TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Membermul on ainult siis isu korras kui sportlikult päeva veedan….
kui jään arvuti taha istuma siis on päris raske toitu sisse toppida.
isegi kommid ei huvita mind üldiselt…
TANK
MemberTANK
Membermul jällle probleem et vahel pole üldse isu….kas selle vastu ka rohtu on….
see mul kõige suurem takistus….
trenni teen hingega ja und on ka….
kui ainult jõuaks piisavalt süüa… ja oleks isu… siis sööks ennast colemani suuruseks
TANK
Membermul jällle probleem et vahel pole üldse isu….
kas selle vastu ka rohtu on….
see mul kõige suurem takistus….
trenni teen hingega ja und on ka….
kui ainult jõuaks piisavalt süüa… ja oleks isu… siis sööks ennast colemani suuruseks
TANK
Membermina ei julge kohe maha teha…..
aga kõhu treeenimisel võib ta omal kohal olla….
no muidugi Ronnie Colemaniks ei saa… aga kõhule võib isegi mõjuda…
äkki keegi laenab nädalaks… proovin ise ära.
TANK
Membernüüd võiks keegi võtteid jagada kuidas organismi puhastada kogu sellest keemiast.Seni kuni toitutakse oraalselt, senikaua VIST peaks organismi puhastama tõesti seestpoolt, aga kui härra tank määrib valku/kreatiini jne lihaste peale siis ontõesti vaja du??i

Härra Tank ei määri toitu, pulbreid ja muud sodi endale peale… samuti ei ole juba kuu aega mingit pulbrit tarvitanud…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda võib ka võtta puhastamisena…Lihtsalt ütlesin kuidas organismi puhastan. Ja kuna ma praegast midagi ebaloomuliku sisse ei söö…. ainult tavatoit… siis puhastan praegast organismi ainult saunas ja dussi all.
TANK
Membermina eelistan sauna ja dussi puhastamiseks
aga kui sa tahad puhastada ennast sellest mida sisse sööd… no mis mõttega sa siis üldse endale seda sisse sööd
TANK
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui valk lahustub ka jääkülmas vees siis mu valk on kül üli p***k(ta on kyll poolteist aastat vana ja apteegist ostetud
) aga ta ei taha vabatahtlikult lahustuda tallle peab kallama kuuma vett selga ja kaikaga takka peksma ja loksutama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irw… vaene mees
TANK
Membermis puutub muusikasse (disco hardstiil räpp jne jne…) siis üks selline ütlus on:
“Maitse asi” ütles kukk ja nokkis s*tta edasi!
Et vältida seda saasta mida raadiost tuleb ostisn K-arvutisalongist sellise mp3 mängija
TANK
Memberisegi schwarzenegger kes pani 10 tabletti metakat päevas on lapsi saanud.
TANK
Memberkõik mis pole metal imeb jõusaalis…
sealhulgas igasugune tümm ja raadiod…
aga kitsas king imeb üle kõige…
TANK
MemberLisaks veel põhjustab keemia kasutamine seisaku…
seega moraal… ärge kasutage keemiat
TANK
MemberOnu Sass nägigi kuidagi liiga suur välja… seega arvata oligi et mingit tabletti ta vaikselt krõbistab.
TANK
MemberÜhinen eelmistega…. ei koti…
aga jah… kuidagi vähe oli seda videot…..
teisalt jälle… kuidas vaene raider veel endale külalis saab kui siin amazonis oma foorumit promodes… kuid üle pole ka mõtet pingutada promoga… hakkab pinda käima.
TANK
MemberReguleeritav hantel 15 kg oleks samuti hea treeningvahend. Sellega saab, oskuse korral, treenida biitsepsit, õlgu, rinda, nö randmeid, jalgu, selga.Ise olen aja puudusel jõusaali asemel teinud kodus mõnevõrra kergema hantliga trenni. Olen rahul.
Just oskuse korral… hea tehnikaga.
AutorPostitused