TANK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TANK
Membermulle mõjus kõige kiiremini Goldrexi köhasiirup.
TANK
Memberno see mida keegi arvab on iga ühe enda asi…
ja see mida keegi teeb on ka igaühe enda asi….
teada on et kasutatakse abivahendeid….
aga pole ilus hakata näpuga näitama et näe tema pole puhas….
iseasi kui oleks kuskil tõestatud….
ja nagu ütleb seadus…. oled süütu seni kuni pole süüüd tõestatud!!!
TANK
Member* võid siis mõne trenni ainult ülemist osa suruda (ei lase täitsa alla)
* muuda raskust
* muuda haaret
* arenda triitsepsit
* tee liblikat
jne. jne..
palju võimalusi… pead ära tabama mis aitab
TANK
Memberlissalt nii nagu teeb cutler teeb veel tuhat teist meest kes tahavad saada tema mõõtu ja siis panevad ju rahakest selle alla aga jay ise teeb oma kasvuasjad lavataga!
muidu ma ei ole mingi otti kummardaja aga arvan et kasutades tema meetodeid (puhtalt ilma keemiata) on võimalik saada ka parimaid tulemusi!
see on pelgalt minu arusaam aga arvan et ookeanitagused mehed on siiski natuke keemikud!
Kuidas parimaid? Ronnie on keemik ja on parim bodybuilder.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no kuule ära hakka kohe meest mustama….
sa pole ju näinud et ronni süstib….
TANK
MemberJah võta parem heeliumit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> saad hääle ka mõnusalt pinisevaks 
TANK
Memberno siis oled neid lihaseid korralikult treeninud kui järgmine päev valusad on…. ootad paar päeva kuni valu kaob ja teed edasi…. ja ajapikku õpid seda valu armastama… ja isegi võid jääda sõltuvaks….
paljud meist teavad mis tunne on trepist alla minna päev pärast rinna-päeva kui tiss mõnusalt valusalt rappub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Memberkuskilt midagi lugesin et glutamiini ja kreatiini yhte sheiki on m6ttetu panna. yks on teise koostisosa nimelt..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma arvan et paljudele see muci gainer ei sobi… ….lihtsal põhjusel – tema päevane kaloraaz võib olla 2x suurem teie omast.
ja need kes väga teada tahavad – kui panete ajud tööle siis mõtlete ise välja kuidas 1000kcal kokku saada….
TANK
MemberAS Eesti Gaas on suurim metaani müüja eestis.
Samas soovitan hoopis propaani, seda saab baloonikestes osta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TANK
Memberma umbkaudu tean… muci kaloripommi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>njah… muc hea kõriga kui selle kõik alla kulistab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise ei suuda…

TANK
Memberpole maksimumi alla jäänud… aga olen jäänud seeriat tehes alla kui olen üksi…. siis kogusin ennastveidi ja lükkasin 9. korduse ära….
TANK
MemberJuku lasteaias:
“Mu isal on kõhugripp.”
“Kust sa seda tead?”
“Kuulsin, kuidas ema õhtul isalt küsis: Kas see pask juba kõvaks ei lähe?”
Kaks meest jõid ennast täis ja heitsid ühte voodi magama.
Hommikul ärkab üks neist üles ja ütleb teisele:
”Kuule mees, mida sa teed?”
Teine:
”Näed, onaneerin, kuid ei suuda kuidagi lõpetada!”
Esimene:
”Kuule mees, võta ikka oma riist, lõpetad kiiremini!”
Ristmikul seisab 600 Mersu. Äkki lendab täiega Zaporozets tagant sisse.
Mersust ronib bande välja.
Zaporozetsist väljub vanamees automaadiga ja laseb valangu bandele jalge ette.
”Vanamees, mis sul viga?”
Vanamees paneb veel ühe valangu: ”Nii ,võtke rivisse!”
Bande rivistab ennast üles.
Vanamees: ”Nii, kaheks loe!”
Mehed:”Vanamees, sa oled lolliks läinud või?”
Vanamees paneb veel ühe valangu.
Mehed loevad:
“Eimene teine esimene teine……
Vanamees: ”Nii, number ühed teevad nüüd number kahtedele minetti!”
Mehed: ”Vanamees, me lööme su pärast maha!”
Vanamees paneb veel ühe valangu. Esimesed kukkusid number kahtedel kiirelt minetti tegema. Vanamees hüppas Mersusse ja kimas minema.
Esimesed: ”Nii, kiirelt järele, vanamees maha lüüa, tükkideks rebida…..”
Number kahed: ”Ah las olla, täitsa normaalne papi oli!”
Saadab ema oma teismelist tütart Tallinnasse kooli:
“Kallis tütar, ole nende pealinna poistega ettevaatlik. Alguses ajavad nad mesimagusat jutt siis kutsuvad tantsima, pakuvad alkoholi ja lõpuks ronivad otsa. Selle häbi kätte ma küll surra ei taha…”
Läheb tütar minema ja tuleb kuu aja pärast koju.
“Ema, jumalast õiget juttu ajsid. Oligi nii nagu sa rääkisid. Tuligi üks noormees minuga mesimagusat juttu ajama, teisel õhtul kutsus mind tantsima. Peale seda läksime tema tema poole, pakkus mulle alkoholi- ja siis ronisin mina talle otsa, las tema vanemad surevad häbi kätte ära!”
Kevad. Talveunest ärkavad karupojad ja tunnevad, et kube kärab tugevalt ning on vaja kedagi panna. Käivad siis metsa vahel ringi ning vaatavad siia-sinna aga kõik teised loomad veel magavad ning jänest kinni ei püüa. Seega peavad pettunult oma koopasse tagasi pugema.
Kihu on aga nii suur peal, et otsustavad teineteist panna – kõik ju magavad ning keegi ei saa teada. Keset kõige magusamat pano aga käib kopra nägu viuh! koopaukse pealt läbi. Karupojad haistavad halba, sest kobras raisk on suur lobamokk ning otsustavad ta enne maha lüüa, kui ta teistele seda häbiväärset lugu rääkida jõuab. Panevad siis kihutades koprale järgi. Kobras kihutab tuhatnelja ning jõuab napilt enne karupoegi jõeni, kus tal jää sees auk on tehtud. Hüppab sealt viimase pingutusega sisse aga juba on karupoja käpp vees ning haarab sealt kopra järgi. Suur on aga karupoja üllatus, kui näeb, et käpa
vahel vahib hoopis tursk otsa! Tursk punnitab silmi ja küsib siis karupoja käest:
“Noh pedepojad! Tulite käsi pesema või?”
Mees rikub seadust ja satub vanglasse. Kongi jõudes ootab teda seal ees suur ja väga karmi välimusega mees, kes kohe ütleb:
“Hakkame kodu mängima. Kumb sa olla tahad kas emme või issi?”
Mees mõtleb natuke, et kui ta emme tahab olla siis saab kindlasti taha. Ütlebki, et tahab issi olla. Seepeale teine vang:
“Tule ja hakka siis emme m***i imema!”
Boss kutsub oma firma 2 müügiagenti vaibale.
“Kuulge, kutid. Ma ei ole absoluutselt teie tegevusega rahul. Müügikäive on lähedal nullile, sittagi te tööd ei tee. Otsustasin korraldada konkursi. Kes järgneva kuu jooksul suurema käibe teeb, sellele preemiaks esmaklassiline minett firma kulul. Küsimusi on?”
“On. Aga mis kaotaja saab?”
“Vot kaotaja hakkabki minetti tegema.”
Pinoccio küsib Papa Carlolt nõu:
“Tead, mul Malviinaga eriti ei suju. Kuidagi krobeline on. Mida teha?”
Papa Carlo annab Pinociole liivapaberi, et hõõrub natuke siledamaks.
Nädala pärast Papa Carlo küsib siis, et kuidas Malviinaga läheb. Pinoccio vastab:
“Mis mul sellest Malviinast, mul on nüüd liivapaber.”
Kolm naist räägivad omavahel.
“Noks on ainult nahk,” ütleb üks
“Ei, ei seal on ikka liha ka.”
“Mis liha… noks on kont!”
Ei saa kuidagi kokkuleppele ja küsivad tänaval mehelt, et kas too on nõus neil noksi 500.-EEK eest katsuda laskma? Mees muidugi nõus. Esimene katsub siis ja ütleb:
“Nahk mis nahk.”
Teine katsub ja ütleb:
“Ei… seal on ikka liha ka.”
Kolmas katsub ja ütleb oma kätt näidates:
“Kont mis kont, isegi luuüdi tuli pigistamise peale välja.”
TANK
Membertäna tuli Ott jutuks…
tal järjest paremad kohad…
varsti Ott esimene…
saab profilitsentsi ja siis hakkab kasvama ka…
TANK
Membermina olen jõusaali-narkomaan…. ei saa ilma….
pean vähemalt 2x nädalas saama muidu tunnen ennast maru keffasti
TANK
Memberei tea täpselt – eks see ole individuaalne….
aga olen täheldanud… et kui 1 päev pärast jala trenni teha vääga pikk jalutuskäik ca. 10km on jalas järgmine trenn palju rohkem jõudu…
AutorPostitused