeriat ehk 12,11,10,9,8
TANK
MemberÜhineks ise ka aga olude sunnil ei saa….
aga lahe oleks kui oleks tasuta treenimise võimalus korralikus saalis… praegu saan küll tasuta… aga väga piiratud tingimustes… kriitikat ei karda… kriitika võivad kriitikud omale p..sse pista…
TANK
MemberHuvitav paljud viitsivad tulla teistest linnadest?
TANK
Membermul mõlemad ronni videod, pumping iron, mr olympia 2004 ja palju klippe….
kokku terve DVD täis…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui keegi on huvitet.. siis võib rääkida… kas uppimise vahetusest või võin isegi mailida DVD
Kuna müüa ei tohiks siis teen seda tasuta….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ainult postikulu, tooriku hind ja käitlemine…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Memberjah tegelt ka… oleneb inimesest….
1) kui oled paks rasvakott ja sööd kilo kukleid vastlapäeva tähistamiseks siis võtad juurde
2) kui oled kondine poiss ja hoorad mäe otsas kelguga või kilega nii et higimull otsaees, ning peale seda sööd ühe kukkli võtad ikkagi kaalust alla.
-
AutorPostitused