TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
MemberJay Cutler küll ajab…..
TANK
MemberNo mõni naine tõesti ei hinda…. aga nagu öeldi on erinevaid…
Aga et jõusaal (kui meeldib ikkagi) naiste pärast ära jätta siis peaks ikka päris loll olema…
Üks mees kes treenib koos minuga ütles selle peale nii:
Jõusaaliga on pikem suhe kui naisega ja naise pärast ei jäta küll jõusaalis käimata, pigem vastupidi…
TANK
MemberServer Error in ‘/’ Application.
Compilation Error
Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.
Compiler Error Message: CS1513: } expected
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niipalju siis sellestTANK
Membervaevalt siin olijatest kellelgi hormooni (testost.) üle on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ajavad endale tibestriani ja retiboli ja mis kuradi sitta kõike sisse
aga olen täiesti nõus…. möla pole vaja… kuid kas on vaja hakata ka komade ja tähtede kallal nokkima?
TANK
MemberRonni Coleman surub 100x100kg muuseas….
Aga muidu teeb treppi… alustab sotiga ja lõpetab kuskil 220-ga
TANK
Memberise joon umbes liitri… aga olen tähele pannud et mida intensiivsem ja lühemate pausidega on trenn seda rohkem kulub vett…
TANK
MemberPole midagi siin halada tühja tähja pärast… moded peavad ka ome leiva välja teenima…. no mis kurat on kui paar koma on puudu või ülearu… foorum on suhtlemiseks mitte selleks et kellegi trükivigade kallal nokkida.
TANK
MemberMinu teada pole eestis proffe….
TANK
Memberma ei saa toruga üldse ühegi pordiga kontakti… nagu mu ip oleks ära prokitud
TANK
Memberhmm… ei tea mis kurja olen teinud et ei saa torusse sisse kuigi on elioni ühendus….
muidu võiks ju uppida….
TANK
Membermul on veel:
Markus Ruhl – Made In Germany
ja kohe on kohal:
olympia 2003 ja Jay Cut above
TANK
MemberNo seda maas püherdamist olen viimasel ajal juba nii palju näinud et….
TANK
MemberMinu puhul vajab biits vähem raskust ja rohkem intensiiivsust. e. väiksem paus seeriate vahel! Teen trenni koos sõbraga ja puhkame ainult niikaua kuni hantlid/kang/pink on teise kasutuses u. 20-40sek.
TANK
Memberlisan veel omaltpoolt et mulle mõjub paremini kui puhata vähem seeriate vahel 30-60sek. leian et 2min biitsepsi seeriate vahel on juba liiast.
kuid on alati inimesi kellel uhkus ei luba veidi väiksemat raskust kasutada ja valivad võimalikult suure raskuse ja teevad jubeda tehnikaga ja pikalt vahepeal puhates.
TANK
Membereks see 90kg ole kerge tulema…
-
AutorPostitused